Home / Articole Promovate / Acuzat de Nazism, Primarul Dorin Florea NU CEDEAZĂ În Fața Inchiziției CNCD

Acuzat de Nazism, Primarul Dorin Florea NU CEDEAZĂ În Fața Inchiziției CNCD

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 16, 2020

Avem un caz unic de bărbăție, curaj și onoare exprimate de un politician în public.

Culmea, la noi încă se poate!

Este o realitate tristă a țării noastre de la Cuza încoace, pentru care nimeni nu a dorit să găsească soluții”, insistă Dorin Florea, într-un nou mesaj postat pe Facebook.

Nu retractez nici o virgulă din comunicatul atât de controversat cu privire la necesitatea unei dezbateri publice privind responsabilitatea nașterii unui copil. România reală este cea pe care eu o cunosc, iar tot ceea ce am spus este rezultatul unor analize obiective”, a scris Dorin Florea.

Transmit mercenarilor care nu au înțeles mesajul meu, că tot ei au fost cei care au prezentat la capitolul „știri horror” violuri, incesturi, părinți care și-au bătut și omorât copiii, mame la 12 ani, nunți cu regi și împărătese la vârste de 12 și 15 ani, copii scoși la cerșit, la furat, copii care dorm în canale și în ghene de gunoi, iar exemplele pot continua. Tot voi ați prezentat, apocaliptic, știri despre demografia României peste 50 de ani. Când ați avut dreptate? Oare de ce atâta încrâncenare pentru un subiect firesc cu privire la o situație gravă a României pe care toți o știm, dar ne prefacem că nu o vedem?!”, a continuat el.

Așa îți susții punctul de vedere când ești asediat de mercenarii media. Urmați modelul Florea și luați aminte de stilul său științific, cu exemple, bine documentat asupra situației despre care face declarații.

Domnul primar pune punctul pe i, problema țigănească este o problemă serioasă, ei nu s-au putut adapta societății care funcționează pe bază de muncă, iar politicienii, jurnaliștii, neomarxiștii se prefac că această problemă nu există. Până în 2050 țiganii ne vor depăși demografic dacă nu se iau măsuri.

Un mediocru ar fi spus “am vrut să zic defapt cutare” sau  “nu a fost intenția mea să ofensez, nu sunt nazist“. Dorin Florea spune cu bărbăție “nu retractez nici o virgulă din comunicat“. Asta e atitudinea! Nu dă înapoi, nu își cere scuze, nu se pune în patru labe în fața acuzației de nazism, ci dă cu ea de pământ! Spirit combatic asertiv, acest primar a ajuns la inima românilor. Dacă aș locui în Târgu Mureș, l-aș vota cu toată încrederea.

Florea îi acuză pe politicienii care l-au criticat că „se complac în mediocritate și că rămân supuși compromisului politic și ipocriziei, trăsături pe care le manifestă din plin”.

Aș fi preferat să spună că politicienii se complac în corsetul corectitudinii politice, dar oricum ceea ce a spus în public ne ajută enorm, fereastra Overton se lărgește și oamenii văd că nu mai ține acuzația de nazism. Îi doare în fund.

Edilul îi răspunde și șefului CNCD, Csaba Asztalos, care l-a chemat pe Florea la audieri după declarațiile sale controversate, spunând că se poate vorbi de „posibile fapte de discriminare, de posibil discurs de ură”.

Îi recomand să citească textul meu cu mare atenție și să meargă în zonele defavorizate, să vadă condițiile în care trăiesc copiii aduși pe lume doar pentru alocații. Mai mult, îi recomand să consulte normele legislative din Ungaria în acest domeniu și să facă o comparație cu ceea ce am spus eu!”, a scris Florea.

Să-i dea Dumnezeu sănătate și putere să brăzdeze în continuare spațiul public cu un discurs incorect politic!

3 comments

 1. Incremenitor si curajos! Mai intai a fost primarul din Timisoara, care a scos manelele, mai apoi cel din Targul Mures care numeste tiganul pe fata!
  Intr-adevar, imi cresc sperantele.

 2. Nu doar tzigoinen fac copii pentru alocatii, ci si romanii mai saraci. Nu aici de solutia, ci ca in Franta, ai copii multi atunci ti se reduce / anuleaza impozitul pe salariu si / sau profit. Adica ii trimiti la munca pe cei care fac copii, daca vor bani mai multi. Asa mi se pare cel mai corect. Si cu impozitul pe salariu si profit diferentiat, nu un minuscul 10% general care nu poate produce nici o usurare a situatiei celor saraci.

 3. “… problema țigănească este o problemă serioasă, ei nu s-au putut adapta societății care funcționează pe bază de muncă…”
  Nu vor nici ei, nici talmudistii babilonieni care-s stiuti de jidani da’ vor sa li se spuna evreu!
  Specula, santaj, coruptie, camata, minciuna, frauda cu acte… toate cu hartie colorata tiparita “afara” si bagat la foc automat ca sa tampeasca goiym-ul…
  Bagati peste tot unde se poate decide – si la cumparat de hartie igienica….
  Unu’ nu devine somer. unu’ nu e dat afara ca n-a platit chiriw, … munca lor e plimbat de vorbe si hartii, flecareala la telefon, pe ‘net… si aranjamente hotesti – asocieri criminale, fitilisme si lucrari de distrugere morala a crestinilor, in principal pentru care primesc decoratii, posturi, burse, premii … ca sa iasa la numaratoare ca ar fi destepti tare!
  Solutia politica e moarta fiindca demo[n]cratia – prin mass-media, proprietatea “lor”, prin educatia pervertita “internationalist” si arta degenerata [nu doar] sexual – a tampit pe multi si nu iese la vot nimic.
  Sa nu se ajunga la “Caietele (Jurnalul) lui Turner” ca regretele si milogeala nu vor mai putea fi de vreun folos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *