Home / Internațional / Bărbați Musulmani Înscriși în Clasa a 11-a la Liceu în Anglia

Bărbați Musulmani Înscriși în Clasa a 11-a la Liceu în Anglia

MNR
Incorect Politic
Decembrie 11, 2018

Școlile din Marea Britanie sunt o bombă cu ceas, scandalurile se țin lanț, de la parade gay și eleve cărora li se refuză uniformă formată din fustă pe motiv că discriminează, până la băieți îmbrăcați în fuste ca să fie educați progresist, până la musulmani trecuți bine de 20 de ani … înscriși la liceu…

Acest migrat a venit din Germania, în Marea Britanie. Guvernul german îl înregistrase ca fiind 15 ani. El este originar din Iran (unde nu este nici un război acum!!!). El fusese înscris în clasa a11a la Liceul Stoke , din Ipswich, Suffolk.

 

Bărbați Musulmani Înscriși în Clasa a 11-a la Liceu în Anglia

 

Elevii au descoperit că are de fapt 30 de ani! (articol din presa engleză aici)

El și-a terorizat colegele de clasă cu mesaje, deși ele nu au fost sexuale au prezentat motive de îngrijorare pentru părinți și profesori.

Bărbați Musulmani Înscriși în Clasa a 11-a la Liceu în Anglia

La scurt timp după, un al doilea migrant trecut bine de 20 de ani a fost descoperit ca fiind înscris la aceeași școală. (articolul din presa engleză aici)

Se pare că cei doi sunt frați și au fost înscriși în Germania ca fiind 12 și 15 ani. Cel mare este însurat și are copii, în Iran…

Directoarea liceului

După ce înscrierea celor doi în liceu a explodat în presa britanică, problema părea că se rezolva. Politicieni, jurnaliști, toți își arătau îngrijorarea, însă directoarea liceului nu a luat nici o măsură, ba mai mult, a acuzat părinții de rasism!

(articol din presa britanică aici)

Îngrijorați, părințîi s-au plâns pe rețelele de socialziare și unii chiar și-au retras copiii de la liceul respectiv.

Problema aceasta o să se exinda la nivel național, în Marea Britanie intră anual peste 3000 de *copii neînsoțiți*. Dintre aceștia peste 80% sunt de sex masculin.

Iată câțiva dintre *copiii refugiați*. Situația a fost atât de penibilă încât autoritățile au ales să îi ascundă acum la venirea în țară.

Bărbați Musulmani Înscriși în Clasa a 11-a la Liceu în Anglia

Aceștia au acte în regulă acuma și pot circula liber în Uniunea Europeană.

Asta o să ne aștepte și în România după ce vor fi construite locuințele pentru *refugiați*.

România nu s-a retras din pactul ONU pentru migrație, deci o să ne umplem de fute-capra și violează-tot.

Nu-i așa că abia așteptați o țară ca afară?

4 comments

  1. la cat de (re)gresisti sunt, nu m as mira sa aflu ca taietorii de capete (ISIS)sa fie inscrisí la gradinitza, de ce nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *