Home / Articole Promovate / Cor de Copii din Germania – Bunica Mea e o Scroafă Nazistă Poluantă

Cor de Copii din Germania – Bunica Mea e o Scroafă Nazistă Poluantă

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 7, 2020

Bunica Nazistă

EVZ:

Momentul „artistic” a fost prezentat la televiziunea WDR. Durează un minut și jumătate și între timp a fost șters din mediateca televiziunii, din cauza uriașului scandal produs.

Corul, alcătuit numai din fetițe, este prezentat cu mândrie de un crainic de la WDR, filiala din zona Germaniei de Vest a ARD, având sediul la Köln: „Știu să cânte și știu să fie curajoase”.

Apoi fetițele își încep cântecelul sinistru:

„Bunica conduce un motor în coteț. Consumă 1000 de litri de benzină super pe lună. Bunica este o scroafă bătrână și poluantă.”

Cântecelul continuă astfel:

„Bunica merge la doctor cu un 4×4 și calcă doi bunici cu cadru de mers. Bunica este o scroafă bătrână și poluantă.”

Iar fetițele atacă apoi comportamentul alimentar al bunicuței:

„Bunica își frige în fiecare zi câte un cotlet, un cotlet, un cotlet. Carnea costă mai nimic. Bunica este o scroafă bătrână și poluantă.”

Iată roadele activismului promovat de Greta Thunberg.

O pervertire fără precedent a relațiilor interumane. Pe când un copil normal se uită la bunici ca la o lumină călduroasă, plină de dragoste, având amintiri plăcute despre poveștile bunicului, ticsite cu învățături, de prăjiturile bunicii, compoturi, gemuri, cățelul din curte…

Sentimentele care mă răscolesc gândindu-mă la bunici sunt de dragoste, recunoștință și nostalgie. Cum aș putea să le reproșez faptul că “poluează” mâncând prăjeli de porc conducând Dacia 1400?

La sfârșitul cântecelului, drăgălașele cântărețe fixează camera cu o privire amenințătoare și spun: „We will not let you go with this”. Adică „Nu vă vom lăsa să scăpați așa ușor”. Este una dintre frazele rostite de Greta Thunberg în discursul său de la tribuna ONU, din septembrie.

Ca și cum toate astea nu ar fi fost suficiente, după câteva zile un colaborator al postului WDR, Danny Holek, a scris pe Twitter, răspunzând celor indignați de cântecelul micilor activiste:

„Bunica voastră nu este doar o #Umweltsau (scroafă poluantă). Ci o #Nazisau (scroafă nazistă).”

Bunica Nazistă

Poporul german suferă un abuz continuu săvârșit cu o cruzime ieșită din comun, promovat pe canalele mediatice cu scopul de a reprograma mintea germanului în așa fel încât să se urască pe sine și să își renege identitatea.

Să ne ferească Dumnezeu de așa o soartă!

3 comments

  1. Din pacate multe femei fac numai prostii. Cu scuze pentru Caroline, dar nu toate sunt ca ea. Si stiu ca Greta e o marioneta, dar multe femei se iau dupa ea din cauza naturii feminine de “follower”. Sa nu uitam si de fetele cu pussy hats, sau de “refugees welcome”. Sau de cele doua fete scandinave care au fost omorate in Maroc.

  2. fostul șah al Iranului vorbește despre influența evreilor în America: https://www.youtube.com/watch?v=6kySR3fpa5s

  3. Aceasta Greta merita PUSCARIE, pentru ca instiga la ura si violenta impotriva femeilor motocicliste. Daca handicapata aia mica e misogina, nu e problema mea, sa o bage careva la nebuni sau la bulau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *