Home / Știrea zilei / Documentar UCRAINA – MĂȘTILE REVOLUȚIEI – cu subtitrări în limba română

Documentar UCRAINA – MĂȘTILE REVOLUȚIEI – cu subtitrări în limba română

Ionel Trandafir
Incorect Politic
Martie 18, 2022

Ucraina – Măștile Revoluției, documentar excelent al lui Paul Moreira pe care regimul de la Kiev a vrut să-l cenzureze.

O analiză relevantă a crizei politice din Ucraina.

În interesul de a oferi alte informații decât cele transmise în permanență de presa mondială despre războiul din Ucraina, vă invităm să urmăriți excelentul documentar realizat de Paul Moreira, jurnalist “de investigație”, reporter de război. Un documentar difuzat la televiziunea franceza in cadrul emisiunii “Investigatie speciala”.

În acest documentar, descoperim implicarea directă a Statelor Unite în susținerea protestelor violente împotriva fostului președinte pro-rus corupt, cu ajutorul direct al milițiilor de “extremă dreapta” și al facțiunilor neo-naziste (finanțate de oligarhi iudei). Astăzi, aceste facțiuni au preluat controlul armatei ucrainene.

Iscusința SUA este de a folosi imaginea detestabilă și violentă a sângerosului Putin pentru a-și masca politica imperialistă în Ucraina.

Documentarul concluzionează că guvernul SUA a fost principalul motor al schimbării regimului de la Kiev și că, fără contribuțiile cheie ale extremiștilor de extremă dreapta din Ucraina, această evoluție din 2014 nu ar fi fost posibilă.

În plus, arată cum globaliștii se folosesc de elemente criminale extremiste și violente pentru a da o lovitură de stat și a se menține brutal la putere. Psihopații se folosesc de crimă pentru a controla narațiunea. În ceața războiului, oamenii sunt manipulați.

Mențiune specială a prestigiosului PRIX EUROPA (Locul 2) – The European Broadcasting Festival Berlin 2016

Cel mai bun documentar – Locul I – FICiP Argentine 2016

“O analiză relevantă a crizei politice din Ucraina”.

Autor: Paul Moreira
Regizat de : Paul Moreira
Producător: Luc Hermann
Subtitrare romana : Ionel Trandafir

Dacă nu merge player-ul de mai sus, accesați documentarul prin acest link: https://rumble.com/vxdgxn-ucraina-mastile-revolutiei-documentar-romana.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *