Home / Actualitate / Colonelul Florin Șinca după ce Alexandru Muraru i-a făcut plângere pentru pomenirea Mareșalului Ion Antonescu: “Cât mai răbdăm, fraților?”

Colonelul Florin Șinca după ce Alexandru Muraru i-a făcut plângere pentru pomenirea Mareșalului Ion Antonescu: “Cât mai răbdăm, fraților?”

Incorect Politic
Iunie 11, 2021

Colonelul Florin Șinca după ce Alexandru Muraru i-a făcut plângere pentru pomenirea Mareșalului Ion Antonescu: "Cât mai răbdăm fraților?"

Via ActiveNews:

La anumite soroace, poporul român dreptcredincios are, în fibra lui, în trăirea lui ancestrală, cinstirea celui trecut la Domnul.

Poți interzice cuiva să dea de pomană?

Poți opri pe cineva să facă o slujbă de pomenire? Poți opri pe un om să-și jelească aproapele?

Poate o lege strâmbă, făcută de români cu numele, să oprească un popor să dea glas ,,Veșnicei pomeniri!”, în timp ce ține de colivă ? Să dea ceva de pomană, de sufletul răposatului?

Mai există Țară, mai există Poporul Român, mai avem Constituție, credință neclintită și mai există faptă bărbătească?

În așa hal de decădere sufletească am ajuns, încât să abjurăm public de la o credință, de la patriotism?

Românii au cele mai frumoase datini cu privire la un răposat. Acela nu-ți mai poate da nici avere, nici ranguri, nici moșteniri, nici bani. Dar tu îl pomenești, că așa e datina din străbuni, așa e creștinește, să-ți amintești, să-l pomenești.

Și zic asta când e vorba de un om din popor. Dar când avem de-a face cu un bărbat al istoriei, și vorbesc aici de mareșalul Ion Antonescu?

În zi de doliu nu stai să-l judeci pe cel răposat. L-au ,,judecat” sumar. L-au executat, l-au ars la crematoriu și i-au aruncat cenușa în patru zări. L-au despuiat de toată averea și l-au șters din cronici. Ni-l interzic azi, sub amenințarea temniței. I-au pus tablă pe statuie. Acum au oprit și slujba și pomana. Cât mai răbdăm, fraților?

Că din sufletul poporului nu poate fi șters prin ordin?! Șterge-vom voievozii și regii, pe cei care au pătimit și unificatorii? Șterge-vom vizionarii și reformatorii? Șterge-vom memoria, martirii, luptătorii, bărbații de stat?

S-a săvârșit un parastas la biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva din Vaslui, pentru mareșal, ctitor aici împreună cu generalul de divizie Ion Rășcanu. Că la 1 iunie 1946 a fost asasinat la Jilava, taman de către înaintașii întru ideologie și faptă ai acelora care astăzi ne strâng în brațe cum își strânge șarpele victima. Și ne-au ras elitele, și ne-au furat, și ne-au ocupat, și ne-au întunecat zările senine, și ne-au umilit cu acceptul perfidului occident care ne-a scris condamnarea pe un biet șervețel.

Cum să insulți o pomană? Cum să ataci o aducere aminte?

Sesizarea făcută de deputatul liberal (este evident că nu mai poți spune ,,Național”) Alexandru Muraru către Parchetul General și M.A.I., cu privire la un parastas, este tot ceea ce un român poate face mai urât contra celor din rândul cărora pretinde că se numără. Eu știam de anumite trădări în istorie, dar nu bănuiam vânzările epocii contemporane. (*)

Este de o josnicie fără seamăn.

Sesizarea lui este o insultă la adresa poporului român.

Despre pomenire, parlamentarul care e conflictual, caută cu tot dinadinsul zâzania, e ubicuu și face parte simultan și din Executiv și din Legislativ, fiind și deputat și trimis special al guvernului, a spus cu nerușinare că s-a făcut o ,,deșănțată elogiere” de către preoți, cadre militare în rezervă și istorici, care ,,au glorificat un criminal de război făcând apologia unui personaj…”

Îmi amintesc prin 2002, când într-o zi am nimerit să văd când puneau găleata de tablă pe bustul acestui român, din bătătura bisericii făcute de el cu nevasta, Sf.Împărați Constantin și Elena, așezată parcă anume pe bd. Basarabia din București! Basarabie pe care s-a jertfit să o vadă unită cu regatul. El n-a apucat, noi negreșit vom apuca.

Iar azi, primul imbold este să-i dau lui Muraru un extemporal la istoria la care e repetent.

În fapt, el este mercenar, un năimit care nu-și dă seama că ăia se folosesc de el, dar nu îl prețuiesc nici cât o ceapă degerată. Pentru că se gândesc cum ar fi să aibă ei unul ca el în bătătură!?

Peste ani, când vom fi liberi, la fel ca toți eroii și martirii țării, mareșalul va avea statui în toată România.

Pentru că eroii nu mor niciodată!

Colonel dr. Florin N.D. Șinca

Ziua Eroilor, Înălțarea Domnului, anul de la Hristos 2021

(*) O informație din mai multe surse apropiate redacției indică faptul că Alexandru Muraru nu este român, ci jidan.

6 comments

 1. E traducerea lui Müller. Ironic având în vedere că jidanii n-au nimic în comun cu morile, numai cu furatul pâinii altora.

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Cine are posibilitatea, rog să comunice redacției IncorectPolitic o adresă de contact a colonelului Florin Șinca.

 3. Acest Alexandru Muraru că membru al Parlamentului este platit din banii noștrii și că atare reprezintă grosolănii acțiunile lui împotriva poporului român.

 4. Bai, eu vreau sa lupt, ma bucur ca nu sunt chiar singur, dar uite, nu gasesc oameni pentru lupta. Nu vreau sa asist la distrugerea noastra ca neam si rasa si la marea inlocuire si sa vad cum poporul meu este transformat intr-un popor de spurcati (romani tiganizati, homosexuali, femeile curve, idioti care urla “esti rasist, du te in evul mediu”)

  Dar nu vedeti ca nationalistii, din ce in ce mai putini, nu sunt uniti?>?

 5. Nu inteleg ce este asa eroic la unu’ care a distrus perfid miscarea legionara, o miscare national crestina ? Ce este asa eroic la unu’ care a trimis la moarte sute de mii de romani dincolo de hotarele Basarabiei ca sa fie el corect fata de hitler care tocmai ne ciopartise nord vestul Transilvaniei ? Si parca tot maresalu’ asta a participat la reprimarea rascoalei din 1907 ca tanar cadru militar ?!
  Bai oameni, chiar nu puteti gasi un reper moral in tara asta care sa merite a fi urmat ?
  Faptul ca a fost executat de comunisti il face automat erou ? Pai comunistii au executat si hoti si criminali si multi alti infractori. Asta ii face eroi ? Doar pentru ca au fost executati de comunisti ?

  • La 1907 s-a încercat, cu aportul agenților austrieci, ceea ce eșuase în Basarabia la 1903 și 1905: instigarea unei revolte populare datorată exploatării jidovești, iar în urma anarhiei create să apară statul Israel în Moldova istorică și românii să fie exterminați. Coborau pe Dunăre vase austro-ungare și împrăștiau în porturi manifeste proto-bolșevice antiromânești, iar la Galați au încercat să ocupe instituțiile ca prim pas al separării Moldovei de țară. Numai că în fața prefecturii au primit plumbi din partea armatei, eveniment în care a fost implicat un sublocotenent pe nume Ion Victor Antonescu(vecinică pomenire).

   Tot în 1907 guvernul ungar a decis exterminarea românilor, prin acte confidențiale descoperite la Budapesta în 1919 și ținute secret în ciuda protestului locotenent-colonelului Ion Victor Antonescu. Au fost publicate abia în 1941, după ce tăcerea și indolența au dus la sfârtecarea Ardealului de Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *