Home / Chestiunea Jidănească / CLAR ȘI RĂSPICAT! Diana Șoșoacă în Parlamentul României : “SUA și NATO sunt conduse de evrei”

CLAR ȘI RĂSPICAT! Diana Șoșoacă în Parlamentul României : “SUA și NATO sunt conduse de evrei”

Incorect Politic
Mai 30, 2024

CLAR ȘI RĂSPICAT! Diana Șoșoacă în Parlamentul României : "SUA și NATO sunt conduse de evrei"

CLAR ȘI RĂSPICAT! Diana Șoșoacă în Parlamentul României : “SUA și NATO sunt conduse de evrei”

Via Certitudinea nr.163:

DECLARAȚIE POLITICĂ

„14 mai 2024, ziua în care Parlamentul României a anulat România în favoarea Israelului, ziua vânzării românilor, ziua trădării naționale”

„Stimați senatori, Iudelor, Prin Lege ziua de 14 mai este dedicată statului Israel, relațiilor de prietenie cu acesta și sprijinul acestuia, 14 mai fiind ziua independenței Israelului. Dar ați uitat, năpârcilor, că ziua de 14 mai este ziua Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste, în amintirea evenimentelor petrecute în noaptea de 14 spre 15 mai 1948, când au fost arestaţi numeroşi tineri, intelectuali, români care s-au opus regimului comunist. Această zi a fost instituită prin Legea nr. 127/2017, care stabileşte sărbătorirea anuală a zilei de 14 mai de autorităţile centrale şi locale, dar şi de instituţiile de cultură din ţară, prin organizarea de comemorări oficiale, depuneri de coroane şi manifestări specifice pentru cinstirea memoriei acestor martiri.

Prin Legea 86/09.04.2024 se instituie ziua de 14 mai ca Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel, prin care statul român este obligat să arboreze steagul Israelului în toate instituțiile oficiale și să organizeze ședință solemnă în Parlamentul României.

Este cel mai cumplit moment al existenței României. În loc să ne comemorăm MARTIRII DIN TEMNIȚELE COMUNISTE, noi stăm să aducem omagii unui stat care ne cotropește și care se infiltrează în toate structurile României. Ziua martirilor noștri din temnițele comuniste a fost sufocată și înlocuită de ziua Israelului, care ne înlocuiește istoria, nația, țara pas cu pas.

Noi am salvat peste 400.000 de evrei în cel de-al doilea război mondial, iar voi ne-ați omorât peste 800.000 de români în temnițele comuniste.

Ca urmare a acestui fapt, ați acoperit moartea cumplită a peste 800.000 de români, uciderea lor în masă, genocidul poporului român cu sărbătorirea călăilor lui. Statul român nu va mai exista.

Prin această lege neconstituțională, antiromânească și trădătoare, România și-a cedat suveranitatea pe cale pașnică, și-a trădat martirii neamului românesc și și-a întinat sufletul în fața veșniciei.

Conform art. 3 alin. 4 din Constituția României, (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Totul după un plan foarte bine făcut, la milimetru, s-a încălcat Constituția României, românii au fost alungați din țară, iar în locul lor la muncă au fost aduși peste 1,5 milioane de asiatici cărora nu le pasă de noi și țara noastră, iar conducerea a fost preluată de statul Israel, iar de câteva luni de zile Mossadul a preluat conducerea României, serviciile secrete americane mutându-se la Sofia, Bulgaria, lăsând România pe mâinile khazarilor.

Anul trecut s-a instituit materia obligatorie Istoria evreilor, obligatorie de anul acesta în clasa a 11-a, în timp ce s-a scos, pas cu pas, Istoria românilor.

Anul acesta, după ce am reușit să cădem la Senat, la un vot, legea lui Vexler de introducere în CSAT a unui reprezentant al minorității evreiești, Camera Deputaților, cameră decizională, a hotărât că, în CSAT, va exista un reprezentant al minorității evreiești. Cum este posibil ca în cel mai înalt for secret al statului român să existe un străin? În ditai Consiliul de apărare a țării, alături de președinte și miniștrii cei mai importanți pentru apărarea țării? Suntem preluați cu trădarea demnitarilor noștri.

Cea mai mare sinagogă din Europa se află pe teritoriul României, la Sighet. În timpul plandemiei, când toți românii erau obligați să stea în case și erau amendați dacă ieșeau fie și pentru o pâine, evreii se plimbau cu miile prin Sighet la inaugurarea Sinagogii.

Nu am nimic, cu nicio nație, cu nici un stat, nu urăsc pe nimeni, nicio națiune și nicio seminție, dar nu pot să tac și să nu observ cum suntem cotropiți și sclavizați de un alt stat și alte nații, pentru că și SUA, și NATO sunt conduse tot de evrei. De fapt, nici măcar evrei, ci khazari, care au invadat România de vreo 200 sute de ani și sclavizează nația mea română. Nu pot să tac când în curând vom fi obligați să ne schimbăm și limba, și portul național, sau vom plăti drepturi de autor (false) către Israel, pentru orice poartă amprenta românească, fiind de notorietate că aceștia își arogă, în ultimul, timp ancestralitatea pe teritoriul României.

Suntem obligați să ne exprimăm solidaritatea cu un stat care ucide – în numele cui? Cum să îmi exprim solidaritatea cu un stat care ucide cu sânge rece palestinieni și le cotropește teritoriul? Cum pot să mă solidarizez cu un stat care săvârșește genocid și holocaust împotriva altui stat, Palestina? Cum pot să fiu alături de un stat și autorități care provoacă și săvârșesc ceea ce acuză că i s-a produs lui și cetățenilor lui, în cel de-al doilea război mondial?

Sunt zilele cele de pe urmă! Dacă diaspora românească nu înțelege să se întoarcă acasă, fără să mai întrebe ce îi oferă România, ci ce poate face pentru România, suntem terminați. Cu o populație îmbătrânită și bolnavă, sărăcită și decimată, fără ajutor, nu vom mai putea salva nimic. Avem nevoie de revenirea românilor în țară. Altfel vor fi înlocuiți de khazari. Nu puteți cere ceva de la o țară care își pierde și granițele și identitatea, și care și-a cedat toate resursele străinilor.

Este momentul recuperării României din mâinile cotropitorilor! Timp de 34 de ani, nemernicii de la conducerea României ne-au cedat suveranitatea, naționalitatea, independența, resursele, au alungat românii, pentru ca această țară să fie ocupată de străini. 3 milioane de apartamente sunt construite în așteptarea ocupării lor de către evrei în România. Vom fi înlocuiți și aruncați la coșul de gunoi al istoriei. Mesajul meu către Israel este: VĂ RESPECTĂM, DACĂ NE RESPECTAȚI! AICI ESTE ROMÂNIA! PE AICI NU SE TRECE!

De ce ar trebui să celebrez eu independența Israelului? De când Israelul este poporul ales, când Iisus a fost omorât de iudei? Ce am eu de mulțumit statului Israel? Suntem noi cumva evrei? Nu avem nimic pentru care să mulțumim acestei nații! Din contră, ei trebuie să ne mulțumească pentru că i-am salvat în cel de-al doilea război mondial!

Ceea ce se va întâmpla azi în Parlamentul României constituie actul de abdicare al statului român. Putea fi orice altă țară în locul Israelului, nu contează, actul de trădare al Parlamentului României, al conducerii României este unul abominabil și fără precedent în istoria universală.

Terenurile și casele fermierilor români care nu mai au bani să plătească ratele la bănci sunt achiziționate prin vânzare la licitația de executare de evrei, se construiesc cartiere întregi pentru evrei; odată arborat steagul altui stat pe teritoriul României, când vor ei, de ziua independenței acelui stat, înseamnă că au ocupat România. De ajuns că suntem ocupați militar de USA, condusă tot de khazari, prin amplasarea de baze militare americane și NATO pe tot teritoriul României!

Până aici! Nu se mai poate!

România trebuie să iasă în stradă pentru a elibera țara asta! Toți suntem obligați să ne apărăm țara, să ne eliberăm!

Ceea ce nu înțeleg cretinii din Parlament, dobitocii de la guvernare și idioții din servicii este că nu vor mai avea, nici ei, nimic! Absolut nimic! Îi vor deposeda de tot ce au, pentru că noul stat își aduce oamenii săi în România, nu îi păstrează pe cei care au trădat deja statul mamă pentru un pumn de galbeni! Nu vor mai avea nimic și nici fericiți nu vor fi! Dar nici România nu va mai exista, dacă nu ne vom implica să ne salvăm nația și țara!

Poate această națiune să înțeleagă că este momentul reconstruirii statului român? Al recuperării lui din mâinile khazarilor și refacerii lui din temelii? Românii trebuie să se întoarcă acasă! Înțelegeți că s-a ajuns ca, printr-o lege, România să celebreze ziua independenței altui stat care ne-a ocupat fără război? Înțelegeți că Parlamentul legiferează împotriva națiunii române? Înțelegeți că Parlamentul României este al statului Israel? Înțelegeți că am fost trădați și predați altui stat fără război? […]”.

Senatoarea și-a încheiat declarația, așa cum am spus, recitând DOINA lui Mihai Eminescu, ca un corolar la mesajul ei din noaptea de Paști: „Înviați, români, că ați murit destul!”.

P.S. În protestul ei din Parlament, Diana Iovanovici Șoșoacă a fost secondată de Ciprian Ciubuc deputat independent. Iată câteva extrase din declarația sa politică, intitulată „O lege adoptată de Parlamentul României, care a schimbat ADN-ul poporului român”:  Data de 14 mai era deja o zi națională comemorativă, în baza dispozițiilor Legii nr. 127/2017, când Parlamentul a instituit o zi a martirilor din închisorile comuniste. Deloc întâmplător, data de 14 mai reprezintă și data fondării Statului Israel, care a apărut în 1948 pe harta lumii […]. În expunerea de motive a proiectului normativ, apare o batjocură la adresa românilor și a înaintașilor noștri, deoarece afirmă în mod utopic faptul că ADN-ul poporului român face parte din ADN-ul poporului evreu. Avem de-a face cu o utopie de neimaginat. Asta ce-o mai însemna, că suntem noi evrei sau că evreii sunt români? […].

Ne dăm singuri măsura propriei noastre lipse de respect pentru adevărații apărători ai valorilor românești din cumplitele închisori comuniste, prin promovarea acestei legi în Parlament. Nu pot fi de acord cu asta sub nicio formă și pe baza niciunui argument.

În această declarație politică, stimați colegi, nu vorbim despre antisemitism, ci vorbim despre demnitate, verticalitate și onoare a poporului român și transmit Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, ca și ambasadorului Statului Israel în România, ca și conducerii sioniste a Statului Israel, că România nu este un sat fără câini și nu va tolera insulta adusă la nesfârșit eroilor neamului și istoriei României. Nu voi accepta imixtiunile Statului Israel, prin modificarea Legii educației, în baza căreia elevii noștri să fie obligați să învețe istoria Holocaustului și istoria evreilor, în detrimentul propriei istorii, Istoria românilor […].

Și în încheiere vreau să spun răspicat că astăzi poporul român nu solidarizează cu genocidul creat de Statul Israel în Fâșia Gaza!”.

DIANA IOVANOVICI ȘOȘOACĂ în Parlament: „Este O ONOARE să fii comparat cu Corneliu Zelea Codreanu”

Via Certitudinea nr.163:

Diana Iovanovici Șoșoacă devine, încet-încet, vocea publică nr. 1 în combaterea cotropirii iudeo-cazare (denumită impropriu evreiască) a României, realitate istorică prezentată documentar, în detaliu, de IOAN ROȘCA în CERTITUDINEA, în amplul și teribilul serial Combaterea „antisemitismului” foloseşte subjugării românilor?. Tot Ioan Roșca este și cel care a dezvoltat, în mediul online, platforma fresca.piatauniversitatii.com (blocată în acest moment), o „hiperfrescă” a luptei personalităților românești împotriva acestei cotropiri, începând din secolul al XIX-lea până astăzi…

În data de 14 mai, Ziua națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste, Parlamentul României a organizat o ședință solemnă a Camerelor reunite, dar nu pentru a-i comemora pe martiri, ci pentru a celebra… Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel, instituită prin lege la 9.04 2024 (Legea 86).

Scandalul, perfect legitim, declanșat în Parlament de senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă împotriva obrăzniciei și cinismului acestei substituiri istorice, este fără precedent în istoria politică a României și, probabil, unul dintre foarte puținele din istorie în general. Și tot fără precedent e faptul că, la incriminarea făcută de Silviu Vexler la adresa Dianei Șoșoacă, comparând-o, aluziv, cu Corneliu Zelea Codreanu („Căpitane, nu fi trist…”) senatoarea a răspuns fără să se scuze și fără să clipească: „Domnul Vexler, crezând că mă jignește, m-a comparat cu Corneliu Zelea Codreanu. Este O ONOARE să fii comparat cu Corneliu Zelea Codreanu. Este O ONOARE să fii comparat cu șeful Gărzii de Fier. O ONOARE!”.

Mass-media din România (spre deosebire de presa străină) nu s-a grăbit să semnaleze momentul la nivelul semnificației lui, ci a încercat să-l minimalizeze. G4Media.ro, de pildă, a titrat, conform unor stereotipuri demult bătătorite: „Circ și derapaje anti-semite cu Diana Șoșoacă”, iar newsweek.ro: „Șoșoacă, scandal grobian în Parlament la ședința solemnă dedicată prieteniei cu Israel”.

Diana Șoșoacă și-a început declarația politică la modul cel mai „incorect politic”: „Stimați senatori, IUDELOR…”, declarația având titlul: „14 mai 2024, ziua în care Parlamentul României a anulat România în favoarea Israelului, ziua vânzării românilor, ziua trădării naționale”. Printre publicațiile românești care au dat, mai mult sau mai puțin timid, importanța cuvenită evenimentului s-au numărat cotidianul.ro, ecopolitic.ro, observatornews.ro, replicaonline.ro etc, dar în primul rând bzi.ro, care a publicat aproape integral declarația politică a senatoarei. Diana Iovanovici Șoșoacă și-a încheiat pledoaria la fel de virulent, recitând (iarăși, pentru prima dată în Parlamentul României!) DOINA lui Eminescu, varianta demonizată de Institutul Wiesel și „alogenii cu clopul mic”.

Declarația din Parlament a senatoarei și întreaga ei atitudine pe parcursul ședinței „solemne” sunt antologice și marchează un precedent istoric. Nimeni nu a îndrăznit până la ea, într-un asemenea context, în Parlamentul României, față în față, ochi în ochi cu evreii, să le spună acestora cine sunt ei, de fapt, în raport cu poporul român. Și le-a spus-o pe tonul pe care-l meritau, sub privirile speriate și tăcerea vinovată a celorlalți parlamentari. Unul singur i-a fost aproape, Ciprian Ciubuc, și undeva, în fundal, cu jumătate de voce, Mihai Lasca.

Păstrând proporțiile, atitudinea din Parlament a Dianei Iovanovici Șoșoacă, este comparabilă, ca semnificație, cu ordinal demnității naționale dat de mareșalul Ion Antonescu, la 22 iunie 1944: „Ostași, vă ordon treceți Prutul!”.

Numai că Diana Iovanovici Șoșoacă a trecut „Prutul” interdicției istorice (linia roșie a „chestiunii evreiești), aproape de una singură.

Să vedem cine o va urma.

Miron Manega

9 comments

 1. Marele Preot Deceneu

  Recent, și Horia Moculescu a negat holocaustul. Ne îndreptăm în direcția cea bună, dar este nevoie de o MARE TREZIRE. Diana Șoșoacă nu poate de una singură. Există chiar un risc foarte mare de a fi asasinată. Este nevoie de mai mulți oameni. Da, fereastra Overton a fost spartă, dar încă mai e mult până departe. Nu trebuie să ne oprim aici! România trebuie reconstruită de la zero. Trebuie schimbată paradigma la toate nivelurile societății și sunt o multime de lucruri de făcut. Dumnezeu fie cu noi și cu toți românii care își iubesc neamul și țara!

 2. SUA si Israel sunt in cadere libera, doar psihopatii, criminalii, teroristii mai sustin aceste “tari”. Se vede clar ca are loc o trezire rapida a oamenilor. Pentru mine, nu e uimitor, nu am crezut niciodata ca acesti nenorociti (Bilderberg, Forumul Economic Mondial, Comisia Trilaterala, NATO, UE etc.) vor reusi sa instaureze Guvernul Mondial.

 3. Pixelu Albastru

  Ar fi prea frumos să fie și adevărat. Să nu care cumva să avem în Diana o supapă de siguranță montată tocmai de sistemul ticălos. Să nu fie modelul cu care sistemul a eliminat AUR din competiția electorală acolo unde ar fi putut să obțină procente frumușele. Au monopolizat AUR cu oamenii sistemului iar cu 5 minute înainte de termenul limită de depunere a listelor pentru alegerile locale și europarlamentare cârtițele și-au dat demisia în bloc din partid lăsând AUR fără candidați la alegerile din 9 iunie.
  Diana ar putea juca rolul magnetului care atrage patrioții, ca să poată fi mai ușor vânați de sistem. Sper să mă înșel dar dacă ai ceva habar de acțiunile perciunaților de-a lungul istoriei nimic nu mai pare de domeniul fantasticului.

  • A doua propoziție de la primul paragraf precum și ultimul paragraf au nimerit exact la țintă .

   Ce e între ele : cred că o să reușiți să descoperiți adevărul referitor la partide și la motivele pentru care au fost ele inventate , dacă ați reușit atît de perfect cu restul .

  • Nu prea văd de ce ar atrage atenția jidanii asupra lor vorbind despre propria influență, când se știe ce frică maladivă au să nu se vorbească despre ei. În SUA au propus literalmente legislație care să pedepsească antisemitismul, de fapt a și fost votată într-una dintre camerele Congresului. Prea multă suspiciune e la fel de dăunătoare ca și prea puțină. Dacă vorbește cineva de jidani, nu e bine, dacă nu vorbește nimeni de ei, iar nu e bine. Ne hotărâm și noi ce vrem?

 4. doamna Diana e mai mult o vană nu o supapă…
  are debit (consistent,cum se spune p-aici).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *