Home / Educativ / Cine a început propaganda cu Coronavirus Covid19?

Cine a început propaganda cu Coronavirus Covid19?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 4, 2020

Un lucru curios, dacă pui în google “coronavirus propaganda” de pe un IP românesc, iată ce primești:

Primul link este europa liberă, oficina CIA, apoi hotnews, apoi știri străine, toate pe aceeași narativă. Propaganda coronavirus este chineză și rusofilă.

Ia uite o întrebare de pe site-ul domnului profesor Ion Coja:

Cine a inceput propaganda cu Corona virus 19?

Bill Gates si Co. au facut un exercitiu tactic in octombrie 2019 sa vada ce fecte catastrofale poate avea acest virus si le-a placut, drept care armata americana l-a transportat la Wuhan

Cine are o asemenea traditie sa foloseasca arme biologice(peste 200 de ani), cine i’a infestat letal pe indienii din America?

Se sare iute la propaganda fara a se cunoaste adevaratele circumstante, idiotii care se uita pe gaura cheii la istoria curenta nu au cum sa inteleaga pe ce lume traiesc.

Chinofobia este puternic cultivata la noi, ca nu cumva sa putem fi salvati de chinezi sdau de altii din ghearele Globalismului kosher.

Daca Romania o sa ramana printre putinele state din lume in ghearele Globalizarii va fi si din vina acestor fobisti cat si din vina celorlati care nu’i combat.

„Cum iti asterni asa dormi.”

*

Niște întrebări foarte interesante, mai ales în contextul în care America a cultivat microbi în războiul civil.

Întorcându-ne în China, epidemia a început pe la sfârșitul lui decembrie, începutul lui ianuarie.

În 23 ianuarie, când IncorectPolitic a publicat primul articol despre Coronavirus, scris de camaradul meu Vlad Voicu, la televizor nu se vorbea deloc despre asta, celelalte site-uri de știri erau ocupate cu alte mondenități sau cu ce a mai făcut guvernul.

Panică mondială! Pandemie iminentă, Coronavirus depistat în multiple țări, un oraș întreg în carantină în China. Acesta este titlul care la prima vedere pare senzaționalist, jurnalism tipic, dar derulăm câteva luni și iată-ne aici.

În articol, Voicu menționează și scenariul pentru Evenimentul 201, adică simularea de coronavirus făcută în parteneriat cu fundația Bill Gates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *