Home / Actualitate / DECLARAȚIE DE RĂZBOI: Proces Inițiat de Cătălin Berenghi Împotriva UDMR

DECLARAȚIE DE RĂZBOI: Proces Inițiat de Cătălin Berenghi Împotriva UDMR

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 8, 2019

De pe pagina de facebook a lui Cătălin Berenghi:

Incep acest demers pentru ca m-am saturat de obraznicia, tupeul, aroganta, si batjocora unor lideri ai UDMR-ului, in tara noastra si pe banii nostrii. M-am saturat sa vad toate structurile de forta ale tarii mele supuse si plecate in fara unui grup de obraznici. Acel grup unelteste, planicifica in secret, corupe politicieni, sefi de servicii secrete. Acel grup inpreuna cu cei de la Budapesta care-i finanteaza si nu doar ei, denigreaza si strica imaginea Romaniei in toate cancelariile europene, peste ocean si pe oriunde ajung. Acel grup nu trebuie subestimat pentru ca dibacia, priceperea si perversitatea lor, a facut ca unii agenti sa ajunga pana in congresul SUA, consilieri ai presedintilor Americani si chiar in apropierea Papei.

EU NU POT ACEPTA SI TOLERA O ASEMENEA AGRESIUNE SI JIGNIRE ASUPRA POPORULUI MEU, IN TARA MEA PE BANII MEI!!!
NU-MI ESTE FRICA SI VOI MERGE PANA LA CAPAT, INDIFERENT DE CONSECINTE!!!

GATA CU UMILINTA SI SUPUNEREA IN FATA LOR, VOI FACE TOT CE-MI STA IN PUTERE SA MUT ACEASTA LUPTA LA EI ACASA, ADICA IN UNGARIA!
DE APROAPE 1000 DE ANI LUPTAM SI NE APARAM DOAR LA NOI IN TARA, A VENIT VREMEA SA RIDICAM CAPUL PLECAT, SA NU MAI TOLERAM SA FIM CALCATI IN PICIORE !

ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU!

P.S. Am decis sa pornesc o noua actiune, pentru a avea o pozitie mai solida in proces deoarece dosarul meu se va conexa cu inca alte doua dosare deja existente. Intrarea mea in acest demers garanteaza faptul ca unele servicii deja existente si infiltrate in jurul celor care au pornit cele doua dosare, nu-si vor mai face mendrele asa cum vor ei. Gata cu maimutareala si deziluzionarea patriotilor si a nationalistilor care-si iubesc tara!

ASTIA CARE APLAUDATI VIRTUAL SI VA PLACE CE ZIC, ESTE NEVOIE SI DE VOI, PENTRU CA SI PE VOI VA AFECTEAZA!

8 comments

  1. Doamne ajută!

  2. CATALIN BERENGHI, un adevarat patriot, un roman adevarat! Un asemenea om ar trebui sa fie la conducerea Romaniei, nu un alogen, tradator, care manifesta ura fata de tot ce este romanesc!

  3. Cum putem ajuta practic ?

  4. Da, este un adevarat patriot. Dumnezeu sa te binecuvinteze Catalin Berenghi!

  5. Groful bugetar: BIHOREANUL vă prezintă proprietăţile adunate de preşedintele CJ, Pásztor Sándor, imposibil de justificat din leafa de la stat: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/groful-bugetar-bihoreanul-va-prezinta-proprietatile-adunate-de-presedintele-cj-pasztor-sandor-imposibil-de-justificat-din-leafa-de-la-stat-150190.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *