Home / Chestiunea Jidănească / Ce NU POATE LIPSI din Parteneriatul Strategic România-SUA – Lobby-ul Evreiesc

Ce NU POATE LIPSI din Parteneriatul Strategic România-SUA – Lobby-ul Evreiesc

Nulas Mail
Incorect Politic
Ianuarie 23, 2018

Agerpres:

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a avut, vineri, o întrevedere cu o delegaţie a American Jewish Committee (AJC), condusă de preşedintele executiv al acesteia, David Harris, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis AGERPRES.

Wikipedia:

American Jewish Committee (AJC) este o organizație de apărare a intereselor etnicilor evrei înființată pe 11 noiembrie 1906. El este unul dintre cele mai vechi grupuri evreiești de lobby și, potrivit The New York Times, este „considerat pe scară largă ca decan al organizațiilor evreiești din America”.

De ce se întâlnește ministrul de externe al Romăniei cu o organizație ce face lobby (considerat ilegal in țara noastră) pentru interesele etniei evreiești?

lobby evreiesc

În cadrul întrevederii, oficialul român a evidenţiat importanţa Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA, amintind stadiul avansat al colaborării bilaterale în domeniul securităţii şi apărării. A subliniat, totodată, demersurile susţinute întreprinse pe parcursul ultimului an pentru valorificarea oportunităţilor oferite de domeniile enunţate în Declaraţia Comună de Parteneriat Strategic pentru Secolul XXI dintre cele două state.

O afirmație bizară.

Să înțelegem că un grup de lobby evreiesc creează parteneriate strategice în numele SUA?

Hmmmmmmmmmm….

One comment

  1. Da, se numește conexiunea transatlantică! O să ajungă lumea să urle după Ceaușescu. Pe vremea lui, România a fost scutită de furt! Pe urmă se miră lumea că o să avem iarăși de plată pentru imaginarul holo-hoax din România… Când te gândești că Germania a plătit 200 de miliarde și noi imediat avem 80 de miliarde date?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *