Home / Internațional / Companiile Tehnologice Mari Conspiră Întru Cenzură

Companiile Tehnologice Mari Conspiră Întru Cenzură

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 30, 2019

Activenews:

Editorul șef al siteului american Breitbart.com, Alex Marlow, spune că liderii pieței IT precum Google, Facebook, Twitter, Microsoft și Wikipedia încearcă să cenzureze canalele media care „ar putea da o voce celor care nu au niciuna”. Breitbart.com este cel mai citit site conservator de știri din Statele Unite.

Afirmațiile lui Marlow, făcute într-un dialog cu realizatorul american Tucker Carlson, vin în contextul în care enciclopedia online wikipedia a decis că utilizatorii săi să nu mai folosească Breitbart.com ca referință pentru afirmațiile făcute pe acea pagină.

Marlow spune că, în practică, asta înseamnă că persoanele care accesează Wikipedia pot folosi „numai mass-media establishmentului ca sursă”.

Acesta afirmă că scopul acestor campanii este reducerea la tăcere a criticilor establishmentului, nu pentru că ar fi greșit cu ceva, ci tocmai pentru că au avut dreptate în chestiunile recente.

Aceste măsuri fac parte din primul pas.

Întîi te interzic/blochează pe site-uri ca Facebook sau Twitter.

Aiheeseen liittyvä kuva

Apoi te dau jos de tot de pe platforme.

Urmează interdicția de a face tranzacții bancare online.

Totul culminând cu depersonificare. Cum făceau bolșevicii, ștergeau figuri din poze și nu-i mai menționau.

Cum fac jidovii prin blestemul herem. Te șterg din “cartea vieții”.

„Ei nu ne reduc la tăcere doar pe noi – ci și pe voi, și pe toți din zona dreptei și a centrului și pe toți care au un public de dreapta și centru dreapta, nu pentru că am fi greșit. Suntem o țintă pentru că spunem adevărul. Noi am spus adevărul pe subiectele cheie și probabil o vom face în continuare. A început cu google care s-a jucat cu rezultatele căutărilor, așa cum ai menționat și tu și dr. Robert Epstein.

Twitter a continuat cu blocările – parțiale, subiect pe care noi l-am dat primii la Breitbart. A fost numit un fals, dar s-a dovedit că nu a fost. Facebook și-a schimbat algoritmul pentru că pagini precum ale Breitbart începuseră să domine. Și continuă.

Kuvahaun tulos haulle breitbart censored

Wikipedia ne dă afară, și Wikipedia apare în răspunsuri atunci când cauți pe Google și Facebook. Tot ce fac este metodic și vor continua să se extindă. Microsoft a intrat și ea în jocul listelor negre. Ei au făcut o echipă cu un grup numit NewsGuard, unde bineînțeles, vor certifica toată media care a greșit în privința păcălelii cu Rusia și vor trata Breitbart ca fake news.

E ridicol. Urmează de-bankingul. Vor decapitaliza nu doar oamenii cu viziuni de centru sau dreapta, ci și cu cei care vor o conductă, care vor să lucreze în sectorul energetic și nu sunt luptători pentru cauze sociale. E o nebunie”, a spus Marlow.

 

4 comments

 1. Culmea e ca Breitbart sunt evrei.

  Alex Marlow e evreu

  https://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Marlow#Background

  his mother is Jewish

  Si Breitbart sterge imediat comentariile despre evrei.

  • e ce culmea? breibart este opozitie controlata si gatekeeper pt jidani.. miscarea asta nu a facut decat sa le aduca notorietate 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *