Home / Știrea zilei / Ciucă vrea armata obligatorie pentru tineri în ideea depopulării României?

Ciucă vrea armata obligatorie pentru tineri în ideea depopulării României?

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 19, 2023

Ciucă vrea armata obligatorie pentru tineri în ideea unei viitoare depopulări a României prin expedierea cărnii de tun pe front?

Ce părere aveți despre ceea ce afirmă Rapcea și despre nevoia sau non-nevoia unui stagiu militar obligatoriu pentru tineri?

8 comments

 1. Sfântul Gheorghe

  Nu ne intereseaza ce spune av. Rapcea. El face doar transmisii din maşină. Nu are timp să scrie. E bun de dat la CNA. Slujeşte masoneria, vedeți-l pe naşul lui.
  Armata era bună, atunci când slujea Patria.
  Acum slujeşte tagma jefuitorilor. Punct.

 2. În lipsa unui sistem social care să forțeze tineretul să practice artele marțiale, armata este ultima soluție.
  Oameni castrați mental se tem să meargă la război, au devenit identici (sufletește) cu țiganii și cu jidovii. Principatul vinovat este religia Cretină care a prostit poporul în halul ăsta.

 3. La summitul NATO de la Vilnius (11-12 iul 2023) va fi stabilita doctrina organizatiei ptr urmatorii ani, Rusia fiind desemnata principalul inamic. Ceea ce inseamna ca NATO se pregateste ptr un razboi cu Rusia in urmatorii 10 ani. Din aceasta perspectiva, tarile NATO vor trece de la armatele de profesionisti la armatele de masa, astfel ca stagiul militar va deveni, in 1-2 ani, obligatoriu in toate tarile NATO. Avand in vedere pozitia geografica a Romaniei, probabil ca vom avea soarta Ucrainei.

  • Stane ești speriat de bombe.
   Așa cum este acum armata română este printre cele mai bine pregătite din lume , in special infanteria. România singură fără NATO poate să țină muscalii în frâu și 1000 de ani dacă rezistă kremlinu atât.
   Nu este nevoie de pu!ime ca să încurce războiul, așa că stați liniștiți în scorburile voastre sau pe unde vă ascundeți, nu vă forțează nimeni să faceți armata.

   • Chiar că te dai de gol. Am mai auzit gogoși din astea.
    ” România singură fără NATO poate să țină muscalii în frâu și 1000 de ani dacă rezistă kremlinu atât.”
    Zelenski al tău când bate Rusia? Că după Bakhmut a lăsat-o moale. Nu că n-ar fi fost evident. În schimb tot îi fraierește pe goyimi de bani.
    Ești așa de nerăbdător să mori pentru noul Israel? Du-te tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *