Home / Chestiunea Jidănească / Când Israelul a Atacat America: Cazul USS Liberty

Când Israelul a Atacat America: Cazul USS Liberty

Incorect Politic
Septembrie 8, 2019

Când Israel a atacat America: Amintind USS Liberty, 8 iunie 1967

 

USSLIberty

Timp de peste o jumătate de oră, pe 8 iunie 1967, nava de cercetare tehnică a Marinei Statelor Unite, USS Liberty, a fost atacată de forțele aeriene israeliene și unități marine cu tunuri și rachete de 30 mm, bombe cu napalm, mitraliere si în final torpile. Atacul israelian a ucis 34 de militari americani și a rănit 171 – dar, incredibil, nu a reușit să scufunde nava.

lcjbrd06-08-2012ky1a00320120607imghistussliberty.jpg11rd1kjjr

Nava a luat aproape 1000 de găuri de tun și rachete – unele de dimensiunea coșurilor de baschet – precum și peste 5.000 de proiectile care au perforat pereții navei.

Israelienii au aruncat napalm pe nava fără apărare și au împușcat marinarii care încercau să salveze răniții și să stingă focurile, și au tras de asemenea asupra tuturor plutelor salva-viața rămase, o crimă de război.

Israelul a afirmat că masacrul a fost un „accident”, un caz de „identitate greșită”, o minciună pe care nimeni dintre supraviețuitori nu a putut-o crede vreodată.

Nu încape nicio îndoiala că atacatorii știau că nava era americană – pavilionul ei flutura și comunicările radio interceptate au dezvăluit că israelienii știau exact ce făceau.

Acoperirea oficială rezultantă – care a susținut că atacul a fost o „greșeală”, în ciuda tuturor dovezilor contrare – rămâne unul dintre cele mai mari scandaluri din a doua jumătate a secolului XX, afectează chiar în inima „relației speciale” dintre Israel și Statele Unite.

new_home

Acum, o nouă carte – pregătită de unul dintre supraviețuitorii USS Liberty și care se bazează pe interviuri cu alți supraviețuitori și participanți martori oculari – spune adevărata poveste a atacului.

Este o poveste care va șoca cititorul, nu numai în detaliile brutale ale atacului, ci și întinderea acoperirii care a urmat – o acoperire care a ajuns până la propria Casa Albă, totul în efortul de a proteja adevărații răufăcători ai incidentului: Israel și lobby-ul evreiesc din Statele Unite.

În această carte este inclus pentru prima dată modul în care lobby-ul evreiesc din America a încercat să suprime povestea atacului asupra USS Liberty, chiar până la punctul de atacuri fizice și amenințări împotriva supraviețuitorilor și a copiilor lor.

Este o poveste de înșelăciune, trădare și teroare care va rușina pentru totdeauna establishmentul.

Resultado de imagen de Phil Tourney and Dave Gahary

Resultado de imagen de Phil Tourney and Dave Gahary

Phil Tourney (foto) și Dave Gahary au captat groaza și devastarea trăită de aceia dintre noi care am fost la bordul USS Liberty la 8 iunie 1967. Este clar că aceasta a fost o încercare israeliană bine planificată și executată de a elimina martorii în timp real înainte ca ei să fi anexat pamantul palestinian luat când s-a terminat Războiul de Sase Zile.”– CTC Joseph C. Lentini, USN (Ret.), supraviețuitor USS Liberty (AGTR-5)

VIDEO

 

 

SURSA  The New Observer

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

3 comments

  1. Am relevat această crimă a jidanilor contra navei USS Liberty în cartea mea HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABAOLICĂ, ediția din 2014, la pagina 34 (vezi https://www.scribd.com/document/411270991/Col-Vasile-Zarnescu-Holocaustul-Gogorita-Diabolica) și am dezvoltat informația în HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABAOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, vol.1 ediția 2015, pag. 189, 255-258, 692, 699, citînd, pe larg, din cărțile lui James Bamford, The Puzzle Palace, și Body of Secret ( The Puzzle Palace. A Report on America’s Most Secret Agency. Ed. Penguin Books, 1983, pag. 273-293; Body of Secret. Anatomy of the Ultra-Secret National Security Agency“. Ed. Doubleday, New York, London, Toronto, Sydney, Auckland, 2001, pe http://www.amazon.com/Body-Secrets-Ultra-Secret-National-Security/dp/0385499086). Anterior publicării cărților mele, am publicat, pe AlterMedia, tot capitolul despre USS Liberty din cartea The Puzzle Palace; cum AlterMedia nu mai este disponibilă, am să republic, aici, respectivul capitol, despre „cea mai mare mușamalizare a unei crime contra militarilor americani” – după cum acuză americanul James Bamford. Ca să se vadă mai bine influența extrem de malefică a jidanilor în S.U.A. – și, de aici, în întreaga lume, dar, îndeosebi în România, care a fost singura țară din lume care i-a protejat! Păi, vorba lui Victor Ponta, pe ăștia „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“: vezi https://www.incorectpolitic.com/mmm-radu-ioanid-sperjurul-persona-non-grata/!

  2. LA MULȚI ANI! tuturor româncelor și românilor care poartă numele Maicii Domnului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *