Home / Chestiunea Jidănească / Corul Pedofililor din San Francisco: Venim după copiii tăi!

Corul Pedofililor din San Francisco: Venim după copiii tăi!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 13, 2021

Corul Pedofililor din San Francisco: Venim după copiii tăi!

 

Câțiva sodomiți din San Francisco au transmis un mesaj foarte clar, anume că scopul lor este să îi “convertească” pe copii și să le bage pe gât agenda gay fără ca tu să fi capabil să-i oprești.

Iată câte dislike-uri au primit înainte să dea videoclipul jos:

Și iată comentariile cele mai apreciate:

Corul Pedofililor din San Francisco: Venim după copiii tăi!

 

Este un “progres” halucinant de rapid de la “vrem drepturi” la “venim să vă sodomizăm copiii”, parcurs prin care “comunitatea LGBT” își arată adevărata față.

Chiar transmit acest lucru în mod direct, “Venim după copiii voștri” și “Vă vom converti copiii”,  înseamnă “Vă vom sodomiza fiii.”.

După reacțiile negative pe care corul gay le-a primit, au postat un mesaj bizar și agresiv pe Twitter:

Mesajul corului gay după reacțiile populare negative:

Iată mesajul copiat în caz că-l vor șterge:

“Dragă familie a corului,

Pe 1 iulie am postat “Mesaj din partea comunității gay” pe SFGMC TV și pe rețelele de socializare. Am ales acest mesaj datorită aprecierilor primite atunci când a avut loc în direct la parada din San Francisco, la SingOuts și în South Carolina la vitrina Pride. Piesa a fost comandată de Simfonia Oakland, care a împărțit-o cu noi.

Media conservatoare de extremă-dreapta au găsit “Mesajul” nostru și l-au folosit pentru cauza lor. Toate acestea s-au întâmplat în ultimele 24 de ore și continuă să crească. Au scos versurile din context pentru a sprijini o narativă care se potrivește cu nevoile lor intolerante și pline de ură. E un umor pe care mulți nu-l percep. În concluzie, am dezactivat comentariile pe YouTube, Facebook și Instagram din cauza faptului că au devenit alarmante. Emailurile primite de indivizi și pe adresa corului sunt vitriolice, includ amenințări fizice.

Credem că prima acțiune care trebuie luată pentru a le asigura tuturor siguranța este să punem clipul pe privat. Comunicam cu oamenii legii deopotrivă local și național. Nu vom fi amenințați și vom urma pașii legali pentru a sancționa aceste amenințări. Totdeauna îi vom accepta pe alții care au valori diferite de ale noastre, dar când violența este forma lor de expresie, încă din 1969 noi nu am cedat. După decenii în care copiii au fost indoctrinați în spiritul intoleranței pentru cei care nu folosesc Biblia ca armă în terapia reparativă, este rândul nostru.

Ne-am dedicat scopului de a fi modele, a-i învăța pe alții și a răspândi mesajul dragostei, a toleranței și a sărbătorii prin muzica noastră.

A doua noastră acțiune este să controlăm narativa. Acest videoclip este în mod ilegal copiat și pus înapoi pe YouTube, Instagram sau alte site-uri. Și alții au dreptul să urmeze legile de Utilizare Corectă, dar nu se întâmplă acest lucru în acest caz. Ca atare, staff-ul nostru care se ocupă cu rețelele de socializare și cu marketing vor lucra non stop pentru a-i alerta pe moderatorii de pe YouTube, Instagram, Facebook și a trimite notificări de încălcare a drepturilor de autor cu scopul de a înlătura videoclipul. Până acum, această metodă a avut foarte mult succes.

În final, dacă primiți orice comunicare privitoare la acest videoclip, trimiteți-ne la adresa [email protected]

Va mulțumim pentru dragostea și sprijinul vostru și pentru că credeți în Corul Bărbaților Gay din San Francisco și în misiunea sa. Suntem mândri de cine suntem. Suntem mândri de ceea ce cântăm.

Corul Pedofililor din San Francisco: Venim după copiii tăi!

Cum a evoluat mișcarea curiștilor în America, de la marșuri la costum în care mențineau iluzia politeții și a civilizației pentru a induce ideea că sunt oameni normali, întâi obținând decriminalizarea, apoi au vrut doar să fie tolerați, apoi au cerut drepturi egale, apoi drepturi în plus, acum se afișează cu boașele pe afară la parade și cântă despre cum îți vor sodomiza copiii.

 

Iată videoclipul (modificat pentru a intra sub incidența Fair Use Laws):

 

Cam ipocrit să te plângi de amenințări după ce lansezi o piesă în care în mod deschis ameninți că vei merge după copiii.

Declarația lor susține că „extrema dreaptă” a „găsit” amenințările publicate de cor în vederea sodomizării copiilor și le-a „scos din context”. Apoi, ei susțin că acel context din care a fost eliminat a fost „un umor evident în limba obrazului” (tongue-in-cheek humor).

De fapt, cred că oamenii au înțeles gluma și asta a făcut-o pur și simplu mai jignitoare. Glumitul despre răpirea copiilor și sodomizarea lor nu este amuzant pentru mulți oameni, așa că acești pedofili care cred că este amuzant au dublat furia populară. Evident, toată lumea știe că toți poponarii sunt agresori sexuali de copii.

Apoi, ei explică faptul că, deși sunt foarte mândri de videoclip, vor să-l ascundă, să ne împiedice să le vedem mesajul și susțin că oricine răspândește videoclipul le „fură” conținutul. Apoi spun că vor determina poliția să-i vâneze pe toți cei care îi „amenință”.

Apoi ajungem la culme: “După decenii în care copiii au fost indoctrinați în spiritul intoleranței pentru cei care nu folosesc Biblia ca armă în terapia reparativă, este rândul nostru.”

Deci, ei spun că glumesc, apoi spun că vor îndoctrina copiii tăi pentru că este „rândul lor”. Bănuiesc că glumeau doar despre implicațiile sodomiei, dar nu glumeau despre îndoctrinare? Sau glumeau despre amândouă, dar sunt și serioși în același timp?

Dacă vorbim de rău și de metafizica răului, ce e mai rău decât să afli direct, într-un mod amenințător, că „este rândul nostru” cu copiii tăi?

Această afirmație ar face greață în orice context, dar în contextul „vă vom converti copiii la homosexualitate împotriva voinței voastre, folosind sistemul guvernamental de educație pentru a-i îndoctrina” – este aproape incredibil, chiar și pentru mine, stând aici chiar acum tastând acest text.

Nu există destule semnale de alarmă pe care le putem trage cu privire la această problemă care a acaparat occidentul și care bate cu barosul la ușa națională. Cu cât îi lăsăm să avanseze mai mult, cu atât mai greu va fi să-i combatem în contextul legilor speciale care îi protejează.

Nu lăsați opinia publică românească să uite această știre.

Postați pe grupuri de Telegram, What’s App și oriunde sunt ochi să vadă și urechi să audă.

 

P.S. : Liderul corului e jidan

Într-o revelație deloc șocantă aflăm că liderul corului pedofil din San Francisco care a amenințat în mod direct copiii oamenilor normali este jidan corcit cu japonez.

Corul Pedofililor din San Francisco: Venim după copiii tăi!

Preluat și adaptat de pe RenegadeTribune și DailyStormer

6 comments

 1. ALAAARMAAAA OFF TOPIC :

  DOMNILOR, ASCULTATI BINE DE TOT SI DISSEMINATI PESTE TOT :
  Sedinta trebuie uuuuurgent transcrisa – eu am descoperit-o aseara, urmarind toate sedintele nemtilor – toate 60 :
  este DOCUMENT AL RESPINGERII/NEVALIDARII PATENTULUI = CHEIE PTR DEMONSTRATIA CA ESTE O ARMA BIOLOGICA PRODUSA IN LABORATOR !!!
  Sitzung 60: Die Zeit ist kein flacher Kreis

  Sitzung 60: Die Zeit ist kein flacher Kreis

  Play
  https://www.youtube.com/watch?v=Jtc-_0tkeog&t=16229s

  Virusul corona nu este nou, exista cateva variante -mii !!!!! – ideea de vaccinare nu este noua https://www.youtube.com/watch?v=Jtc-_0tkeog&t=16229s
  min 4:31
  Sitzung 60: Die Zeit ist kein flacher Kreis
  “we made sars and we patented it before 2004”
  dr David E Martin ,
  Seful unei firme reprezentative a lui
  M-CAN International Innovation Risk Management

 2. numai sa spui ca vii dupa copii pentru sex si trebuie sa fi arestat si cercetat. conform legii.
  Dar politia nu face nimic pentru ca e plina si ea de pedofili si poponari, lumea interlopa are pedofilia in sange.

 3. uite carolina:
  “mRNA vaccines — a new era in vaccinology – NCBI – NIH
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov › articles › PMC5906799
  12 ian. 2018 ”
  “mRNA vaccines — a new era in vaccinology – NCBI – NIH
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov › articles › PMC5906799
  12 ian. 2018 ·”
  (direct de la guvernul american).
  -tot acolo mai e un articol:se utilizeaza laseru pe post de “adjuvant”
  (la shobolance modificate genetic cu celule vaginale/de cervix uman)
  si se transforma vaginu intr-un fel de floare carnivora….
  (nicaierea nici 1 cuvant despre pericolul tampoanelor/prezervativelor/cremelor “intra”;
  sa dea vina pe tzigari si sa puna poze!).

 4. Therapeutic DNA Vaccines for Human Papillomavirus and Associated Diseases
  Max A. Cheng,1 Emily Farmer,1 Claire Huang,1 John Lin,1 Chien-Fu Hung,1,,2 and T.-C. Wu1,,2,,3,,4,*
  (jumate din autori sunt chinezi).
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6152857/
  (altu e articolu cu laseru la shobolance).
  in rest:
  Isus, când a auzit acest lucru, le-a zis: „Nu cei sănătoși au trebuinţă de doctor, ci cei bolnavi. Eu am venit să chem la pocăinţă nu pe cei neprihăniţi, ci pe cei …

 5. Pentru cine nu știe San Francisco a fost una din porțile de intrare ale jidovimii în SUA în sec. XIX. Acolo au început toate ingineriile sociale marxiste:

  1. Noul model de educație fără repere morale, fără pedepse și recompense: „lăsați copii să facă ce vor”
  2. Feminismul
  3. Revoluția sexuală și disoluția familiei în favoarea hedonismului și libertinajului
  4. Contracultura beatnik și hippy
  5. Propagarea și normalizarea homosexualității

  Cu jidanii se dialoghează numai cu glonțul și baioneta, așa cum a făcut Falanga Spaniolă acum aproape 100 de ani. Iar pervertiții și degenerații merită rugul prevăzut în Codul lui Iustinian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.