Home / Chestiunea Jidănească / DEZVĂLUIRE BOMBĂ – Sora vitregă a Annei Frank, Eva Schloss, recunoaște că pozele “eliberării” de la Auschwitz sunt FALSE!

DEZVĂLUIRE BOMBĂ – Sora vitregă a Annei Frank, Eva Schloss, recunoaște că pozele “eliberării” de la Auschwitz sunt FALSE!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 27, 2021

Eva Schloss recunoaște că pozele “eliberării” de la Auschwitz sunt FALSE!

 

Iată de ce există legi care interzic examinarea holocaustului. Iluzia se dizolvă când ne uităm atent, cu lupa. Așa cum Elie Wiesel s-a dovedit a fi un escroc si hoț de identitate, așa cum jurnalul Annei Frank s-a dovedit a fi scris după război, iată cum ne confirmă Eva Schloss, “supraviețuitor al holocaustului”, că pozele cu “eliberarea” lagărului  e la Auschwitz sunt…false.

 

Eva Schloss a vorbit despre holocaust în cadrul emisiunii Good Morning Britain.

Pentru o cercetare amănunțită a mai multor poze și teze holocaustice , vizitați www.holocaustdeprogrammingcourse.com

7 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Invităm Institutul de cercetare științifică a Holocaustului din România și de pretutindeni să lămurească aceste probleme. Etapa următoare va fi surprize .., surprize. Neamul românilor va ieși biruitor din confruntarea cu stăpânitorii întunericului acestui veac.

 2. Exista in Romania jidani care trag sfori?

 3. Nu contest asa zisul holocaust al jidanilor (ardere de tot) din perioada celui de-al 2-lea razboi mondial. Observ doar ca, de-a lungul istoriei lor nultimilenare, jidanii au fost alungati din toate tarile in care au incercat sa se stabileasca (Mesopotamia, Egipt, Caanan, Babilon, Imperiul Roman, Spania, Franta, Anglia, Germania, Tarile de jos, Rusia, Ukraina, Ungaria, Palestina, etc.
  Romanii i-au tolerat si sufera si astazi prigoana lor politica si mediatica.
  Doar americanii i-au primit si asimilat (sau poate invers), fascinati de educatia lor financiara, politica si artistica mult superioara puscariasilor anglo-saxoni, principalii colonizatori ai actualelor SUA.

  • jews sunt o casta de invatatori/alchimistii inrudita cu tiganii, carora nu le place munca si nu au decat legea lor. de aceea sunt alesi de lucifer-ei sunt avangarda anarhiei si supravietuirii prin viclenie, de aceea pun atat pret pe teoriile speciei dominante si centralismului/totalitarismului in toate sistemele. ajungerea lor din muntii asiei pana in britania, prin escalele babilon si egipt nu e studiata de istorici. Ierusalimul pt ei e backup si holiud, adevaratele sedii sunt in elvetia si britania.

 4. Dumnezeu atotstiutorul ii va bate cu sau fara spovedanie in fata oamenilor sau a istoriei. Pe cat de mare sunt minciunile si suferintele provocate de acest trib, nu mai au mantuire doar cu regretele. Toate razboaiele si pandemiile si sinuciderile din epoca moderna li se vor imputa celor care fabrica biletele de banca si construiesc corporatii si armate guvernamentale de strunit sclavii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.