Home / Articole Promovate / PANICĂ MONDIALĂ! Pandemie Iminentă, Coronavirus Depistat în Multiple Țări, un Oraș Întreg în Carantină în China

PANICĂ MONDIALĂ! Pandemie Iminentă, Coronavirus Depistat în Multiple Țări, un Oraș Întreg în Carantină în China

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 23, 2020

Anul 2020 a început cu foc, bombe și asasinarea unui general iranian. Au urmat mai multe bombe, prăbușirea unui avion, scandal diplomatic și acum…acum avem un virus care se răspândește într-un ritm amețitor.

Coronavirus, ultima amenințare la adresa omenirii, face ravagii în China.

Playtech:

Organizația Mondială a Sănătății cochetează cu ideea declarării de epidemie globală cu coronavirus. Dincolo de asta, cetățenii din Wuhan, sursa infecției, se confruntă cu clipe de coșmar.

Primele cazuri de coronavirus și, implicit, primele decese, au fost depistate la finele anului trecut în orașul Wuhan din centrul Chinei.

Încercând să micșoreze pe cât posibil posibilitatea răspândirii virusului, autoritățile chineze fac eforturi majore pentru a izola localitatea de restul țări. În plus, au introdus o serie stufoasă de reguli pentru cetățeni care aduc aminte de condițiile de la Cernobîl din urmă cu mai bine de trei decenii.

Momentan, interdicția de a părăsi localitatea este doar o recomandare, dar este puțin probabil ca statul chinez să mai permită celor posibil infectați să se deplaseze în alte colțuri ale țării. Scenariul detaliat în presă pe care îl trăiesc oamenii din Wuhan are toate ingredientele unui sentiment de panică generală.

Pandemie Coronavirus

Autobuzul, metroul, feribotul și rețelele de transport a pasagerilor p distanțe lungi vor fi suspendate de pe 23 ianuarie de la ora locală 10.00, iar stațiile de tren și aeroportul vor fi închise pentru pasagerii care pleacă, a spus canalul TV de stat. Cu alte cuvinte, desființând activitatea aeroportului și introducând filtre la cele câteva drumuri de la ieșire din oraș, chinezii au pus orașul în carantină.

Autoritățile chineze au stabilit un grup operativ care se ocupă de cazul epidemiei cu coronavirus. Acesta a stabilit că cetățenii nu ar trebui să părăsească orașul decât în circumstanțe speciale. Ca referință, până la această oră, bilanțul victimelor coronavirusului a ajuns la 17 morți în China, alimentând astfel temerile la nivel global legate de răspândirea bolii despre care se presupune că a fost transmisă de la animale la om.

Inițial, primele cazuri de coronavirus au fost depistate în Wuhan, centrul Chinei. Nu a durat însă mult până când s-a răspândit, fiind identificate cazuri în SUA, Thailanda și Japonia. În China, miercuri, au fost confirmate în mod oficial 473 de cazuri noi.

Astăzi aflam despre un ansamblu folcloric de la Timișoara care recent s-a întors tocmai din orașul Wuhan.

Un lucru curios este faptul că în 2019 a avut loc o simulare de pandemie sub denumirea Evenimentul 201, în care tot cu coronavirusul se lucra.

Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates a găzduit evenimentul 201, un exercițiu de înaltă pandemie la 18 octombrie 2019, la New York, NY. (sursa)

S-au săturat de simulări și au dat drumul virusului în viața reală?

Conform raportului medicinal al colegiului imperial din Anglia, sunt deja peste 4000 de cazuri în orașul Wuhan, China.

Asta a fost în 21 ianuarie.

Acum suntem în 23.

Cu siguranță este un citat biblic pe undeva, poate din Apocalips, care prezice venirea unei molime în vremurile din urmă.

Pandemie Coronavirus

ACTUALIZARE 1: Conform CNN, un medic a confirmat primul caz de infecție cu Coronavirus în Singapore.

ACTUALIZARE 2: Conform New York Times, restricțiile de transport din Wuhan s-au extins pentru încă patru orașe din China.

One comment

 1. Da, panicati-va, goyimi. Nici una dintre epidemiile atat de intens mediatizate n-a avut niciodata vreun efect la scara mare. Si spun asta chiar daca suna urat, pentru ca e cazul sa nu ne pierdem cu firea. Stim foarte bine cum (((presa))) si goyimii care sunt colaboratorii mai mult sau mai putin voluntari angajati in ea, ingroapa unele povesti in timp ce pe altele le exagereaza si le umfla pana la isterie. Mai tineti minte “virusul [informatic] al anului 2000″? Gripa aviara? Cand omorau gainile romanilor? Pesta porcina?” Toate episoade de isterie in masa si care au fost uitate la fel de brusc cum au aparut? Chiar nu invatam nimic din toate astea? Sa mai mentionam momentul 2012? S-au facut filme, s-au scris carti, pe urma totul s-a fasait, dar au fost si oameni mai slabi de inger care s-au sinucis de teama “sfarsitului lumii”. Raspandacii teoriilor astea au sange pe maini. Iar daca intr-o zi va aparea o situatie in care urgenta sa fie reala, e foarte posibil ca unii oameni sa nu ia avertismentele in serios. Desi se pare ca pe unii oameni poti sa-i pacalesti de un numar nelimitat de ori.
  La fel cum e posibil sa aiba sange pe maini si altii.
  https://en.wikipedia.org/wiki/SARS_conspiracy_theory
  SARS infected more than 8,000 people and killed 774 in a pandemic that ripped through Asia and spread to 37 countries in 2002 and 2003. A coronavirus is also the culprit for deadly Middle East respiratory syndrome (MERS), first identified in Saudi Arabia in 2012. MERS has since killed 851 people globally, according to the WHO. SARS a infectat peste 8.000 de oameni și a ucis 774 într-o pandemie care a răscolit prin Asia și s-a răspândit în 37 de țări în 2002 și 2003. Un coronavirus este, de asemenea, vinovatul pentru sindromul respirator mortal din Orientul Mijlociu (MERS), identificat pentru prima dată în Arabia Saudită în 2012. De atunci, MERS a ucis 851 de persoane la nivel global, potrivit OMS.
  851 de morti din 2012 si pana acum din cauza MERS. Atat.
  Si 774 din cauza SARS.
  Cat despre profetiile biblice: exista o “teorie a conspiratiei” ca virusul SARS ar fi fost creat special pentru asiatici, pentru ca se pare ca nu afecteaza alte rase. La fel cum nici virusul actual, nu pare sa-i infecteze decat pe chinezi. Unele lucruri vin de la oameni, nu de la Dumnezeu.
  Desigur ca din moment ce nu e “aprobata” de americani si promovata intens de (((Hollywood))), e doar o teorie a conspiratiei. La urma urmei, e sustinuta de rusi si de chinezi.
  Stiinta e suficient de evoluata la ora actuala ca sa permita crearea de virusi “personalizati”, din moment ce e destul de evoluata ca sa creeze bacterii care pot sa “manance” plastic. https://www.popsci.com/plastic-eating-bacteria/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *