Home / Educativ / Dialog Dezacordat

Dialog Dezacordat

Iancu Breban
Incorect Politic
Aprilie 11, 2020

Dialog Dezacordat

Dialog dezacordat

Vă strângeți rândurile, vă înșurubați unul în  celălalt, sunteți puternici, antagoniști… Așa să fie? Dar cum se face că o singură voce vă cuprinde pe toți, e corelare, un complot sau simplă coincidență? Lansatori de gândire pe rețele, gândărei pe frecvențe, televiști și rezistei pe sticlă; lunetiștii libertății răpun mințile juvenile, toate vă poartă vocile la unison, dar  Omul-Cruce vă bântuie?…

Vă pregătiți prerogativele din timp, câtă doctrină dezlănțuită, violul vă întemeiază stilul. Legea vă acoperă crimele, instanțele sunt domeniul vostru de joacă, Mass-media vă țin cu totul, azi vă ridică decorul, mâine vă coboară perdeaua. Și tocmai despre asta este vorba, abuzul și puterea de a controla corpurile declarate subordonate democrației, organismele sociale care tac, care nu pot să-și  spună povestea din punctul lor de vedere, sedați de către niște simpli trecători, actori în trecere.

Și iată că a venit momentul mult așteptat, estocada celor puternici, lovitura de ură în țara lui CNCD Vodă, penultimul atac antemergător schimbării la față: FĂRĂ ÎNVIERE PENTRU POPULIME! Ajunge cu Dumnezeul și cu preoții voștri fundamentaliști ce nu înțeleg să se alinieze odată… Dar pe la Sinagogă, mai mergeți?

Bine, nu ne mai trebuie nimic. Noi știm că pe Ciobotea cel nefericit l-ați aliniat deja. Dar să-l și țineți, în veci, mânca-l-ar câinii lui Iuda demonul pe masonul Daniel!

Fie în vârf, fie în groapă, fie în sticlă, fie în manuale, peste tot numai gândăii voștri stau ascunși simulând jenă. Ei sunt milostivi în fața criminalilor, dar drept tăioși de beregată pentru drepturile omului… Avort, absolut! Imigranți, absolut! Politică pro-familie, NEIN!

Cu democrația voastră ne-întrebătoare de părere, masturbarea a învestit școlile României. În două generații o să aveți ce călări… Partidul Adevărului Real, așa o să se numească, așa o să se voteze, dar nu cu noi.

Astăzi se aplică arestul la domiciliu, poliția voastră interzice până și moartea și nașterea, Covid oblige, dar Kaufland e larg deschis, Covid nu oblige și la cules sparanghel cu populimea. Politica voastră este viol în masă de identitate pe baza consimțământului prezumat. Adică vreți și tăcerea victimelor voastre.

Fericirea voastră morbidă, mai presus de toate și de toți. Tolerați doar cele mai docile scursuri  în jurul vostru. Nu este de mirare că banii sunt sărbătoriți în ceremoniile voastre funerare, în guvernul vostru de care nu ne pasă, de publicul vostru de care nu ne pasă, în BOR-ul vostru de care nu ne pasă, în ciuma voastră Coviduală de care nu ne pasă!

Omul-Cruce și Învierea lui, atât ne interesează!

Și mai e ceva, când cereți respect deplin și constant, să știți că în România profundă, exact cum ați citit, profundă!, sunt unii ce vă scuipă pe față, în lipsă de altceva, deocamdată.

Vă pup, din Moldova.

Iancu Breban

 

One comment

  1. Daca se ruga oentru cei cazuti, citeam mai departe.
    Asa, atitudinea este de tip “contabil”, nu este nici “de duh”, nici “in duh”, desigur crestin.
    M-as bucura sa vad mai oputin si mai inaltator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *