Home / Internațional / Copil de 7 Ani Transexualizat prin Decizie Judecătorească

Copil de 7 Ani Transexualizat prin Decizie Judecătorească

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 22, 2019

Copil de 7 Ani Transexualizat prin Decizie Judecătorească

Decizie halucinantă pentru un tată care vrea să-și salveze fiul de 7 ani de la operație pentru schimbarea sexului.

Jurații au decis împotriva lui Jeffrey Younger și, prin decizia lor, dau undă verde castrării chimice a fiului său James.

Lifesitenews:

DALLAS, Texas, October 21, 2019 (LifeSiteNews) – A jury has ruled against Jeffrey Younger, the father who is trying to protect his seven-year-old son, James, from chemical castration via a gender “transition.” This means James’ mother, Dr. Anne Georgulas, will be able to continue “transitioning” him into “Luna,” and now has full authority to start him on puberty blockers and eventually cross-sex hormones.

The jury’s decision likely means that Mr. Younger will be required to “affirm” James as a girl, despite his religious and moral objections, and will also be forced to take a class on transgenderism.

Asta înseamnă că mama lui James, Dr. Anne Georgulas, va putea să-și transexualizeze fiul cum dorea de la început, având autoritate supremă să-i blocheze pubertatea și să-i administreze hormoni de sex opus.

Decizia juriul mai înseamnă că domnul Younger va fi obligat să afirme noul gen al lui James, în ciuda convingerilor religioase și a obiecțiilor morale. Ba mai mult, acesta va fi forțat să asiste la o lecție despre transgenderism.

Am un moment de stupefacție după paragraful de mai sus.

Nu îmi vine să cred că așa ceva este real. Toate mecanismele care fac din om o ființă superioară; logica, rațiunea, empatia, conceptualizarea, intuiția spirituală, toate acestea strigă din rărunchi “Așa ceva este greșit!“.

Și totuși se întâmplă.

Totuși este real.

Justiția independentă si statul de drept hotărăsc nenorocirea unui copil, prin decizia unei judecătoare coborâte din copac.

Asta este lumea în care trăim.

With a consensus of 11 of the 12 jurors, the jury decided not to grant Mr. Younger Sole Managing Conservatorship over his two twin boys. […]

Citind articolul de pe Lifesitenews, aflu că totul a început săptămâna trecută când James a fost diagnosticat cu “gender dysphoria” (cum se traduce în limba română?), tovarășii medici recomandând tratamentul pentru blocarea pubertății, iar mărturiile experților (care experți nu se precizează, probabil adevărații medici) vorbesc despre riscuri și efecte secundare.

Domnul Younger este îngrijorat de faptul că doctorița Georgulas este pe cale să forțeze asupra copilului o viață mizerabilă, întrucât indivizii care se identifică drept ‘transgenderi’, ba chiar sunt încurajați în confuzia lor, suferă de mai multe sindrome psihologice ca restul populației, au o durată de viață scăzută și sunt mai predispuși spre suicid.

Conform clinicii Mayo, efectele secundare a tratamentului cu hormoni de sex opus sunt:

 • Un cheag de sânge într-o venă profundă (tromboză venoasă profundă) sau într-un plămân (embolie pulmonară)
 • Trigliceride ridicate, un tip de grăsimi (lipide) din sânge
 • Calculi biliari
 • Creștere în greutate
 • Testele crescute ale funcției hepatice
 • Scăderea libidoului
 • Disfuncție erectilă
 • Infertilitate
 • Potasiu ridicat (hiperkalemie)
 • Hipertensiune arterială (hipertensiune arterială)
 • Diabetul de tip 2
 • Afecțiune cardiovasculară, când sunt prezenți cel puțin alți doi factori de risc cardiovascular
 • Prolactina excesivă în sânge (hiperprolactinemie) sau o afecțiune în care o tumoare necanceroasă (adenom) a glandei hipofizare din creier produce peste hormonul prolactin (prolactinom)

Societatea bolnavă în care trăim, din cauza ascensiunii extremiștilor de stânga în poziții cheie din administrație, justiție și educație, generează continuu un rău metafizic care se răspândește agresiv în lumea occidentală.

Astăzi, citind această decizie a “justiției” americane, l-am simțit pe diavol rânjind.

3 comments

 1. “disforie sexuala”
  Intitulat Rapid Onset of Gender Dysphoria in Adolescents and Young Adults: A study of Parental Reports (“Dezvoltarea rapida a disforiei de gen in adolescenti si tinerii adulti: un studiu al declaratiilor parintilor”), studiul a fost publicat pe 16 august dar a fost retras din circulatie de catre Universitate pe 27 august, cu scuzele de rigoare, ca urmare a unei campanii vicioase a grupurilor homosexuale si transgenderiste din America impotriva autoarei.
  Studiul profesoarei Littman era cladit pe raspunsurile date la un chestionar de 250 de parinti cu copii si adolescenti intre 11 si 21 de ani care cereau parintilor sa le permita sa-si schimbe sexul anatomic. Chestionarul a fost masiv si cuprinzator si acoperea 90 de intrebari. Concluziile la care Littman a ajuns dupa procesarea acestui volum imens de date sunt socante: (1) 62,5% dintre adolescentii care sufereau de disforie de gen au fost diagnosticati, inainte de a solicita schimbarea sexului anatomic, ca fiind suferinzi de maladii psihice; (2) 48,4% dintre ei sufereau de stres ori au fost traumatizati intr-un fel sau altul in trecut; (3) 45% dintre ei s-au mutilat ori au incercat sa se mutileze inainte de a solicita schimbarea sexului; si (4) 58% dintre ei aveau probleme de tip emotional. In plus, majoritatea covirsitoare a adolescentilor care declarau neconformitate de gen erau fete. De ce exact nu se stie.
  Dar parintii? Cititi cu atentie: 85,9% din parintii ai caror adolescenti se confruntau cu probleme de confuzie sexula erau suporteri ai casatoriilor intre persoane de acelasi sex si a drepturilor persoanelor transgender. Dintre acestia, majoritatea covirsitoare erau lesbiene care fie ca traiau cu alte femei, ori, in tinerete, s-au identificat ca fiind lesbiene.
  Fetele care au fost incluse in studiului lui Littman sufereau si de confuzie de orientare sexuala: 8,5% se identificau ca fiind asexuale; 36,8% bisexuale ori pansexuale; 27,4% lesbiene; 35,4% heterosexuale; si 26,9% fara o orientare sexuala specifica. Dintre baieti, 9,1% se identificau ca fiind asexuali; 11,4% bisexuali ori pansexuali; 11,4% homosexuali; 56,8% heterosexuali; si 25% fara o orientare sexuala specifica.
  Littman a dat si peste alte detalii privind acesti tineri care nu sunt cunoscute publicului ori nu sunt facute public in mod intentionat: 21% dintre parintii chestionati au dezvaluit ca inainte ca proprii copii sa se identifice ca fiind transgender, copiii lor aveau prieteni ori cunostinte apropiate care deja se identificau ca fiind transgender ori si-au schimbat sexul anatomic; 20% dintre parinti au observat ca in preajma periodei cind copiii s-au identificat ca fiind transgender copii urmareau online, indeaproape si cu multa curiozitate, materiale si informatii despre transgenderism si persoane care si-au schimbat sexul anatomic. Concluzia logica a lui Littman a fost ca mediul din familie si asocierea copiilor cu persoane care deja si-au schimbat sexul erau cauzele principale care i-au determinat sa imbratiseze o identitate sexuala transgender. Acesti copii si adolescenti sunt influentati sa gindeasca ca singura cale pentru a confrunta problemele psihice cu care se confrunta, eliminarea stresului, si, cel mai important, dobindirea fericirii, e prin schimbarea sexului anatomic. Pentru Littman, transgenderismul e un fel de credinta, o convingere, o ideologie, “a belief” in propriile ei cuvinte. Procentul copiilor care provin din aceste tipuri de familii netraditionale si se declara transgender e de 70 de ori mai mare ca al copiilor si adolescentilor care se identifica ca fiind transgender dar provin din familii traditionale.

  Studiul e aici https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0202330

 2. Sa nu uitam de operatiile dureroase prin care il va trece in continuare curva de ma-sa:

  AVERTIZMENT-contine lucruri gretoase si intepatoare la ochi, adica o operatie de “schimbare de sex”- daca ti se face usor rau, nu te uita

  https://www.bitchute.com/video/KtbIdjx8741G/

  O sa traiasca copilul in suferinta psihica continua datorita hormonilor + suferinta FIZICA continua datorita durerii, parului, infectiei si puroiului care se aduna in rana deschisa pe care tramsexualii o pretind a fi un “vagin”.

  Maica-sa trebuie spanzurata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *