Home / Actualitate / Copil de 17 ani infectat și decedat după vaccinul PFIZER – Presa mincinoasă l-a declarat mort de Covid și NEVACCINAT

Copil de 17 ani infectat și decedat după vaccinul PFIZER – Presa mincinoasă l-a declarat mort de Covid și NEVACCINAT

Incorect Politic
Octombrie 6, 2021

Copil de 17 ani infectat și decedat după vaccinul PFIZER - Presa mincinoasă l-a declarat mort de Covid și NEVACCINAT

Copil de 17 ani infectat și decedat după vaccinul PFIZER

Presa mincinoasă l-a declarat mort de Covid și NEVACCINAT

Via ActiveNews:

Un tânăr de 17 ani, vaccinat cu prima doză de ser experimental Covid de la PFIZER în aprilie, a murit luni la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, după ce a intrat în stop cardio-respirator pentru a doua oară în două zile și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. După deces, când i-a venit rezultatul la testul RT-PCR făcut sâmbătă, s-a spus că era pozitiv la SARS-CoV-2. Totodată, tânărul, care era elev în clasa a X-a la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, ar fi suferit de diabet zaharat tip 2 insulinonecesitant, susțin medicii din Craiova. Dar a venit pe picioarele lui, sâmbătă, la UPU!

Fake News Media criminală din România – care a mințit și că 1000 de călugarii de la Sfântul Munte Athos sunt bolnavi de Covid pentru că n-ar fi vaccinați ba chiar că 8 au și murit – a titrat ticălos că tânărul a murit DE COVID și că – evident – NU ERA VACCINAT. FALS! Tânărul era vaccinat cu prima doză, după cum a informat Mediafax, singura agenție care a relatat obiectiv știrea.

Site-urile de presă abonate la fondurile Guvernului pentru cântarea pandemiei sau cele care au interesul să prezinte tendențios toate decesele ca fiind de Covid au diseminat informația ba ascunzând faptul că elevul era vaccinat cu prima doză și punând decesul pe seama nevaccinării acestuia (dacă nu știați, „incompleții” sunt considerați „nevaccinați”), ba susținând că motivul decesului ar fi chiar Covid-ul. Asta, probabil, din cauză că și sistemul medical minte, trecând la decese Covid orice mort cu un test pozitiv la SARS-CoV-2. Între timp, despre testele RT-PCR s-a demonstrat cât de inexacte pot fi, motiv pentru care CDC a cerut retragerea lor din SUA până pe 31 decembrie. Cu toate astea, în România ele rămân în continuare sfinte.

De exemplu, Ziare.com, care citează Digi24, spune că tânărul a murit de Covid-19 și minte că nu era vaccinat, în loc să spună că era vaccinat cu prima doză. Suntem curioși, acum, că a apărut a treia doză, la fel se va spune și despre decedații după două doze, că sunt „nevaccinați”? Dar cum va fi când va apărea a patra doză?

Copil de 17 ani infectat și decedat după vaccinul PFIZER - Presa mincinoasă l-a declarat mort de Covid și NEVACCINAT

Digi24 este tribuna minciunii și rostogolește minciuna inclusiv printr-o așa zisă știre video, punând moartea tânărului pe seama „nevaccinării” sale – pe care o repetă de două ori în știrea FAKE NEWS – și a diabetului, care se consideră a fi o comorbiditate pentru cazurile de Covid.

Copil de 17 ani infectat și decedat după vaccinul PFIZER - Presa mincinoasă l-a declarat mort de Covid și NEVACCINAT

Ziarul Adevărul spune doar jumătate de minciună, cea cu decesul de Covid-19, dar face o actualizare în care admite că tânărul era vaccinat cu prima doză de Pfizer din aprilie 2021.

Aleph News (Aleph este prima literă din alfabetul jidănesc) spune aceeași poveste cu decesul cauzat de Covid, deși ar fi putut să preia știrea completă și obiectivă de la Mediafax.

Se adaugă și Realitatea TV pe lista de Fake News Media:

Când arestăm jurnaliștii mincinoși?

7 comments

 1. Poate imi spune si mie cineva va rog din suflet cum un mucos de 17 ani s-a vaccinat in aprilie cand parintii mei deabia in mai au reușit. Daca mai tineri minte nu oricine se vaccina si era cu programare si oricum la varsta lui nu avea voie deci e “fake news” de la bun început. 2 infarcturi in 2 zile intradevar numai de la vaccinare putea avea dar asta dc se vaccina acum sub 30 de zile, mama ei de miocardită sau pericardită. Indiferent cum ar fi va recomand sa verificati statistica cu mortalitatea la persoane pana in 18 ani ca sa vedeti ca e nesemnificativa pana in momentul vaccinarilor. Deacum incolo veti constata o creștere de minim 15% (asta au constatat israelienii) dar in loc sa zica ca mor de inima si de cheaguri o sa zica ca e varianta “baga orice text”….

 2. @Bot 322-desigur e doar un “CAZ”,asta face mass-media necinstita: ne vorbeste despre “cazuri” FARA NUME SI PRENUME,aici e doar aratata incongruenta,CONTRADICTIA.toate aceste “cazuri” prezentate de mass-media necinstita
  se constituie intr-o acuza FIX dupa legea discriminarii,daca s-ar extinde de asupra goyimilor,ne-evreilor.virus invizibil,decedati invizibili:uite teroristii,asemanarea cu decembrie ’89 E DE ACEEASI NATURA.din contra:cine stie cate MARTURII CU NUME SI PRENUME ale celor VATAMATI DE VACCIN au fost ASCUNSE PRIN STERGERE?dubla masura e putin spus:este ne-legiure,este REAUA INTENTIE A MASS-MEDIEI NECINSTITE:vatamatii de vaccin isi spun singuri numele,nu trebuie ca noi sa incercam sa-i dibuim dupa intentia noastra,NOI NU DISCRIMINAM!

  • Ba discriminăm, fiecare dintre noi, în fiecare zi, FĂRĂ EXCEPȚIE, discriminarea este ceva firesc, inclusiv când mergi la cumpărături discriminezi pentru că îți alegi produsele pe care tu le vrei. Hai să nu mai intrăm în justificări “Noi nu discriminăm” ci să ne asumăm că este ceva firesc, nu este nimic în neregulă cu discriminarea, în neregulă sunt legile care te bagă la închisoare pentru ceva firesc.

 3. nu alegem noi cine spune adevarul:mediafax sau alephie,ei sunt porcii,ei sunt in troaca porcilor!consideram ca ambele mint-diversiune,”opozitie controlata”,etc, d-aia suntem aici:”incorect” inca nu a ajuns “mass-media”!”incorect” e in alta categorie,in CATEGORIA NOASTRA!

 4. @Vlad v-da:discriminam DUPA TRADITIA NOASTRA nu dupa legea lor!

 5. “Aleph News (Aleph este prima literă din alfabetul jidănesc) spune aceeași poveste cu decesul cauzat de Covid, deși ar fi putut să preia știrea completă și obiectivă de la Mediafax.”

  Aleph News și Mediafax fac ambele parte din grupul Media Pro al lui (((Adrian Sârbu))) :))

  https://en.wikipedia.org/wiki/Mediafax

 6. Update: a fost adaugata sectiunea pentru angajati pe site-ul https://pentrulibertate.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *