Home / Actualitate / Bucuria Învierii nu Poate fi Deplină când Iisus e Răstignit în Fiecare Zi

Bucuria Învierii nu Poate fi Deplină când Iisus e Răstignit în Fiecare Zi

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Aprilie 28, 2019

Hristos a Înviat din morţi, cu moartea pre moarte călcând şi celor din mormânturi viaţă dăruindu-le

Iisus e Răstignit în Fiecare Zi

HRISTOS A ÎNVIAT!

Începînd de astăzi, timp de 40 de zile, cînd se întîlnesc, creștinii se vor saluta cu aceste cuvinte.

Dar bucuria creștinilor adevărați nu poate fi deplină în aceste timpuri în care Hristos  este ucis din nou, în fiecare zi. Este ucis de cei care conduc lumea. Și a fost ucis și ieri.

Hai să o iau de la cap. În Evanghelia după Ioan sînt două versete esențiale:

Adevărul vă va face liberi” (Ioan 8.32).

„.. Eu spre aceasta M-am născut şi pentru aceasta am venit în lume, ca să dau mărturie pentru adevăr; oricine este din adevăr ascultă glasul Meu.” (Ioan 18.37).

Este evident că adevărul este valoarea supremă a creștinismului, dar iudeilor nu le plăcea adevărul, din această cauză și-au ucis proorocii care îi criticau („Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci și îi ucizi cu pietre pe cei trimiși la tine…” –  Matei 23.37 și Luca 13.34), din cauza aceasta l-au ucis pe Mîntuitor. Știu, evreii susțin că nu ei l-au ucis pe Mîntuitor ci soldații romani – din punct de vedere „tehnic” așa este, dar ei sînt autorii morali ai crimei de deicid, ei l-au constrins pe Pilat să îl condamne, după cum sînt convins că tot Ana și Caiafa un umplut curtea palatului cu oamenii lor care să ceară grațierea lui Barabas și nu a lui Iisus Hristos. Nu au lăsat nimic la voia întîmplîrii.

Conducerea mondială urăște atît adevărul, cît și libertatea oamenilor simpli. Dar se pretind a fi creștini.

*

Să luăm doar cîteva din nenumăratele exemple.

Simon Wiesenthal a fost un mare mincinos, și nu amintesc decît minciuna cu săpunul făcut din evrei de naziști. Cînd chiar specialiștii evrei au demontat minciuna arătînd că acel săpun nu conține urme umane, nu l-a întrebat nimeni nimic. Acum, cînd este mort de vreo 14 ani, nu au pe cine să mai întrebe. Minciunile lui l-au umplut de bani. Se lăuda cu vînătoarea lui de naziști, în condițiile în care Mossad-ul a declarat că mai mult i-a încurcat. Însăși biografia lui, contradictorie în ce privește detenția în lagăr, ridică mari semne de întrebare – se pare că a fost colaborator al naziștilor.

Elie Wiesel a fost un alt mare mincinos. Doar două dintre minciunile lui monstruoase. Prima se referă la faptul că în primăvara anului 1944 jandarmii români l-au ridicat, cu familie cu tot din domiciliu, și i-au dus la Auschwitz – în acel moment nord-vestul Ardealului (inclusiv Sighetul) era ocupat de horthyști, deci dacă a ajuns în lagăr, a fost dus de jandarmii unguri. Dar nu a ajuns în lagăr! Încă din 1986 evreul Gruner Miklos, fost deținut la Auschwitz, a împînzit lumea cu vestea că Elie Wiesel nu este fostul lui coleg de lagăr! Timp de 30 de ani cît a mai trăit, nu l-a întrebat nimeni nimic! Dar minciunile l-au umplut și pe el de bani, doar premiul Nobel pentru pace i-a adus cam un milion de dolari.

Am fost foarte succint, întrucît am dezvoltat aceste subiecte într-un articol mai vechi: Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (I)

Iată cum Elie Wiesel nu are tatuat pe braț numărul de deținut, așa cum îl aveau toți ceilalți: Auschwitz Survivor Claims Elie Wiesel Was an Impostor

Despre cei doi nemernici știu că am gasit mai de mult un material amplu comun pe care l-am trimis undeva, unde a fost postat. Din păcate, nu mai știu unde și nu am reușit să îl găsesc. Fără îndoială că îl am salvat undeva, dar asta nu mă consolează cu nimic.

După cum vedeți, autoritățile creștine se opun aflării adevărului, nu întreprind nimic. Așteaptă să moară mincinoșii, ca să nu îi mai poată întreba. Așteapta să moară martorii, ca să nu mai existe dovezi. Cărțile și documentele postate pe internet și care pot servi adevărul sînt șterse, mai nou sînt și interzise.

Alexandru Florian a fost numit de guvernul României director al Institutului național pentru studierea holocaustului „Elie Wiesel”. Dacă tatăl său a fost un bolșevic sadea, el este un bolșevic de tip nou.

Ca un bolșevic, el declară că ce spune este adevărul și trebuie luat drept literă de Evanghelie. Niciodată nu răspunde la întrebări, niciodată nu participă la mese rotunde pe această temă.

Complice, guvernul României (care îl plătește din cite țin minte cu vreo 7.000 lei lunar, la care se adaugă o sumă lunară și mai mare provenită din alte 7 surse) îl apără. Eu cred că prin fișa postului ar fi trebuit să aibe și obligația de a răspunde, mai ales cînd aruncă noroi nemeritat pe obrazul României. Morții nu mai pot fi întrebați, viii refuza să răspundă la întrebări. Statul român, ca și celelalte state pretins creștine, refuză adevărul.

*

Publicația on-line „Colțul Naționalist” a avut inspirația fericită și benefică de a deschide o librărie patriotică prin care cei dornici să afle adevărul să poata cumpăra cărți care nu se găsesc în librării. Dar imediat după înființare a primit următorul anunț:

 Să vinzi cărți pe facebook e ca si cum ai vinde arme sau droguri.

Adevărul este oprit creștinilor, patrioților. Cine a interzis? – nu știu. Care cărți sînt interzise? – nu știu. Printre ele se afla și cartea mea, publicată avînd ISBN și fiind cotată la Biblioteca Națională – oare este și ea interzisă?

Acum înțelegeți ce am vrut să spun cînd proroceam că în timp internetul va deveni cel mai mare pericol pentru omenire, vorbe care mi-au atras insulte și amenințări?

*

Cine este de vină? Voi! Nu vă uitați la mine, eu mi-am făcut datoria zeci de ani. Acum, nu mai am putere să ies din casă. Este timpul ca tinerii să iasă din casă pentru lucruri serioase, nu pentru mofturi prezidențiale, să lupte pentru a apăra adevărul, istoria, demnitatea acestui popor. Să organizeze mitinguri în fața guvernului, în fața INSH, în fața primăriei capitalei condusă de vînduta Gabriela Vrînceanu Firea Pandele, să respingă minciuna și să ceară adevărul. Mai mult decît să scriu asta, eu nu mai pot face.

Dan Cristian IONESCU

Articol apărut pe Justițiarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *