Home / Actualitate / Bucurați-vă! România este pe mâini bune!

Bucurați-vă! România este pe mâini bune!

Incorect Politic
Iunie 10, 2024

Bucurați-vă! România este pe mâini bune!

Bucurați-vă! România este pe mâini bune!

 

Textul circulă pe Internet

De vreo doi-trei ani a început să circule pe internet această glumă amară, care, în linii mari, mai este actuală. În aceste zile de alegeri, este bine să ne-o reamintim!

Bucurați-vă!

Cum te cheamă, pui de dac?!

– Klaus Werner Iohannis, Măria Ta, Președintele României!

Pe voi doi, cei cu tricolorul la piept, cum vă cheamă, românașii mei?!

–  Noi suntem primari, Dominik Fritz și Clotilde Armand!

Dar pe tine, pui de român?!

– Lucovid Orban, Excelența Voastră, până mai ieri, Premier al României, iar acum, Președinte al Camerei Deputaților.

Și pe tine, urmaș al carpilor?!

– Eduard Hellvig, Prealuminate Domn, Directorul SRI!

Pe tine cum te cheamă, vlăstar al lui Decebal?

– Siegfried Mureșan, Măria Ta, Comisar European!

Dar pe tine, urmașă a lui Burebista?

– Koveși, Înălțimea-Voastră, Procuror Șef la UE!

Dar pe tine cum te cheamă femeie “bună”?

– Eu sunt Renate Weber.

– Și ce funcție ocupi?

– Avocatul Poporului Român și reprezentanta lor pe lângă Soros.

Iar pe tine cum te cheamă, patriotule?!

– Raed Arafat. Sunt de neam arab Domnule și mă ocup de sănătatea românilor. Sunt comandant în situațiile de urgență din România! Sunt cel mai priceput exterminator de viruși si mai ales de creștini ortodocși! Allah fie lăudat!

Dar pe tine cum te cheamă, voinicule get?!

– Permiteți să raportez: eu mă numesc Gelaledin Nezir. Sunt primul chestor turc din România și îl sfătuiesc pe șeful meu, Ministrul de Interne, pupa-i-aș condurii, fiind consilierul dânsului, cum să facă ordine în interiorul acestei țări plină de ghiauri corupți.

Dar pe tine cum te cheamă, valahul meu?

– Eu sunt Mehmet, Măria Ta!

– Și ce funcție ocupi?

– Eu voi fi viitorul Preafericit Patriarh al României!

Să trăiți, copiii mei, români pursânge și să-i conduceți pe urmașii dacilor întru mulți ani! Foarte deschis la minte acest popor!!!

Pentru că toți aceștia care ocupă cele mai importante funcții în Stat, gândesc și simt românește, fără nici un fel de îndoială ! Voi, românii, duceți o viață plină de belșug și fericire! Cine să vă apere și să vă reprezinte cel mai bine interesele, dacă nu chiar românii voștri neaoși?! Oricine crede altceva este un profan conspiraționist.

Bucurați-vă!

Sunteți pe mâini sigure, mâini prin care curge sânge pur românesc!

8 comments

 1. Seserman Dorin Vasile

  Brâncuși : ,,Când am plecat din țară v-am lăsat săraci și proști , iar când m-am întors v-am găsit și mai proști și mai săraci “.
  VAI nouă ❗
  🙋‍♂️🙏💒🇷🇴☦.

 2. Încep sa ma îndoiesc că românii sunt urmașii dacilor. Dacii s au luptat pana la moarte cu romanii sa își apere tara, dar românii le au dat-o gratis evreilor, țiganilor și celor din occident.

 3. Sunt convinsă că există o mulțime de români puri care sabotează această țară, căci de n-ar fi așa , cum am fi ajuns în halul în care ne aflăm?
  Sabotarea include indiferența civică, politică, apartenența la societățile secrete pretins ” patriotice ” , lipsa de participare activă la tot ceea ce ne afectează în mod direct.
  In acest fel, România ” este pe mîini bune ” cu adevărat , mîini care o împing la dezastru ireversibil, de parcă ar fi vorba despre cel mai mare inamic al acestor români puri. .

  • “… cum am fi ajuns în halul în care ne aflăm?”
   Prin “democratie” = divizarea societatii pe baza de multi-partitism.
   Astfel a devenit posibila distrugerea unitatii (care da puterea!), incetinerea evolutiei naturale a societatii din cauza folosirii energiilor diferitelor parti ale “corpului social” in lupta/actiunile dintre ele, aceste fortel “democratice” diferite, opuse.
   Cand doi se bat, al treilea castiga…
   Divide et impera!

  • Dai verdicte fără a avea habar de istoria reală a ultimelor 3 veacuri în care am trecut dintr-o stăpânire străină în alta, am dat oameni de valoare mondială în timp ce alogenii au dat doar spoliatori și criminali sangvinari. La „alegerile” iudeo-masonice trebuie să spunem cum spunea Tudor Vladimirescu: „Patria e norodul, iară nu tagma jefuitorilor”, adică grecii fanarioți ai căror urmași s-au școlit în lupanarele și lojile masonice ale occidentului și au făcut „România modernă”, o colonie odioasă ce rivaliza cu Rhodesia și Congo Belgian.

 4. de fapt sint mai multi decat in cartea de telefon a Tel/Avivului….mai multi de Popescu,mai multi de Ionescu.

 5. Deacord cu Magda si cu Ana si cu Gheorghe.

  Si ca si cum toate astea n-ar fi de-ajuns, mai avem si vreo 4 milioane de tigani pe cap. Astfel ca daca lucrurile “merg bine”, in vreo doua decenii sau mai repede, Romania se va numi RROMANIA. Si va fi pentru prima data in istorie cand o natie isi preda tara fara razboi, asa ca-n Miorita, acceptandu-si soarta “pe-o gura de rai”. Da guvernele astea ce Draqu fac? Armata ce face? Sa-i rugam frumos pe tigani si jidani sa plece de pe capul nostru? Sa vedeti ce ne vor face cand vor fi peste jumatate, macete, scuipati, pietroaie pe noi.

  Pai cine ne invata sa fim oi? In primul rand religia crestina care ne spune sa ne iubim aproapele, adica sa acceptam toti coloratii, toti veneticii incetateniti, care au tabarat aici venind de aiurea cu traista-n bat, la ciordeala, la parazitat. Popa ar trebui sa rupa niste foi din biblie si in locul lor sa scrie ca trebuie sa fim nationalisti, sa ne aparam rasa. Fara schimbare de mentalitate, in Romania nimic nu se va ridica. Crestinismul asa cum este, este nociv, impotriva noastra ca rasa, ca nationalitate. Crestinismul e aproape un cadavru. Cata lume mai crede in legendele evreilor? Ca a despicat marea, Moise cu bata? Se tarasc in genunchi ca sa pupe niste osicioare, acum in mileniul trei, cand avem trenuri de viteza si avioane de 500 de pasageri si tik tok? Cum sa avem noi o cultura, traditii, cand suntem amestecati cu jidani si tigani? Natia romana piere!

  Ei hai, nu va speriati, am glumit, asta e un pamflet.

 6. „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe.
  Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii).
  Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului.”
  Nichifor Crainic, 1938


  O mare vină au şi cei mai mulţi dintre “români” – bolnavi de dezbinare, ignoranţă, nepăsare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *