Home / Știrea zilei / CHEMARE LA DERATIZARE – Patriocrația

CHEMARE LA DERATIZARE – Patriocrația

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 19, 2020

Suntem români, vrem să rămânem români şi cerem egala îndreptățire a națiunii noastre” – Mihai Eminescu

SĂ NE LUĂM ŢARA ÎNAPOI!

https://www.mareaunire.org/

2 comments

 1. Nimic insa despre Dumnezeu in platforma-program. Fara “piatra din capul unghiului” cine poate face cu adevarat ceva bun? Nimeni. Raman la parerea mea: România trebuie sa devina/redevina mai intai de toate Ortodoxa, de la nivel de traire pana la nivel de fapta. Aceasta nu numai in cazul optimist al aducerii corabiei pe linia de plutire, ci si in cazul scufundarii ei, in care doar cei intariti in Dreapta Credinta vor putea rezista pana la sfarsit, in asteptarea Judecatii si a Imparatiei Cerurilor.

 2. te salut George,
  m am inscris de cateva saptamanii pe lista marii uniri. Respect mult actiunea ta si ma alatur ei neconditionat.
  Traiesc de aproape 30 de ani in Germania si ma confrunt si aici cu ticalosiile deepstate ului din Germania. Si eu sunt un OM ( nu persoana ) cu gandire libera, plin de demnitate si un adevarat patriot. Patriot roman si patriot german ( mama mea e sasoaica ) patriot european, si la urma urmei si patriot al planetei TERRA 😉
  Sunt in absoluta majoritate de acord cu ceea ce cere marea unire si patriocratia. De ani de zile imi plange inima cand vad ca Romania si alte tari cu cultura si traditii mor pe zi ce trece, din cauza unor ticaloisi, tradatoirii, psihopati si unor popoare care dorm.
  Vreau sa fiu activ, vreau sa fac ceva pentru aceasta tara, pentru Europa patriotilor etc….
  Eu sunt alaturi de tine si alaturi de adevaratii patrioti cu inima pentru tara, si capul deschis, out of the box, contra unui sistem mincinos si asupritor. Pentru frumosul tarii, pentru padurile noastre, pentru traditiile noastre etc…
  Detest sistemul politic, impartirea intre stanga si dreapta, partidul x si partidul y, parlament, impozite ( adica jaf legal ) etc…vreau libertate, piata libera economica ( fara legi tampite, fara birocratie etc ) si educatie adevarata, nu cocalareala si can can.

  Te pup si iti urez forta si putere.

  Ma bucur enorm ca impreuna cu alti aproape 30.000 de oameni inscrisi pe lista sa putem face ceva…

  Numai bine

  Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published.