Home / Actualitate / Breaking News: Colonelul Vasile Zărnescu este internat la spitalul Floreasca și confirmat pozitiv cu Covid-19

Breaking News: Colonelul Vasile Zărnescu este internat la spitalul Floreasca și confirmat pozitiv cu Covid-19

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 7, 2021

Breaking News: Coloneul Vasile Zărnescu este internat la spitalul Floreasca confirmat pozitiv cu Covid-19

Breaking News:

Coloneul Vasile Zărnescu este internat la spitalul Floreasca confirmat pozitiv cu Covid-19

Vasile I. Zărnescu a informat redacția Incorect Politic de faptul că este internat la spitalul Floreasca, la secția de medicină internă, etaj 6, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Acesta nu a reclamat rele tratamente din partea personalului medical.

A contractat virusul gripal pe fondul stresului acumulat pentru redactarea apelului (partea I, partea II) din procesul penal. Practic s-a îmbolnăvit imediat după primul termen al apelului. Să sperăm că își va reveni ca să continue lupta.

Termenul procesului său era stabilit pe 14 octombrie, care va fi cel mai probabil amânat din cauza carantinei sau prelungirii ei în convalescență. Colonelul Vasile Zărnescu a fost dat în judecată pentru că a publicat studii despre holocaust. Subiectele tabu pe care le-a abordat în spiritul adevărului și cercetării istorice sunt de o importanță colosală pentru a înțelege situația actuală în care se află popoarele europene. Mulți cercetători din occident care au abordat acest subiect au ajuns să fie hărțuiți, purtați prin tribunale-spectacol, arestați și uneori chiar asasinați.

Autrul cărții Holocaustul: Gogorița Diabolică a participat pe 23 septembrie la o conferință organizată de Dragoș Șerban Popovici, unde domnul colonel nu avea simptome. Îndemnul său pentru toți participanții este să fie precauți și să se controleze de simptome.

Coloneul Zărnescu nu a fost vaccinat și ne transmite că nici nu intenționează să se vaccineze, întrucât trecând prin boală va obține anticorpi naturali, confirmați ca fiind mai buni decât cei obținuți prin înțepare.

Adversarii lui caută prilej de a-l lichida, așadar rugați-vă la Dumnezeu pentru sănătatea colonelului Vasile Zărnescu.

7 comments

 1. Bunul Dumnezeu să-l ajute să treacă cu bine prin această încercare.
  Să-l vedem sănătos și din nou, să-l ajute bunul Dumnezeu să demonteze acuzațiile ce i-au fost aduse de cei “mereu năpăstuiți”.

 2. Tamaduieste Doamne pe Vasile in numele Mantuitorului Iisus Hristos. Amin!

 3. E clar ca vor sa-l rada cum l-au ras pe Stanoevici!

 4. Incep prin a-i dori multa sanatate domnului col. Zarnescu

  Problema acestui articol este faptul ca acrediteaza existenta Covid-19. S-a mai spus de mii de ori ca acest virus nu a fost izolat, fotografiat, dovedit stiintific. Pana la confirmare sa spunem ca pacientul a racit sau are gripa. Testele PCR dau pozitiv la raceala si gripa, asta nu inseamna Covid-19 !!!!!!
  Exista o simptomatologie care se zice ca ar fi de covid, un fel de toate simptomele de la toate bolile la un loc!
  Doctorii mint in ceea ce priveste Covidul, dar minciuna le baga mii de euroi in buzunar.
  In orice caz, pentru binele domnului colonel, ar fi bine sa iasa cat mai repede de acolo si sa se trateze acasa.

  • Am vorbit la telefon cu domnul Zarnescu. Din fericire, nu este la ATI si nici nu a fost. Asa spunea si dansul, adica da, s-a simtit rau si a chemat Salvarea, i s-a facut testul si a iesit pozitiv la Covid, dar se simtea de fapt ca fiind afectat de o gripa severa. Asta e clar, de aproape doi ani gripa neaosa a disparut (in sensul ca oficial nu se mai vorbeste de ea), unde sunt epidemiile de gripa care aveau loc mai mereu inainte de 2020? Ii doresc si eu multa sanatate si Domnul si Maica Domnului sa il ajute in grelele incercari pe care le are de infruntat.
   In alta ordine de idei, reiterez indemnul catre camarazi de a contribui cu bani, fiecare dupa posibilitati, pentru avocatii domnului Zarnescu si pentru a strange un fond pentru alte eventuale procese holocaustice. Este contul asociatiei Comunitatea Identitara, il gasiti pe site-ul lor, la rubrica “Doneaza”. Doamne-ajuta!

 5. Tocmai am aflat ca s-a externat din spital si a ajuns cu bine acasa.

 6. Vasile I. Zărnescu

  În spital am fost tratat cu deferență. E-adevărat că a intervenit și un mare medic român din S.U.A., care a apelat la mulți medici români să supravegheze situația mea!
  Mă simt din ce în ce mai bine!
  Le mulțumesc tuturor pentru gîndurile bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *