Home / Educativ / Coronavirus a Fost Scânteia Pentru Marea Criză a Epocii Noastre

Coronavirus a Fost Scânteia Pentru Marea Criză a Epocii Noastre

Incorect Politic
Martie 16, 2020

Scriam, la cateva zile dupa alarma coronavirus, despre legatura ocultata cauza-efect  in derularea evenimentelor.

De atunci s-au strans multe date, pentru ca informatii reale sunt si acum putine, care au amplificat teama populatiilor transformand-o in panica, ceea ce de altfel s-a si urmarit.

Pana in prezent s-a probat doar forta militara (inclusiv de ordine publica), impreuna cu toate componentele de natura a disciplina tronsoane uriase de indivizi scapati anterior in lumea libera si baricadati dupa Carta drepturilor omului.

Dupa sfarsitul ultimului mare conflict mondial, cu ordinea mondiala instaurata prin celebra cortina, omenirea nu a mai suferit ingradiri.

Caderea Zidului Berlinului a destabilizat fundamentul social european, drepturile cetatenilor luand-o inaintea obligatiilor, afectand economia  si sistemul financiar global.

Crizele economice s-au repetat dar, din lipsa pregatirii prealabile a profitorilor, socul a fost atenuat prin infuzii masive in sparturile sistemului.

De cel putin un an de zile s-a batut saua (ca sa priceapa iapa) pe iminenta unei mari crize.

Si iata ca a sosit!

Problematica nu a fost intentia ci startul, scanteia care sa inflameze credibil miliardele de indivizi.

Gradual s-a ajuns la starea de urgenta declarata mai peste tot.

Ce presupune situatia prezenta!?

Au avut grija exponentii sistemului politic si de forta sa incunostiinteze si ultimul cetatean.

China a excelat in convingere, brutalitatea si armamentul fortelor de interventie devoaland mai mult decat au vrut sa arate.

Cert este ca au realizat ce si-au pus in plan, anume disparitia dizidentilor si varfurilor protestatare din Hong Kong si principalele orase din continent.

Tacerea lumii libere fata de calcarea in picioare a elementarelor drepturi cetatenesti a fost platita prin oferirea ocaziei de simulare a epidemiei cu un mutant, mai agresiv in raspandire, al clasei coronavirus.

Multimile au fost progresiv infestate cu teama trecuta in scurt timp pe registrul panicii.

In spatele acesteia se joaca viitorul lumii, care nu va mai arata asa cum am stiut-o noi.

Regulile stricte, ce vor ramane valabile in controlul societatii, vor deriva din forta cu care indivizii au fost claustrati (Izolare într-un loc retras.) fara obiectie lasand prostia sa primeze asupra ratiunii.

Defilarile actuale ale fortelor militarizate integrate ascund un mare nimic, ceva similar cu armele chimice ale lui Saddam      .

Si o afirma multime de statistici publicate, scapate din universalitatea mass media aflata la ordin ocult.

Viitorul arata trist, emasculat (A face sau a deveni impotent) de potenta omului constient de castigul obtinut de-a lungul evolutiei.

Simpla separare prin izolare, admisa fara comentarii in fata argumentelor criptice privind sanatatea si sustinute preventiv prin forta institutionalizata, inseamana instrainarea progresiva a indivizilor, proiect de succes in intentia de control global.

La alte dimensiuni se creeaza o noua religie, de data aceasta universala.

Si totul se trage din defectele omului, din angoase (A neliniști (profund)) provocate de nestiinta, lene, suficienta, grobianism (necioplit, grosolan, bădăran, mitocan), prostie etc!

Multe sunt semnele care desemneaza esecul statutului de cetatean si om.

Si din ce in ce mai putine reactii constiente de opozitie. In ce ne priveste, romani fiind, tragem targa pe uscat aliniindu-ne ca vitele la amenintarea vacarului.

N-am invatat nimic din exercitiile manipulatoare la care am fost supusi prin dezinformare crasa, incepand cu urmarile loviturii de stat din decembrie ’89.

In mentalul romanesc s-a osificat conservatorismul fostelor generatii alaturi de credulitatea tinerilor venita din superficiala intelegere, toate fiind exploatate in detrimentul natiei.

La noi totul se petrece conform butadei “Ce face omul face si maimuta“.

Executam la nesfarsit dispozitii politice care s-au dovedit a fi criminale pentru tara si poporul ei.

Falsam politic dupa muzica transatlantica, avand dirijor autist neamt si lautari de ureche in loc de instrumentisti.

Asa am ajuns la manea, ca specie virusata a unui stil popular.

La atat ne duce mintea!

Mugur Preda/Bucharest-Romania

*

Nota Incorect Politic: Am ajuns la o răscruce a istoriei. Cum ne comportăm acum va rămâne consemnat în cronica vieții. Române, fii demn. Lasă-i pe neputincioși să tremure. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *