Home / Educativ / Conservatorismul este o ideologie falimentară

Conservatorismul este o ideologie falimentară

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 6, 2022

Jordan Peterson

Conservatorismul este o ideologie falimentară

O știre de pe R3media deplânge “căderea” lui Jordan Peterson, care acceptă pederaștii și căsătoriile între ei.

În cadrul unei discuții recente din podcast-ul lui Jordan Peterson, purtată între intelectualul canadian și homosexualul jidan Dave Rubin, intitulată „Gay Parenting: Promise and Pitfalls”, Peterson a mărturisit că vede „căsătoriile” homosexuale ca fiind parte din structura căsătoriei în sine.

Palmă de trezire: Jordan Peterson a fost căzut dintotdeauna, nu a fost nicicând o mare lumină conservatoare, conservatorismul în sine nu rezolvă nimic.

Mihai Neamțu și ceilalți cuckservatori cum ar fi Adrian Papahagi, În Linie Dreaptă, Alternativa Dreaptă, precum și republicanii din SUA, nu au reușit decât, în cazuri minuscule, să revină la terenul pierdut stângii (vezi Roe v Wade), nu au reușit să înscrie nicio victorie în numele Tradiției sau al Adevărului. Nici măcar una. Refuză cu încăpățânare să vorbească despre chestiunea jidănească, aruncând un voal peste ochii celor pe care pretind să îi “trezească”. În România, clovni precum Mihai Neamțu și cei menționați mai sus nu fac decât să bată pasul pe loc, refuză să discute despre probleme reale cum ar fi legile nocive care prevăd pedepse cu închisoarea pentru opinii exprimate în spațiul public, le e frică să înfrunte bestia, dar se consideră mărturisitori creștini, le e teamă de atacurile presei așa că o dau în filozofii sterile și intelectualisme ieftine. Mai triști sunt cei care îi susțin și cred că sunt vreo speranță pentru că, nu-i așa, naționalismul “radical” este prea “extremist” pentru gusturile castraților.

Conservatorismul este o ideologie falimentară, de care trebuie să ne despărțim cât mai repede. Viitorul aparține adevăraților mărturisitori, suveraniștilor și naționaliștilor, adică celor care înfruntă fiara și merg pe ofensivă să recâștige imensul teren pierdut.

9 comments

 1. Jordan Peterson ăsta se pricepe la toate:

  https://www.youtube-nocookie.com/embed/dpCgvG1gAAU

  01:06: “People who are alone don’t eat well, generally speaking. They’re not even hungry.”

  Hai că tocmai s-a rezolvat criza alimentară.

  02:00: “And then with regards to the electronics, I don’t think it’s the CONTENT of the electronics that’s the problem, I think it’s the FACT of the electronics.”

  oH n03Z!!! Richard Stallman & Linus Torvalds were wrong!!!

  Iar din ceea ce urmeaza după chestiile astea ar trebui să fie evident că nu e vorba de nici o “cădere”.

 2. Statul National Legionar

  Vă dau dreptate!

 3. Alexandru Balcu

  Referitor la țara noastră, lucrurile sunt tranșant de simple: ești reticent, indiferent, contra Mișcării Legionare, nu te poți numi naționalist. Esența naționalismului românesc este și trebuie să fie în spiritul Mișcării Legionare. Nu poți lupta cu adevărat contra curentului marxist satanic fără acea “naivitate a luptătorului”, fără acel fanatism (ar fi cazul ca acest termen să își recapete locul pe care-l merită) pe care ți-l dă apartenența trup și suflet la o cauză. Conservatorul e acel naționalist…care mai tot timpul analizează. Și mai ales se auto-analizează (nu care cumva să cadă în Extremă, mai mult îi repugnă ideea de a fi perceput ca extremist de dreapta decât ca socialist de pildă). Și din auto-analiză rezultă cu certitudine auto-amăgirea. Aceea că dând Cezarului și ce e numai a lui Dumnezeu ar fi de partea Binelui. Conservatorul ajunge, pe o linie ce el o crede de echilibru, să fie tolerant cu ce e de netolerat.

  • “fără acel fanatism […] pe care ți-l dă apartenența trup și suflet la o cauză.”

   La o cauză sau la un grup? Pentru că, din experiența mea (s-ar putea să greșesc), cele 2 variante se cam exclud reciproc.

   https://youtube.076.ne.jp/watch?v=t2NgsJrrAyM (Download)

   “I played alone, I played on my own…”

   • Alexandru Balcu

    Păi m-am gandit strict la Garda de Fier când am spus asta: Apartenența la Cauză și Grup…privitor la situația interbelică, această apartenență era de dacă și numai dacă (la Grup îi includ și pe prietenii și susținătorii ML, care nu făceau parte efectiv din ML). În sens strict semantic, într-adevăr, cauza e una, grupul e altul.

  • Felicitari pentru comentariu! Perfect adevarat ce spuneti! Fara o miscare de tip “MISCAREA LEGIONARA”, adevarata Miscare Nationala, nu putem sa izbandim in a stopa disolutia statului si a societatii romanesti!

 4. “conservatorismul” e pur si simpliu “opozitie controlata”, non-sens,ce e de conservat:aia sau ailalta?peterson e un balaur palavragiu si atata tot,un produs al systemului-nu stim ce merite are.

Leave a Reply

Your email address will not be published.