Home / Internațional / Covid-21: mutația programată a virusului care va servi la implementarea Marii Resetări a Noii Ordini Mondiale

Covid-21: mutația programată a virusului care va servi la implementarea Marii Resetări a Noii Ordini Mondiale

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Ianuarie 12, 2021

Covid-21: mutația programată a virusului care va servi la implementarea Marii Resetări a Noii Ordini Mondiale

Vestea a venit ieri direct din Marea Britanie. Aici ar fi fost identificată o presupusă mutație a Covid-19, care, potrivit autorităților britanice, ar avea un indice de transmisibilitate, de până la 70%, mult mai mare decât vechea versiune a primului coronavirus.

OMS a făcut cunoscut faptul că oficial virusul nu a fost încă secvențiat și, prin urmare, ne întrebăm cum este posibil ca această nouă versiune a agentului patogen să aibă caracteristicile descrise de autoritățile sanitare britanice, dacă nu se știe practic nimic despre noul pretins. virus.

Evident, nimeni din mass-media internațională nu și-a pus aceste întrebări, deoarece nimeni nu a luat în considerare ceea ce a scris Centrul SUA pentru Controlul Bolilor și Infecțiilor, CDC, care, în publicația complet ignorată, ridică îndoieli. de asemenea, cu privire la izolarea efectivă a versiunii actuale a Covid-19.

CDC scrie la pagina 39 din documentul în cauză că „nu este disponibil în prezent niciun virus izolat cuantificat 2019-nCoV”.

În practică, cea mai înaltă autoritate epidemiologică din Statele Unite a mărturisit deschis că nu există părți izolate ale așa-numitului Covid-19 și practic nimeni nu a spus nimic.

 

Cu alte cuvinte, există posibilitatea concretă ca virusul să nu fi fost niciodată izolat și nimeni nu s-a deranjat să raporteze ceea ce a scris CDC și nici să infirme ceea ce a fost declarat într-un document oficial.

Dr. Scoglio a publicat un alt studiu în care confirmă validitatea acestei ipoteze. „Pandemia” care nu a fost niciodată, ar fi o farsă și mai enormă decât cele spuse până acum.

Deci, chiar dacă prima versiune a coronavirusului nu ar fi fost niciodată izolată, cum este posibil ca o a doua versiune presupusă a acestuia să fie izolată?

Mai presus de toate, trebuie remarcat un alt aspect care nu este secundar. Mai mulți oameni de știință denunță de luni întregi modul în care testele cu tampon creează pozitive false. Acum chiar și OMS a fost forțat să recunoască acest lucru .

Aseară, spitalul militar Celio a anunțat că a identificat un pacient care se întorcea din Marea Britanie și care ar fi pozitiv pentru a doua mutație a virusului prin testul de tamponare.

Cu toate acestea, dacă testul în cauză nu identifică nici măcar prima versiune a Covid, cum este posibil să detecteze a doua variantă presupusă?

Problema este în principal una în acest moment. Nu contează cantitatea de dovezi prezentate și nici nu contează soliditatea și incontestabilitatea lor.

 

Masa este incapabilă să-i vadă nici în fața propriilor lor ochi. Această epocă istorică a creat o masă de automate care nu mai sunt capabile să raționeze sau să gândească spontan.

Mass-media și tehnologia au creat în esență replicanți care toți cred aceleași lucruri pe care sistemul le-a ordonat să gândească.

Globalismul a reușit să șteargă gândirea critică și să ordone maselor să izoleze și să stăpânească minoritatea mică care a păstrat în schimb capacitatea de a raționa.

Întrebările pe care mass-media regimului nu și le-au pus pentru prima versiune a coronavirusului nu sunt evident puse pentru presupusa a doua versiune.

Covid-21 va da startul celei de-a doua părți a operațiunii teroriste Covid

Există prea multă grabă pentru a continua cu executarea planului și pentru a ajunge în 2021 pentru a executa definitiv a doua parte a operațiunii teroriste coronavirus.

Prima parte a operațiunii a vizat în principal comprimarea puternică a libertăților individuale și punerea bazelor pentru crearea unei uriașe crize economice.

De fapt, în Noua Ordine Mondială nu va fi loc pentru un comportament individual care nu este permis de sistem.

Toată lumea va trebui să îndeplinească orbește ordinele și vom ajunge la un nivel de anulare a voinței umane, dacă este posibil chiar mai mare decât cel actual, prin utilizarea tehnologiilor precum microcipurile din creier, sperate și anunțate de Klaus Schwab , președintele forumului Davos a diferitelor organizații care reprezintă elitele globale.

2021 în această idee va trebui să fie următoarea fază, progresul către realizarea definitivă a guvernului mondial dorit de francmasoneria internațională și de puterea globalistă.

Dacă cineva mai crede că acestea sunt „teorii ale conspirației”, tot ce trebuie să facă este să se bazeze pe surse oficiale. Președintele Republicii Mattarella a vorbit clar despre „pandemie” ca un mijloc de a realiza un guvern mondial.

Nu există „teorie”. Sunt fapte și se întâmplă acum, doar masa refuză sau nu mai este capabilă să recunoască realitatea.

Cu toate acestea, mutația anunțată de autoritățile sanitare britanice coincide perfect cu ceea ce fusese dezvăluit de informatorul Partidului Liberal Canadian, care a fost menționat într-o contribuție anterioară și de o sursă internă a guvernului francez , raportat într-un altul. articol, care a dezvăluit o foaie de parcurs care se potrivește cu informațiile politicianului canadian.

Potrivit denunțătorilor din diferite guverne mondiale, mutația virusului fusese deja programată în prealabil de către sistem.

A fost necesar să se creeze o nouă versiune a virusului, redenumită Covid-21, deoarece cea veche și-a îndeplinit deja scopul.

Această nouă mutație despre care au vorbit denunțătorii canadieni și francezi are exact aceleași caracteristici pe care au anunțat-o autoritățile britanice.

Are un indice de transmisibilitate mult mai mare și este potențial mai letal.

Evident, nu contează dacă Covid-21 nu va avea într-adevăr caracteristicile pe care i le atribuie sistemul.

Ceea ce contează va fi transmiterea mesajului fals al noului virus și mai letal decât primul și va rămâne la latitudinea mass-media să o facă, exact așa cum au făcut până acum.

„Pandemia” Covid este în principal un fenomen mediatic și va fi și în timpul celei de-a doua părți a operațiunii teroriste.

Covid-21 va fi mijlocul de a face eșecul economiei mondiale

Prin urmare, Covid-21 urmează perfect foaia de parcurs stabilită de elite.

Presupusa sa transmisibilitate și pericol mai mare va fi pretextul pe care guvernele mondiale îl vor folosi pentru a face blocaje generale.

Atunci va fi sarcina mass-media să desfășoare o campanie teroristă și mai feroce și mai agresivă, dacă este posibil, decât cea făcută pentru Covid-19, pentru a oferi diferitelor guverne din întreaga lume pretextul de a ajunge la închideri și mai drastice.

Blocările globale vor îndeplini în continuare un scop. Pentru a provoca o criză economică fără precedent și devastatoare, care duce la scenariul unei foamete globale.

Nu întâmplător Organizația Națiunilor Unite, organizația care în ideile elitei va sta la baza viitorului guvern mondial, a vorbit deja despre foametea care va afecta omenirea în 2021.

Globalismul vrea practic să demonteze lanțul de aprovizionare cu alimente, astfel încât să creeze o lipsă artificială de alimente.

În acel moment, vor izbucni revolte adevărate, care vor fi revoltele de pâine din plin.

Masele aduse la forță și disperare obositoare se vor răzvrăti pentru că nu vor avea altă alternativă pusă în fața posibilității concrete de a muri de greutăți.

Elitele plănuiesc să domine societatea cu un pumn de fier, prin desfășurarea armatei și prin aplicarea consecventă a legii marțiale pentru a contracara tulburările.

Șomajul va crește, iar ceea ce a mai rămas din clasa de mijloc va dispărea practic. În societatea Noii Ordini Mondiale, economia va fi dominată în întregime de elite și fiecare sector va fi încorporat de marile multinaționale, în mare parte chineze, germane și americane.

Se întâmplă deja acum cu gigantul Amazon al lui Jeff Bezos care înghite progresiv toată comerțul cu amănuntul și acum absorb și cinematografele printr-un serviciu pe platforma sa care ar putea deveni noul mijloc de distribuire a filmelor.

A doua fază a operațiunii Covid va crea, prin urmare, o societate din două clase, iar munca în noua societate postindustrială va deveni un factor marginal și destinată să dispară în întregime.

Aceasta a fost exact ceea ce cercurile globaliste ale Clubului Romei și ale Comisiei Trilaterale stabiliseră în anii 1970, fondată și finanțată de una dintre cele mai importante familii din Noua Ordine Mondială, Rockefeller.

Odată ce nu mai există muncă, elitele vor oferi maselor posibilitatea de a alege. Participați la Marea Resetare care prevede anularea datoriilor private care vor copleși familiile în schimbul renunțării la toate bunurile personale.

Prin urmare, sfârșitul proprietății private va fi condiția prealabilă pentru intrarea în noua dictatură mondială. Evident, doar masele nu vor mai avea nimic. Vârful piramidei va fi în starea opusă.

Va deține practic totul, deoarece guvernele vor privatiza și resursele esențiale lăsate în mâinile statelor. Statele naționale ca atare nu vor mai exista. Vor fi entități fără puteri directe și guvernate de capital privat.

Cei care acceptă această primă condiție vor primi așa-numitul „venit universal” care nu va fi altceva decât o pomană guvernamentală care le va permite celor care acceptă Marea Resetare să supraviețuiască.

Cealaltă condiție este de a primi vaccinul. Cei care nu fac acest lucru vor fi practic excluși din orice loc public, de la școli și teatre.

Aceiași politicieni plătiți pentru globalism propun această măsură. Primarul din Bergamo, Giorgio Gori, a propus în mod explicit un fel de interdicție din partea societății civile pentru cei care nu doresc să se vaccineze.

Cei nevaccinați vor fi mai mult sau mai puțin în starea evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial și riscă să fie deportați la fel ca aceștia din urmă în lagărele de concentrare.

Globalismul își arată adevărata natură autoritară, mai feroce și criminală decât chiar cea nazistă.

De asemenea, în acest caz, aceasta nu este o speculație „teoretică”, ci despre ceea ce se întâmplă deja în diferite părți ale lumii.

În Canada, conform dezvăluirilor bravului politician canadian Randy Hillier , ei au început deja să pregătească aceste structuri mai târziu.

În Noua Zeelandă, guvernul a anunțat oficial construirea acestor tabere în care vor fi deportați oamenii care refuză să fie testați mai întâi, iar ulterior cei care nu acceptă vaccinul.

Marea Resetare nu este deci nimic altceva decât evenimentul catalizator pe care globalismul îl caută de mult timp pentru a atinge scopul final al dictaturii mondiale conduse de această elită care este inspirată de un gând esoteric, satanist și feroce anticreștin.

Ultima barieră care separă lumea de Marea Resetare

Rămâne un singur obstacol care separă globalismul de acest obiectiv și este Donald Trump.

Când George H. Bush, la sfârșitul primului război al Golfului, în 1991, a anunțat SUA și lumea că a sosit momentul să ajungă la o nouă ordine mondială, elitele erau sigure că nu vor avea obstacole în calea planului lor.

Nu și-ar fi putut imagina că 26 de ani după America, care a fost arma folosită de zeci de ani de globalism pentru a lovi țările care îndrăzneau să-și apere suveranitatea și independența, va trece în mâinile unui om care s-a opus ferm dominarea globală a elitelor.

Elitele au început cea mai mare escrocherie electorală din istoria americană și mondială pentru a prelua președinția Statelor Unite.

Noua lume și superputerea americană, în ideea francmasoneriei, au trebuit să servească pentru a trage întreaga umanitate către un singur guvern mondial.

Marile familii ale finanțelor mondiale, în special Rothschild, au căutat întotdeauna să exercite controlul absolut asupra acestei națiuni.

O America liberă și independentă este pur și simplu incompatibilă cu planurile globaliste. Nu poate exista un guvern mondial fără ca Statele Unite să facă parte din acesta.

Acesta este motivul pentru care a fost concepută frauda electorală și, sub o posibilă administrație Biden, nu vor mai exista obstacole în calea Marii Resetări, care, așa cum a spus John Kerry însuși , aparținând societății secrete oculte Skulls & Bones și fost secretar de stat sub administrația Obama, se va accelera dramatic dacă politicianul democratic va pune vreodată piciorul în Casa Albă.

Trump este ultimul obstacol și președintele va trebui să fie pregătit, dacă căile legale obișnuite eșuează, chiar să execute legea marțială dacă nu vrea să lase America să cadă în mâinile unei păpuși șantajate de China de ani de zile – puterea căreia o elitele au acordat conducerea dictaturii mondiale.

Oricare ar fi rezultatul acestei ciocniri epocale între copiii luminii și copiii întunericului, omenirea se va confrunta cu mari suferințe.

Chiar dacă Trump reușește să împiedice lovitura de stat împotriva sa, statul profund, aparatul subversiv alcătuit din lobby-uri militare și financiare, va activa celulele teroriste din Black Lives Matter și Antifa și va începe un război civil în America.

Europa dominată de Uniunea Europeană, fiica ideologiei globaliste a lui Kalergi, va încerca oricum să continue cu executarea planului, dar dacă ar exista o administrație Trump, probabil că ar fi lovită de o ploaie de sancțiuni și tarife americane în lumina participarea activă a mai multor țări europene la lovitura de stat împotriva lui Trump.

Lumea se află într-o epocă de decădere spirituală și morală

Prin urmare, neliniștile și frământările vor conduce inevitabil la mari suferințe și este, din păcate, dureros să vedem că umanitatea, și în special Europa de Vest, nu fac prea multe pentru a dovedi că nu o merită.

Există un gol profund de valori care a dus la această situație. Dacă Europa și-ar fi păstrat identitatea creștină, ar fi fost literalmente imposibil ca dictatura să ajungă la acest punct.

Această perioadă istorică este o epocă de mare declin, mai presus de orice spiritual, moral și intelectual.

Bartolomeu Holzhauser, binecuvântat de Biserica Catolică care a trăit în 1600 , a împărțit istoria Bisericii Catolice și a lumii în șapte mari epoci .

Dacă binecuvântatul ar avea dreptate, lumea s-ar regăsi în prezent la sfârșitul celei de-a cincea epoci a Bisericii, o perioadă traversată de mari apostazii, foamete și războaie și în care omenirea și-a pierdut complet simțul credinței și dragostei pentru următorul.

Această epocă precede a șasea epocă a Bisericii în care va exista o întoarcere a credinței și o perioadă de mare prosperitate înainte de venirea finală a Fiarei anunțată în Apocalipsă.

Prin urmare, lumea va trebui oricum să-și bea ceașca amară și să plătească prețul pentru dezumanizarea sa.

Cei care au ascultat orbește dictatura și care cred prostește că s-au adăpostit de ferocitatea globalismului vor fi aceiași care vor plăti cel mai mare preț pentru supunerea lor ticăloasă.

2021 va fi anul în care omenirea va fi probabil chemată să facă o alegere extraordinară.

Sau te hotărăști să urmezi lumina. Sau te hotărăști să urmezi întunericul.

Acum depinde de fiecare persoană în mod individual să facă alegerea sa.

11 comments

 1. Decebal Marcusanu

  Articolul poate fi bun.
  Autorul/autoarea/transgender/robot android sau ce o fi aceasta/acest Caroline Gunderode are un stil desprins din “I robot”.
  Pe trei sferturi din articol nu se intelege nimic.
  Spre final mai vine cu picioarele pe pamant.
  Articolul contine multe, multe informatii prezentate intr-o ciorba ce se vrea conspirationista. Non multa sed multum sau multum in parvo. Asa trebuie scris un articol politic.
  Robotul C.G. trebuie resetat pt. ca sa-si poata expune ideile clar.
  Pana atunci: noapte buna copii si tot in legea insurgentei ne e speranta.

 2. “Dumnezeu îngăduie să se facă acum o zguduitură puternică. Vin ani grei. Vom avea încercări mari… S-o luăm în serios, să trăim duhovniceşte. Împrejurările ne silesc şi ne vor sili să lucrăm duhovniceşte. Şi este bine să facem aceasta cu bucurie şi de bunăvoie, iar nu cu mâhnire, de nevoie. Mulţi sfinţi ar fi dorit să trăiască în vremea noastră ca să se nevoiască. (..)
  Mai demult, când se pornea vreun război, chiar şi cel care era în apărare mergea să se lupte pentru apărarea Patriei, a neamului său. Astăzi nu mai mergem să ne apărăm Patria sau să ne luptăm ca să nu ne ardă barbarii casele sau să ne ia sora şi s-o necinstească, nici nu mergem pentru vreun neam sau pentru vreo ideologie, ci acum mergem sau pentru Hristos sau pentru diavolul. Frontul este clar.
  În timpul ocupaţiei germane deveneai erou dacă nu salutai un german. Acum devii erou dacă nu saluţi pe diavolul. Oricum, vom vedea evenimente înfricoşătoare. Se vor da lupte duhovniceşti. Sfinţii se vor sfinţi mai mult şi spurcaţii se vor spurca şi mai rău. Cu toate acestea, înlăuntrul meu simt o mângâiere.
  Aceasta este o furtună şi numai nevoinţa are valoare, pentru că acum nu avem vrăjmaş pe Ali-Paşa sau pe Hitler sau pe Musolini, ci pe diavolul. De aceea vom avea şi răsplată cerească.
  Fie ca Bunul Dumnezeu să pună în valoare răul, prefacându-l în bine! Amin.”

  Sfântul Paisie Aghioritul
  ”Cuvinte duhovniceşti”, Vol. I – ”Cu durere și dragoste pentru omul contemporan”, Ed. Evanghelismos, București, 2012, pag. 35-36
  https://ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com/2016/12/page/15/

 3. Astea sunt informaţii de ieri ? (adică pe 11 ianuarie 2021 ?)

 4. Nu pot sa cred ca poti scrie acum in al 12 lea ceas depre “elite”,francmasonerie in comparatie cu “nazistii”…Ce e asa de greu sa o spunem politic corect fokkin’ POPORUL ALES???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *