Home / Chestiunea Jidănească / Comentariul Carolinei : “Și noi avem dreptul la viață, nu doar cazarii trecuți la iudaism!”

Comentariul Carolinei : “Și noi avem dreptul la viață, nu doar cazarii trecuți la iudaism!”

Incorect Politic
Noiembrie 30, 2020

Comentariul Carolinei :

Proiectul exclusivismului holocaustic – o abordare a istoriei care interzice cercetarea istorica bazata pe fapte bine dovedite (baga lumea la inchisoare daca le pomeneste !!! vezi procesele intentate lui Faurisson etc) ci foarte adesea se bazeaza doar pe marturiile unor martori care se contrazic intre ei (vezi numarul victimelor mereu reduse de pe placa de la Auschwitz fotografiate in cartea Domnului Colonel Vasile Zarnescu – pedepsit pentru asta si fiind tarat prin tribunale pentru ca a expus adevarul istoric – si care din aceasta cauza holocaustul sau Shoah, este considerata mai mult o religie decat istorie ancorata in fapte stiintific dovedite (vedeti in acest sens cum suna formula lui Raoul Hilberg , socotit marele expert in Holocaust )!:

“Holocaustul a fost pentru ca a fost !”,

Repet : “Holocaustul a fost pentru ca a fost ” , zice “istoricul” expert in Holocaust, Raoul Hilberg !!!

Citata pe blogul mult stupefiatului si mult regretatului universitar brilliantissime, Robert Faurisson, Dumnezeu sa-l odihneasca , fenomen religios evident, odata ce nu s-au gasit inca nicaieri cele 6.000.000 de cadavre ale iudeilor ucisi in al doilea razboi mondial – exclusivism care cere interzicerea autorilor marii culturi crestine a Europei, inclusiv ai Romaniei,

Interzicere de carti ce echivaleaza cu arderea cartilor exercitata de orice barbarie care a existat vreodata pe acest pamant!

Speram ca evreii de bun simt se vor opune si vor rusina pe organizatorii distrugerii marii culturi europene , pe care n-au construit-o ei , ci CRESTINISMUL!

Ne simtim din ce in ce mai sufocati de aceste manevre care mutileaza sistematic drepturile omului la opinie si la cultura nationala, bagand lumea la inchisoare !

SI NOI AVEM DREPTUL LA VIATA, NU DOAR CAZARII TRECUTI LA IUDAISM, DOMNILOR , CARE DEGEABA-SI ZIC SEMITI DACA EI SUNT DOAR CAZARI !

De ce atata eroare intentionata? Dreptatea este de partea celor bagati la inchisoare degeaba, domnilor! Caci cel ce striga adevarul, nu-si are locul la inchisoare , domnilor!

Indiferent de ce minciuni va striga mega escrocul international Elie Wiesel din mormant!

Mai ales alea cu flacari de foc ce se inaltau pana la cer, in care nazistii aruncau sugari!

Sau de romanii care omorau si persecutau jidovii din Sighet care de fapt era ocupat de unguri! Din trilogia lui Wiesel zisa “Noaptea” ! Ce carte mincinoasa, domnilor! Pe cititelea!!

Ce rusine, domnilor, sa hartuiti bietii romani , jefuititi din toate partile de existenta lor, si de dreptul la natura lor binecuvantata de Dumnezeu, cu halul asta de minciuni!

Cat delir bolnav, stampila Elie Wiesel, Domnilor !

One comment

 1. FELICITARI REDACTIEI PENTRU PREZENTARE !
  SI MULTUMIRI CORDIALE PENTRU AFISAREA TENACE A ADEVARULUI ISTORIC SI MORAL !

  E O MARE RUSINE SA TARASTI OAMENII PRIN TRIBUNALE SI INCHISORI CA SA REDUCI ADEVARUL LA TACERE !

  NU UITATI DE RULETA RUSEASCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  TOTDEAUNA ADEVARUL S-A INTORS IMPOTRIVA CELOR CE AU INCERCAT SA IL ASCUNDA !

  “IN ISTORIE A EXISTAT INTOTDEAUNA SI IMPREVIZIBILUL” -arata istoricul ERNST NOLTE mincinosilor ce se simt prea siguri de ei, comitand mereu abuz de putere, istoric german a carui carte scrisa in trei volume groase ” DER FASCISMUS IN SEINER EPOCHE”, constituie opera de referinta a istoricilor de azi, si se afla in toate bibliotecile universitare respectabile, de pe intreaga planeta .
  IN ACEASTA CARTE NAZISMUL ESTE PREZENTAT – NU SCUZAT !!!- DREPT O CONTRAPUTERE MENITA SA TINA PIEPT BOLSHEVISMULUI SI COMUNISMULUI !

  VEDETI CU OCHII DOMNIILOR VOASTRE CUM STALINISMUL COVIDOIC SE INTOARCE IMPOTRIVA AUTORILOR, DEMASCANDU-LE MINCIUNILE :

  PESTE TOT, IN TARILE CIVILIZATE, FORMATIUNI INTREGI DE DOCTORI, OAMENI DE STIINTA SI AVOCATI, S-AU GRUPAT CA SA DEA GUVERNELE IN JUDECATA !

  OMS-ul – WORLD HEALTH ORGANIZATION – ESTE ZILNIC INFIRMAT SI DEMASCAT DREPT ORGANIZATIE FINANCIAR-POLITICA, NU STIINTIFICA, CUM A FOST INTENTIA INITIALA, CAND A FOST COMPUSA DE 150 de state .

  CONCLUZIA S-A IMPUS :

  TRUMP A RETRAS STATELE UNITE DIN ACEASTA MULT CORUPTA IMPOSTURA INSTITUTIONALIZATA , CARE DICTEAZA PESTE TOT DISTRUGEREA ECONOMIILOR TARILOR MEMBRE , PRIN CARANTINARE FORTATA POLITIENESTE, SPRE A LE OBLIGA PRIN TEROARE, SA CUMPERE UN VIITOR VACCIN INSUFICIENT TESTAT, SI CARE ATACA ADN-UL , PRINCIPIU DE FABRICATIE INTERZIS DE LEGILE INTERNATIONALE, PANA A FI CALCATE IN PICIOARE AZI !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *