Home / Internațional / Considerații Inoportune pe Marginea Recentelor Tâlhării Electorale Americane și Românești

Considerații Inoportune pe Marginea Recentelor Tâlhării Electorale Americane și Românești

Redacția Internațională
Incorect Politic
Noiembrie 30, 2020

CONSIDERAȚII INOPORTUNE PE MARGINEA RECENTELOR TÂLHĂRII ELECTORALE AMERICANE ȘI ROMÂNEȘTI

 

Se spune că zeci, sute de urne pline de voturi prin corespondență au fost exclusiv pentru Biden, ceea ce constituie o ”minune” electorală. Vom vedea, nu este singura ”minune” înregistrată de recentele alegeri prezidențiale și legislative din Statele Unite. În Michigan, unde Trump condusese încă de la început, 138 000 de voturi pentru Biden au căzut dintr-o dată, ca din cer. Prin ce minune? Una identică, desigur, cu cea liberalo-USR-istă, de la Sectorul I București. Franțuzoaică-nefran­țuzoaică, Madame Clotilde se dovedește o bună elevă a celei mai ves­tite Școli de Tâlhărie Electorală ce a existat vreodată în lume.

 

Buni sau răi, discipoli ai Școlii Americane de Tâlhărie Electorală, liberalo-useriștii din România, nu par încă la înălțimea josniciei mon­di­aliștilor sataniști, maeștrii lor emeriți. Totuși, deși lovitura de Stat electoralo-mediatică, a mondialiștilor americani, pare să fie un eșec total, cu complicitatea justiției banditești, de la București, liberalo-useriștii lui Lukovid-Organ s-au instalat în fruntea Capitalei, cu bune spe­ranțe că, la 6 decembrie,  vor transforma România într-o țară de botnițari flămânzi și neputincioși. Câteva zile după 3 noiembrie, zile de joacă de-a număratul voturilor, preșe­dintele Trump și ai lui au de­mas­cat numeroase tâlhării electorale, în mai toate statele Uniunii americane, tâlhării ce explică rezultatul fals al alegerilor ameri­cane, anunțat de mass-mediile ameri­cane, complice la inedita LOVITURĂ DE STAT ELECTORALO-MEDIATICO-MONDIALISTĂ, A SATANIȘTILOR CE VOR SĂ INSTAUREZE NOUA ORDINE MONDIALĂ SCLAVAGISTĂ.

 

Tâlhăriile electorale din Statele Unite au fost pregătite din timp, cu colaborarea reprezentanților altor țări, complici de ”nivel înalt”, șefi de State și guverne. Alegerile americane au pus lumea în fața unei cons­pirații sui generis, cu scopul răsturnării ordinei legale din Statele Unite, mai întâi, printr-o LOVITURĂ DE STAT DE TIP NOU ! Apoi, într-o a doua etapă, se va trece la reducerea drastică a populației mondiale și transformarea supraviețuitorilor acesteia într-o turmă de sclavi tăiați împrejur la creier, vaccinați cu ”vaccinul anti-Covid” sau altul asemenea. Nu va fi vorba de o tăiere împre­jur cu bisturiul, sau de una chimică, precum emascularea unor pedo­fili și violatori. Va fi însă modificarea genetică a ome­nirii, cu ajutorul armei biologice, botezată ”vaccin anti-Covid”. Bineînțeles, asta va dura câțiva ani, dar ce mai contează, când te gândești că Noua Ordine Mondială a Sataniștilor i-a fost promisă patriarhului Avraam, încă din primele pagini ale ”Facerii” biblice, de către tovarășul zeu Iehova!

 

Bineînțeles, rarele ziare sau posturi de radio-televiziune, ce vorbesc de tâlhăria electorală din State Unite, se fac a nu pricepe despre ce este vorba, ferindu-se să utilizeze cuvinte și noțiuni problematice precum ”hoție”, ”tâlhărie electoralo-mediatică” poate și juridică, tăiere cere­brală împrejur sau prezervativ cerebral, etc. Politica mass-mediei vândute ordinii mondiale tâlhărești constă în a trece sub tăcere toate știrile ce vin din partea președintelui actual al Statelor Unite, Donald Trump, ca și cum tâlharul electoral Joe Biden ar fi deja instalat la Casa Albă, cu arătătorul pe butonul nuclear, ce poate dărâma alți zgârie nori, ca 11 septembrie 2001, sau declanșa o epidemie mult mai gravă decât banala gripă din 2020, despre care într-o zi se vor spune următoarele:

1). Fără testele absurde și false, nu ar exista virusul Sars-Cov-2 sau Covid-19.

2). Fără cârdășia mass-mediilor vândute, nu ar exista actuala pandemie isterică mondială.

3). Fără criminalele secții spita­licești, de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), oricât ar fi de priceput Ministerul al Sănătății, de fapt al morții și crimelor sub acoperire pseudo-medi­cală, oricât ar fi de rău intenționați și demenți, cei din Grupul de Strategie a Morții, numărul decedaților ar fi mult mai mic, iar televizi­unea nu ne-ar bate la cap, zi și noapte, cu ce vrăji a mai făcut tovărășia sa Werner și Comitetul lui de Strategie a Morții și distrugere a României: ”Davai tineri și bătrâni / Mama voastră de Români!”

 

Orbiți de ură față de adevăr, față de politica naționalist-patriotică a președintelui Trump, mass-mediile de pretutindeni, radio-televiziunea și presa scrisă se comportă ca și cum Joe Biden ar fi deja președintele Americii, în care caz, sunt gata să îi lingă țurloaiele, de parcă l-ar fi prins pe Dumnezeu de picior. În consecință, cred ei, nimeni nu le va cere socoteală, vreodată, pentru cârdășia la lovitura de Stat electoralo-mediatică, din Statele Unite.

În conferințele lor de presă, președintele Trump și avocatul, Rudy Giuliani, au subliniat reaua credință a ziariștilor americani și europeni, mass-mediile ce s-au încârdășit la lovitura de Stat, electoralo-medi­atică și posibil juridică, din America. Între altele, avocatul Giuliani a amintit că ziariștii ignoră normele Dreptului american, pentru care mărturia sub jurământ are valoarea juridică de probă, sau dovadă. Doveditul că a făcut o mărturie falsă, sub jurământ, este pasibil de pedeapsa cu închisoarea. Mărturiile celor ce au asistat la falsificarea alegerilor sunt dovezi pe care orice tribunal american le ia foarte serios în considerație. Doar ziariștii de rea credință își pot imagina că o astfel de mărturie nu înseamnă nimic, ei care mint și când vorbesc, și când scriu, și când tac.

Dacă ziariștii nu sunt de acord cu informațiile dintr-o mărturie sub jurământ, ei au posibilitatea unui contra-interogatoriu sau a altor mărturii, tot sub jurământ, eventualele divergențe fiind de competența tribunalelor.

 

Mărturiile reunite de echipa juridică a lui Trump provin de la mar­tori direcți ai fraudelor, inclusiv supraveghetori ai desfășurării alege­rilor, republicani sau democrați. Niciunul dintre recursurile juridice prezentate de președintele Trump nu a fost respins de vreun tribunal. Pentru moment, toate acestea sunt pe rol, în fața Curților Supreme din diferitele state sau în fața Curții Supreme federale.

 

Unele recursuri au fost respinse, dar acestea proveneau numai de la cetățeni acționând pe cont propriu, fără legătură cu campania preșe­dintelui Trump, ceea ce mass-mediile nu spun niciodată.

Subliniez : un interviu nu este mărturie sub jurământ. Cu alte cuvinte, oricine poate declara orice, în cadrul unui interviu, lucru care, deși este cunoscut, e bine să fie reamintit.

 

Pentru a contra tendința ziariștilor ce pretind că tâlhăria electorală este imaginară, fără ”bază reală”, unii avocați au creat situri speciale de repertoriere a dovezilor, de exemplu:              HereIsTheEvidence.com – VoilaLesPreuves.com.   Documentele respective sunt studiate de autoritățile fiecărui Stat, care le claseză după gravitatea lor. Lucrurile sunt clare, iar ziariștii ce se fac că nu pricep sunt oameni de rea credință. Pentru noi, cazul ziaristului Mihai Gâdea, de exemplu, este limpede: el și Antena 3 au încheiat contract cu canalul tâlhăresc de televiziune CNN, tartorul compli­cităților mass-mediei mondiale la nemaivăzuta tâlhărie electoralo-mediatică americană. Mihai Gâdea nu a văzut în America decât ce a vrut el și nu ne-a prezentat decât manifestația huliganică, pe străzile Washingtonului, a câtorva mii de mercenari colorați, drogați, membri Antifa sau BLM, trecând sub tăcere imensa manifestație, ulterioară, a partizanilor președintelui Trump, a adevăratei Americi.

Privind rându­rile manifestanților, oricine și-a dat seama că simpatizanții și partizanii președintelui Trump reprezintă America muncitoare și creatoare, în vreme ce simpatizanții și partizanii lui Biden sunt proaspeții emigranți, drogații, lichelele de meserie și alți neterminați întreținuți, ce formează clientela electorală democrată. Unii cred că Mihai Gâdea a fost leneș, că doar din somnolența cauzată de fusul orar nu s-a mai deranjat să filmeze și marea manifestație în favoarea lui Trump, de parcă fusul orar american i-ar fi intrat undeva, ca umbrela bulgărească, de pe vremuri. Alții cred că Mihai Gâdea a fost de rea credință, că formația de politruc și infantilismul lui de toate zilele nu i-au permis înțelegerea subtilitățillor loviturii de Stat electoralo-mediatice din Statele Unite, ce privește democrațiile din lumea întreagă. Această lovitură sau tâlhărie electoralo-mediatică este continuarea firească a epidemiilor ultimilor douăzeci sau treizeci de ani: sida, aviară, porcină și celelate. Legătura acestor pandemii, de laborator, cu pandemia actuală, de laborator și ea, ce se prelun­gește parcă la infinit, legătura lor cu problematicul ”vaccin anti-covid”, prin care se va face tăierea cerebrală împrejur, a întregii omeniri, precum și mani­pularea genetică a acesteia, legătura aceasta, de la cauză la efect, este de așa natură încât, într-un viitor previzibil, să nu mai existe în lume nicio singură celulă omenească pură, adevărată, din cele create, într-adevăr, de Cristosul Bibliei, al Coranului, Bhagavad-Gitei și altor texte religioase fundamentale, ale omenirii!

 

Președintele Comisiei Electorale Federale americane, Trey Trainor, a recunoscut că președintele Trump a prezentat justiției ”acuzații legitime”, de tâlhărie electorală, în vreme ce adeversarii lui ”nu s-au dovedit capabili să răspundă acestora”. La 25 noiembrie, de exemplu, în fața Curții Supreme din Pensylvania, avocatul Giuliani a vorbit despre tâlhăria electorală democrată, cu ajutorul softului informatic ”Dominion”, fabricat de o fundație finanțată de fostul președinte ame­rican, Bill Clinton. Deși dezbaterea aceasta a fost transmisă și preluată de numeroase canale de televiziune, echipa juridică, suporterii și partizanii satano-mondialiști, ai lui Baiden, au păstrat o tăcere mai mormântală decât aceea a mumiilor din piramidele egiptene.  Nu au zis nici ”pâs”. Cei ce au urmărit audiția și dezbaterea din fața Curții Supreme a Pensylvaniei au rămas îngroziți de metodele de pirataj informatic ale partizanilor lui Biden, de dimensiunile incredibile ale tâlhăriei electorale democrate americane.

 

Iată, în rezumat, câteva dintre numeroasele tâlhării electorale puse în evidență de avocații președintelui Trump, în fața Curții Supreme din Pansilvania. De exemplu, participarea la alegerile din acest Stat a depă­șit cu mult suta la sută, numeroase circumscripții electorale apro­piindu-se de participarea 350%, ceea ce reprezintă, până la proba contrară, recordul mondial absolut al minunilor electorale înregistrate cu ocazia alegerilor democrate de orice fel, din orice țară, din toate timpurile. E clar: pe lângă ”minunea electorală” din Pensylvania, tâlhăria damei Clotilde, de la Sectorul I București, pare o țigănie de Ferentari sau Țăndărei. Apoi, altă sfântă minune, birourile de vot din Pensylvania au înregistrat 2,3 milioane de voturi prin corespondență, în loc de maximum 1,5 milioane, căci numai atâtea de buletine de vot, fuseseră trimise, de autorități, doritorilor să voteze prin corespondență, din acest Stat. Față cu ilustra tâlhărie, à la Țăndărei, nici înapoiații mintal, nici echipa CNN-istă, a lui Mihai Gâdea, Radio Erevan, Raed Arahat sau tovarășul emerit Werner nu pot contesta tâlhăria electorală clară ca lumina soarelui.

 

În aceste condiții, pe ce bază s-ar putea afirma că este vorba de hoții mărunte, care nu au putut afecta rezultatul final? În plus, numai în Pennsylvania, sute de mii de buletine de vot au sosit după terminarea alegerilor, ștampilate retroactiv, cu complicitatea poștei americane, ca și cum ar fi fost expediate, cel târziu, pe 3 noiembrie. La fel stau lucrurile în Georgia, Nevada, Arkansas și alte câteva State, ceea ce arată dimensiunile incredibile ale tâlhăriei electorale și excesul de zel al tâlharilor plătiți de Baiden, Soros, Rockfeller, Bill Gates și alții. Din unele circumscripții electorale, mercenarii loviturii de Stat au expediat de peste trei ori mai multe buletine de vot decât numărul votanților, făcând uneori să voteze persoane moarte de peste o sută de ani — după cum a remarcat avocata Sidney Powell, ce lucrează separat de echipa lui Rudy Giuliani.

Obiectivul lui Sidney Powell este să demonstreze că softul electoral utilizat, la numărarea voturilor, a fost manipulat în mod intenționat, vinovații pentru această tâlhărie urmând să fie condamnați la ani grei de pușcărie. Pe lângă că softul ”Dominion” a fost conceput special pentru falsificarea alegerilor, el a fost manipulat din exteriorul Statelor Unite, în chiar timpul alegerilor, ”în timp real”, pentru schimbarea rapidă a rezultatelor provizorii, ce arătau o foarte mare diferență în favoarea lui Donald Trump. Multe alte societăți, tot de rețele și softuri informatice, au lucrat în cârdășie cu Fundația Clinton, fabricanta softului ”Dominion”, printre acestea numărându-se Clarity, Sequoia, Scytl, SGO Smartmatic și altele. Computerele folosite au fost în mod deliberat concepute astfel încât să fie vulnerabile pe plan informatic. Cine dorește, poate găsi informațiile respective pe Wikileaks. Cons­pirația informatică, a softului ”Dominion” datează încă de pe vremea președintelui venezuelan Chavez, unul dintre primii lui beneficiari, care a modificat constituția țării lui, pentru a putea fi reales de ori de câte ori ar fi vrut.

Grație voturilor falsificate prin informatică, președintele venezuelan Chavez și succesorul său, Maduro, nu au pierdut nicio alegere. Mass-mediile de pretutindeni afirmă că extrema stângă din Venezuela este foarte populară, lucru demonstrat, nu-i așa, de toate alegerile ultimilor douăzeci de ani, din această țară sud-americană. Ceea ce mass-mediile nu spun niciodată, este că aceste falsificări ale voinței populare s-au făcut prin intermediul CIA, implicată probabil și în  tâlhăria electorală din recentele alegeri locale din România, după cum FBI a fost implicat în răpirea și vânzarea fetelor din Caracal și, probabil, a multora încă!

 

Cum sunt posibile astfel de conspirații internaționale? Cum s-au petrecut ele concret, de la țară la țară și de la an la an, aflăm de la jurista yutubistă Leight Dundas, care citează interviul generalului american de aviație Mc Inerny, ce a efectuat sute de misiuni de luptă în Vietnam și a ocupat înalte funcții militare în Ministerul Apărării de la Washington. Potrivit lui Mc Inerny, softul de pirataj ”Hammer” este invenția analistului programator Dennis Montgomery, care a lucrat pentru CIA. Conceput în 2003, contra islamiștilor radicali, ”Hammer” a fătat și nășit pe ”Scorecard”, comandat tot de CIA, pentru manipularea la distanță a computerelor electorale, dintr-o țară sau mai multe, simultan, reușindu-se filmarea, chiar în cabina de vot, naivilor credincioși incurabili ai democrației! Așadar, de ce nu și în România? Înțelegem graba tovarășului președinte, Werner, de a introduce votul electronic și în România, de a vaccina cât mai toți Românii și a-i învăța onania pe noii născuți, copiii de creșă, grădiniță, școală elementară sau liceu!

Generalul Mc Inerny arată cum s-au folosit softurile ”Hammer” și ”Scorecard”, în diverse țări, pentru alegerea celor ce trebuiau aleși, conform deciziei CIA, cum s-a ajuns, ulterior, ca această armă electo­rală secretă să fie îndreptată contra poporului american, cu ocazia alegerilor prezidențiale și legislative din 3 noiembrie 2020. Generalul Inerny arată că arma ”Scorecard”, de tâlhărie electorală, a fost utilizată inclusiv pentru scopuri banditesco-mafiote ordinare, începând cu 3 februarie 2009, două săptămâni după instalarea lui Barack Obama la Casa Albă. Cu această ocazie, softul ”Scorecard” a fost utilizat de o unitate secretă CIA, din Fortul Washington (Maryland), contra unor cetățeni americani, inclusiv eminente personalități, politicieni și alții.

 

Într-un interviu de mare scandal, în Statele Unite, avocata Sidney Powell arată că softul ”Dominion”, de pirataj și tâlhărie electorală, a fost utilizat în aproximativ 30 de țări, pentru falsificarea diverselor alegeri: legislative, prezidențiale, locale, referendumuri de orice fel, etc. Avocata susține că  partea cea cea mai importantă din mai recentul soft ”Dominion” provine de la softurile ”Hammer” și ”Scorecard”, ceea ce arată amestecul sigur CIA.

 

Avocata Sidney Powell a depus o primă serie de plângeri electorale în Georgia și Michigan, în legătură cu documente scanate și trecute prin recunoașterea optică a caracterelor. Alte și alte plângeri contra tâlhăriei electorale sunt în curs. O primă percheziție la sediul CIA din Frankfurt a permis confiscarea dovezilor neîndoielnice ale tâlhăriei electorale. Softul ”Dominon” era astfel conceput încât un vot pentru Trump conta 0,75 ca valoare, tot pentru Trump, în vreme ce un vot pentru Biden avea valoare de 1,25, pentru Biden. Dacă, de exemplu, cei doi candidați ar fi avut un număr egal de voturi, grație tâlhăriei electorale ”Dominion”, Trump ar fi avut în final 37,5 %, în vreme ce Biden ar fi avut 62,5%.

 

Softul de tâlhărie electoralăDominion” a fost astfel ajustat încât diferențele prea mari să fie evitate, pentru a nu bate la ochi. Funcție de ”necesități”, în mii și mii de circumscripții electorale americane, din când în când, au avut loc, automat, un soi de ”salturi corectoare”, fie pentru adăugarea unor voturi, lui Biden, fie pentru anularea unor voturi de-ale lui Trump, fie pentru sustragerea unor voturi de la Trump și trecerea lor în contul lui Biden. Au existat mii de astfel de ”salturi corectoare”, toate în direct, multe dintre ele ale fiind observate sau bănuite de telespectatorii atenți, ce nu își puteau explica schimbările spectaculoase, anunțate de diversele emisiuni de radio și televiziune, toate, fără excepție, în favoarea lui Biden.

 

Softul ”Dominion”  a fost prevăzut să atribuie lui Biden un ”bonus ințial” de 30 000 de voturi, în toate circumscripțiile electorale. Tâlharii electorali prevăzuseră tot ce trebuie pentru manipularea eventualelor societăți de verificare, ce ar fi putut fi solicitate pentru controlul și renumărarea voturilor. Pe de altă parte, bineînțeles, mulți ”foști sala­riați” ai Fundației Clinton (producătoarea ”Dominionului”) au lucrat direct în cadrul organizării actualelor alegeri din Statele Unite. Cu toate acestea, tâlhăria electorală prevăzută nu a fost suficientă, diferența dintre candidații Trump și Biden fiind enormă, depășind cu mult sporul automat, de 25% pentru Biden, și furtul, tot automat, a 25% din voturile lui Trump.

 

După miezul nopții din 3 spre 4 noiembrie, pe când procesul de numărare era foarte avansat, Trump conducea încă, la mare diferență, în toate cele cinci sau șase State (Michigan, Arkansas, Pensylvania, Georgia, Nevada) ”problematice”, de care depindea alegerea finală a președintelui. Candidatul Donald Trump s-a dovedit mult mai popular decât și-au putut imagina hoții, pirații și tâlharii electorali din Statele Unite, plus complicii lor din câteva țări străine. A fost nevoie ca tâlha­rii electorali să improvizeze manevre la care nu se gândiseră, în prea­labil, cu riscul de a lăsa urme, care, într-adevăr, au început să iasă la iveală. Tâlhăreala informatico-electorală fiind insuficientă, în disperare de cauză, mercenarii lui Biden au imprimat milioane de buletine elec­torale false, care au sosit după aproape o săptămână, la circumscripțiile respective, toate fiind ștampilate, retroactiv, cu data de 3 noiembrie, ceea ce s-a putut dovedi în numeroase cazuri. De aceea, în toate circumscripțiile electorale, unde numărătoarea voturilor nu fusese încheiată (pentru că Trump conducea în continuare), observatorii electorali republicani au fost îndepărtați sub diverse pretexte (pană de curent, de apă, aer condiționat, etc.) inclusiv cu forța, în unele cazuri. Ghinion însă: oamenii lui Biden, nu au reușit să împiedice filmarea celor ce se petreceau, de către toate camerele de luat vederi (exact ca la Sectorul I București!).

 

Bineînțeles, nu toate tâlhăriile electorale din alegerile americane pot fi puse pe seama democraților lui Biden. De exemplu, în cursul lui 2019, guvernatorul republican al Georgiei, Brian Kemp, s-a grăbit să instaleze softul ”Dominion” în Statul pe care îl conducea, încheind cu Fundația Clinton un contract de peste o sută de milioane de dolari, din care el personal și familia lui au profitat din plin. Înțelegem manevrele lui actuale, de sabotare și întârziere a rezolvării plângerilor de tâlhărie electorală, ale candidatului Trump.

 

Bineînțeles, Brian Kemp nu este singurul ”republican” ce s-a lăsat cumpărat de intreprinderea de tâlhărie electorală mondială, a lui Biden. Cu toată certitudinea, putem afirma că, dacă ar reuși, tâlhăria electo­rală a lui Biden ar însemna sfârșitul democrației, nu numai în Statele Unite, ci în întreaga lume. De altfel, multe pretinse ”partide politice” din Franța, Germania, Austria, Anglia, Italia, Spania și alte țări din Uniunea Europeană așteaptă exact acest lucru, cazul nu numai al PNL-ului vândut mondialiștilor, sau al USR-ului, vândut direct sataniștilor, homosexualilor, curvelor lesbiene și monștrilor sexuali elgebetiști. Foarte probabil, acesta este și cazul multor pesediști, în frunte cu tovarășul colonel securist Ciolacu. Nu în ultimul rând, acesta este și cazul diverselor mass-medii din România, în frunte cu toate canalele de televiziune ”națională” și presa scrisă, fără să uităm bizarul sărit de pe fix, CTP.

Alegerile democratice furate nu deranjează tâlharii electorali, care de peste patru ani îl acuză pe președintele Trump de toate relele posibile, lucru ce nu s-a mai văzut după cel de al II-lea Război mondial. Toți acești vânduți, toate aceste false partide, toate aceste bande de mafioți și de tîlhari, toți acești falși ziariști și veritabili politruci disprețuiesc democrația din care și-au făcut un ”job”, o mize­rabilă sursă de venituri ilicite și situații nemeritate! Setea de putere a acestor bandiți, tâlhari și mafioți depășește imaginația multor oameni de bună credință, inclusiv a unui Cristian Alexandrescu, de exemplu, nu însă a ultimului nostru ziarist integru, Radu Moraru-Nașul, sau a unuia dintre cei mai capabili Români, specialist competent și de bună credință, domnul Călin Georgescu.

 

Între timp, în Statele Unite, lucrurile nu evoluează în sensul proclamării tâlharului electoral Biden, ca președinte al celei mai mari puteri economice, militare și politice din lume. Curtea Supremă din Pensylvania este prima care a anulat procesul de certificare a alege­rilor, barând calea atribuirii Marilor Electori, din acest Stat, pentru tâlharul senil Joe Biden. De asemenea, Curtea Supremă din Nevada a aprobat și ea o anchetă asupra desfășurării tâlhărești a alegerilor, în acest Stat. În Michigan lucrurile stau exact la fel. Tâlhăria electorală americană nu va rămâne fără urmări benefice, atât pentru Statele Unite cât și pentru întreaga lume. Banda, secta diabolică a mondialiștilor este pe cale să sufere o mare înfrângere, iar slugoii ei din România, în frunte cu trădătorul Werner Iohannis și întreg guvernul lui Lukovid Organ vor trebui s-o ia pe urmele lui Mazăre, prin Madagascar, sau după fustele Elenei Udrea, prin cine știe ce Costa-Rică de negăsit!

Sub ochii lumii întregi, președintele Donald Trump este pe cale să golească maștina coruptei democrației americane de cei mai mari și mai periculoși dintre ”crocodilii” ei.

 

Prietenii și simpatizanții sitului INCORECT POLITIC pot conta pe redacția noastră internațională, pentru informarea corectă și promptă în legătură cu evenimentele ce mai pot interveni. Pentru analiștii noștri, toate acestea erau previzibile de multă vreme. Democrații lui Biden au tâlhărit mai fără perdea ca niciodată. Este foarte probabil ca partidul Democrat american să dispară pentru totdeauna, la fel ca principalele ”partide” (toate mafiote), din țara noastră. Ziarele, ziariștii, mass-mediile complice și manipulatoare ale popoarelor vor trebui și ele să dea socoteală.

Nu numai Mihai Gâdea este vinovat de complicitate ziaristică, nu numai Antena 3 suferă de orbul găinilor. Marea masă a ziariștilor români actuali, se comportă ca o bandă de politruci staliniști, în frunte cu Liiceanu, Pleșu, Patapievici, Cărtărescu și alte lichele din Grupul de Dialog Social sau din fruntea pașalâcului deghizat în institut științific și însărcinat cu menținerea și pe cât posibil majorarea permanentă a tributului pe care România actuală îl plătește nu Porții Otomane ci falșilor israelieni, din falsul Israel de după luna mai a anului 1948. Demascarea și prăbușirea acestor mafii și tâlhării nu este doar un act de justiție ci și unul într-adevăr democratic, toți acești netrebnici și pretinse ”partide politice” fiind o amenințare pentru adevărata, singura democrație posibilă, aceea a oamenilor liberi și de bună credință, indiferent de rasa, credința, limba sau religia lor, de nivelul lor de competență într-un domeniu sau altul.

Sursă: https://blogs.mediapart.fr/

Lista nereguli alegeri SUA.doc

5 comments

 1. Au scos articolul de pe site deja!!!
  Am mers la:
  https://blogs.mediapart.fr/brigitte-pascall/blog/271120/fraudes-electorales-us-le-barrage-se-rompt
  Acum scrie:
  “Erreur 410
  Ce billet a été dépublié par la rédaction de Mediapart car il ne respecte pas la Charte de participation.”
  =============
  Mana lunga – ce zic eu?… tentaculele B’nai Brith constrictoare nu au odihna!

 2. Radu Moraru promovează gogoașa numită Holocaust. Nu știu cât de integru poate fi numit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *