Home / Actualitate / Din ianuarie, statul (paralel) va avea date si mai precise despre fiecare telefon mobil folosit

Din ianuarie, statul (paralel) va avea date si mai precise despre fiecare telefon mobil folosit

Incorect Politic
Iulie 8, 2024

Din ianuarie statul (paralel) va avea date si mai precise despre fiecare telefon mobil folosit

Din ianuarie, statul (paralel) va avea date si mai precise despre fiecare telefon mobil folosit

Via Casus Belli:

Din ianuarie, statul (paralel) va avea date si mai precise despre fiecare telefon mobil folosit. Operatorii vor trimite evidenta tipului de telefon, sistemul de operare, producatorul si modelul. (Ce se vorbea la ele, oricum era ascultat la nevoie.)

Noua evidenta e motivata prin grija de a localiza mai bine cetateanul. Pentru ca, ni se explica, noile terminale 4G, 5G permit o localizare cu precizie de cativa metri, nu doar de cativa km, ca la cele mai vechi. Si e pentru binele tau pentru cand o sa ai nevoie sa suni la 112.

Cand s-a instalat noua infrastructura, inclusiv cat oamenii erau carantinati, s-au vanturat si teorii nastrusnice despre 5G, care nu par sa se fi confirmat. Rolul lor era poate si sa arunce in ridicol discutia mai serioasa, despre construirea unei infrastructuri a supravegherii, cu “internetul tuturor lucrurilor”, scoruri sociale, cuplate cu sisteme biometrice de recunoastere pe camerele de supraveghere video si cu profilul de navigator pe internet. Sunt situatii mult mai frecvente decat sunatul la 112 si cu implicatii mai mari.

https://www.antena3.ro/actualitate/statul-va-sti-ce-telefoane-folosesc-toti-romanii-incepand-din-luna-ianuarie-2025-714551.html

 

4 comments

  1. asta spunem si noi: -vita incaltzata TREBUIE bagata in tzarc !

  2. Gogorita asta precum ca, cel care suna la 112 sa fie localizat mai bine, nu tine. Asta tine de controlul absolut, total, al omenirii. Globalistii se apropie cu pasi repezi catre dominatia prin orice mijloace a individului. Tot felul de gripe, aviare si nu numai, tot felul de boli inventate in laborator, covid-19, razboiul din Ucraina, limitarea si restrictionarea cat mai mult a libertatilor individuale, acestea sunt motive, cauze, inventate de ei si tot de ei, zice-se solutionate. Oare cat o sa mai doarma romanii?

  3. Rolul lor era poate si sa arunce in ridicol discutia mai serioasa, despre construirea unei infrastructuri a supravegherii, cu “internetul tuturor lucrurilor”, scoruri sociale, cuplate cu sisteme biometrice de recunoastere pe camerele de supraveghere video si cu profilul de navigator pe internet.

    La fel ca și la vaccinul covid, cu idioții care spuneau că nu există viruși deloc (nu doar “virusul” covid, care aproape sigur nu a existat pentru că în anii când oamenii “mureau de covid”, erau articole despre cum ‘a dispărut gripa”.). Chiar și aici pe site s-a promovat ideea inexistenței complete a virușilor.

    • Problema se pune altfel: nimeni, niciodată, nu a demonstrat în mod științific existența virușilor. Biologul german Stefan Lanka a lansat în 2011 provocarea și premiul de 100.000 euro pentru oricine va demonstra în mod științific existența virusului pojarului (rujeolei). Nimeni nu a reușit până acum să demonstreze așa ceva, premiul este încă valabil. A încercat doctorul David Bardens care, nereușind, a intentat un proces pe care l-a și pierdut în sfârșit. În urma procesului, a fost sancționat și Institutul de stat Robert Koch din Germania, care se ocupă de bolile infecțioase, pentru că nu a putut să producă teste și nici să publice rezultate privind existența virusului rujeolei. Asta înainte de pandemie, când justiția încă funcționa cât de cât corect. De altfel, dr. Stefan Lanka afirma în 2020: „Virologists who claim disease-causing viruses are science fraudsters and must be prosecuted” (Virusologii care susţin că viruşii sunt cauzatori de boli, sunt infractori științifici și trebuie să fie urmăriți penal). Sursa: https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-virologists.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *