Home / Internațional / “Cu legea anti-LGBT, Ungaria nu mai are ce să caute în Uniunea Europeană” susține premierul olandez Mark Rutte

“Cu legea anti-LGBT, Ungaria nu mai are ce să caute în Uniunea Europeană” susține premierul olandez Mark Rutte

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 28, 2021


O țară care apără interesele sociale, morale și economice a majorității naționale nu are ce căuta în colimatorul babilonian al Uniunii Europene.

O țară care nu susține doctrina anală este în opoziție cu valorile europene. Dacă nu ești de acord cu sexualizarea minorilor nu ai ce căuta în U.E.. Poate e mai bine așa. Ungaria ar putea fi cuiul final în coșciugul U.E. dacă reușesc să organizeze referendum pentru ieșirea din uniunea sodomită.

8 comments

 1. Ungurii au demnitate si nu stau capra in fata satanistilor din organizatia cabalei UE.
  Romania este condusa de niste CRIMINALI POPONARI si betivi care stau capra si fac genocid impotriva poporului roman IDIOT, care sta cu degetul in gura si se vaccineaza cu vaccinul ucigas.

  Au aparut solzii de peste ( eczeme) la vaccinati: https://www.activenews.ro/stiri/Au-aparut-%E2%80%9Esolzii-de-peste-de-dupa-vaccin.-FOTO-VIDEO-si-STUDIU-al-Centrului-National-de-Informatii-privind-Biotehnologia-al-Statelor-Unite-ale-Americii.-Parintele-Zenovie-de-la-Manastirea-Nechit-a-avut-dreptate-167637

  Pana la sfarsitul acestui an organizatia satanista UE se va dezmembra.

 2. Olanda isi pdrmite sa isi ascunda rasismul feroce sub fataa tolerantei fata de o i eiurile spurcate ale imigrantilor care exclusi din so ietatea superioara nu au de at sa se droghe,ze si sa se prstituezevin fel si chip.

  • BRAVO UNGARIEI SI POLONIEI .FAC CEVA PE UE CU TOT CU OLANDA LOR plinà de drogați ,poponari ,lesbiene ,curve ,pedofili si necrofili Cui Îi pasâ de ce spune un degenerat poponar din Olanda .

 3. Ar fi soluția cea mai elegantă și pentru România,să ieșim din căcatul ăsta de UE.Dacă se făcea și în România referendum pentru legea asta LGBT,sigur nu era aprobată de majoritatea românilor.

  • USR si PLUS au misiune de la Vatican si de la Paris sa faca orice sa se aprobe aceasta lege in parlamentul penal criminal roman.
   Cand veti auzi ca aceasta lege urmeaza sa fie votata in acest parlament de criminali, sa stiti ca pana a doua zi diminneata Romania va fi ocupata de 3 talhari puternici, insa pentru scurt timp pentru ca acei talhari vor fi atacati acasa la ei de alti talhari, vor fi nevoiti sa se retraga.

 4. Toata aceasta favorizare a anomaliilor sexuale se face impotriva majoritatii. Ei cauta sa ne invinovațească de ceva, sa ne reproșeze ca nu suntem de acord cu ei.
  Au si mintea stricata de patimi și nu stiu ceea ce este normal, corect, verificat de a lungul veacurilor.
  Sunt dusi de propriile patimi deviante , dar si de ideologii lor neomarxisti, care le impun asa ceva.
  O rusine pt societate
  Nu stiu cum au ei tupeul si prostia sa impuna asemenea lucruri altor tari. Trebuie sa fii mare nesimtit !

 5. Usr au misiune si din america si de la ue .
  Sunt raspanditi peste tot acei nelegiuiti si se foloaesc de tradatorii de la noi.

 6. “O țară care apără interesele sociale, morale și economice a majorității naționale …” – OK, dar dacă se ajunge la tirania majorității…

  “O țară care nu susține doctrina anală…” – “doctrina” asta e practicată la greu și de heterosexuali, nu doar homosexualii se coboară în gaura iepurelui; văd că despre asta nu spune nimeni nimic: https://www.youtube.com/watch?v=j8ZF_R_j0OY – cine nu are cont la youtube poate să descarce cu yt-dlp ( https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/releases/ )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *