Home / Educativ / Atentatul 11 Septembrie și Discrepanțele Din Povestea Oficială

Atentatul 11 Septembrie și Discrepanțele Din Povestea Oficială

Icarus
Incorect Politic
Ianuarie 22, 2018

Au trecut 17 ani de la cel mai mediatizat aveniment al vremurilor noastre, atacurile teroriste de la 11 Septembrie, sau 9/11 cum sunt denumite în presa anglofonă.

Puține evenimente au avut un efect mai mare asupra conștiinței colective a unei nații mai mare decât acestea.

Au fost, cel puțin pentru americani, niște evenimente care le-au marcat profund existența, în America popularizându-se expresia “Unde erai când atacurile de la turnurile gemene s-au produs?”.

Pentru mulți au marcat un an 0, începutul unui nou mileniu, toate speranțele globale pentru pace și bună-stare fiind sfâșiate.

Un eveniment care a dat legitimitate invaziei Orientului Apropiat de către americani, distrugând in acest proces multe dintre forțele regionale care se opuneau existenței statului israelit.

Atentatul 11 Septembrie

În acest articol mă voi concentra pe niște detalii mai puțin vehiculate ale acestor tragedii, dar care ridică uriașe semne de întrebare cu privire la firul narativ oficial.

În primul rând haideți să vorbim de Hani Hanjour, teroristul care a pilotat avionul American Airlines 77 lovind Pentagonul.

Aparent acesta era atât de incompetent încât proprii lui instructori nu vroiau să îl mai lase să piloteze, fiind în primul rând un pericol pentru el însuși. Iar nivelul lui de cunoaștere a limbii engleze era inexistent, luându-i 5 ore să termine un test de cunoștințe orale care ar fi trebuit să se termine în 2 ore.

NyTimes:

“Ms. Ladner said the Phoenix staff never suspected that Mr. Hanjour was a hijacker but feared that his skills were so weak that he could pose a safety hazard if he flew a commercial airliner.

”There was no suspicion as far as evildoing,” Ms. Ladner said. ”It was more of a very typical instructional concern that ‘you really shouldn’t be in the air.’ ”

A former employee of the school said that the staff initially made good-faith efforts to help Mr. Hanjour and that he received individual instruction for a few days. But he was a poor student.

On one written problem that usually takes 20 minutes to complete, Mr. Hanjour took three hours, the former employee said, and he answered incorrectly.”

În august 2001 acesta a încercat să închirieze un avion de la aeroportul Freeway din Maryland dar a fost refuzat după ce în timpul unui zbor de încercare accesta s-a dovedit incapabil să controleze și sa aterizeze un avion ușor Cessna 172.

Newsday(archive):

“However, when Baxter and fellow instructor Ben Conner took the slender, soft-spoken Hanjour on three test runs during the second week of August, they found he had trouble controlling and landing the single-engine Cessna 172. Even though Hanjour showed a federal pilot’s license and a log book cataloging 600 hours of flying experience, chief flight instructor Marcel Bernard declined to rent him a plane without more lessons.”

Mai jos am pus două poze cu cele două avione, Cessna 172 și Boeing 757, pentru a putea face o comparație.

Atentatul 11 Septembrie

O altă circumstanță care ridică semne de întrebare este faptul că acest avion AA flight 77 a lovit Penagonul exact locul unde se aflau depozitate marea majoritate a documentelor și serverelor.

Avionul a lovit sub un unghi atât de precis încât a distrus în totalitate toate aceste echipamente. Pe data de 10 septembrie, Secretarul Apărării la acea vreme, Donald Rumsfeld atacă într-o conferință de presă birocrația din Pentagon și declară că va elibera această instituție.

BBC:

“”Some might ask how in the world would the secretary of defence attack the Pentagon in front of its people. To them, I reply I have no desire to attack the Pentagon, I want to liberate it,” he said.”

“$2.3 trillion in transactions that cannot be tracked”

Urma a 2.3 TRILIOANE de dolari au fost pierduți odată cu atacul 11 Septembrie asupra Pentagonului.

2.3 trilioane de dolari din bugetul “negru” al CIA nu mai pot fi găsiți.

Nu se va ști niciodată pentru ce au fost folosiți acei bani.

Nu se va ști câți teroriști au fost antrenați cu acei bani, câtre ce grupări au fost sifonați acești bani publici.

Nu se va ști câte operațiuni CIA de genul MK-Ultra, Pheonix, sau Air America au fost sponzoritate cu acești bani. Și acum nici nu vom putea ști vreodată.

CIA-ul a început al treilea mileniu cu o mare parte a trecutului, efectiv, șters.

Mai jos puteți urmări reportajul CBS emis la vremea aceea asupra declarațiilor lui Rumsfeld.

 

Alt eveniment care a fost măturat sub preș a fost faptul că un alt avion misterios a fost văzut și deasupra Casei Albe în timpul atentatelor.

Staff-ul Casei Albe fiind evacuat, iar agenții serviciilor secrete care garantau siguranța fiind vizibil surprinși de apariția avionului care a survolat zona pentru mai multe minute.

CNN:

“Just moments ago they started slowing evacuating the White House about 30 minutes ago. Then, in the last five minute people have come running out of the White House and the old executive office building, which is the office building right directly across from the White House.

About 10 minutes ago, there was a white jet circling overhead. Now, you generally don’t see planes in the area over the White House. That is restricted air space.

No reason to believe that this jet was there for any nefarious purposes, but the Secret Service was very concerned, pointing up at the jet in the sky”

Mai jos puteți asculta transmisia CNN în direct din acel moment, legătura la sol fiind reporterul CNN John King.

 

Cel mai probabil acest avion a fost enigmaticul zborul AA 93.

Oficial călătorii din avionul AA 99 s-au răsculat împotriva teroriștilor care îi țineau ostatici, iar saudiții au pierdut controlul avionului, prăbușindu-l într-un câmp într-o zonă rurală.

Părerea mea personală este că de la niște nivele superioare s-a luat decizia pe moment de a nu se lovi și Casa Albă. Probabil clădirea conținea prea multă valoare istorică, sau preșendintele Bush pur și simplu nu a dorit ca biroul lui să fie devastat ( el nu se afla în Casa Albă la acel moment).

Cel mai probabil s-a ordonat scoaterea avionului din zonă și prăbușirea/distrugerea lui de către avioanele de vânătoare într-un loc izolat.

Nu s-a înregistrat niciun supraviețuitor.

Mai jos puteți vedea imaginea unui avion neindentificat deasupra Casei Albe, poza facută de Linda Brookhart, la momentul acela Vice President of the Taxpayer Federation of Illinois, la momentul acela participând la National Taxpayers Conference în clădirea Old Executive Office Building, în vecinătatea Casei Albe.

Și ce putem spune despre omul care chipurile a comandat aceste atacuri, Osama bin Laden?

Sunt bine cunoscute legăturile sale cu CIA-ul. Acesta a fost antrenat și armat de CIA împotriva sovieticilor care ocupaseră Afghanistul la finalul anilor 80’.

Acesta chiar a fost declarat un erou al luptei de eliberare, un poet luptător, de către presa americană în 1993 ( cineva poate să se întrebe dacă același lucru nu se întâmplă în momentul de față cu rebelii “moderați” din Siria, mulți dintre ei provenind din filiala siriană a Al-Qaeda).

O delegație majahedină (precursorii talibanilor) chiar a fost invitată în Casa Albă de Reagan. Iar legăturile dintre cartelul Bush și familia binLaden sunt binecunoscute (sar ar trebui să fie), grupul Carlyle fiind implicate în multiple afaceri opace și corupte cu petrolul saudiților.

Și ce s-a ales de acest personaj mediatizat? Ce s-a ales de Osama?

Aparent a fost omorât de un commando de pușcași marini pe data de 2 mai 2011 în Pakistan. Aparent corpul lui Osama a fost aruncat în mare.

Nu există nicio dovadă publică în momentul de față care să dovedească moartea acestui om. Nu există nicio poză publică care să îi arate cadavrul.

Acestea au fost “clasificate” de Obama, testele biologice care să îi confirme identitatea au fost realizate numai de americani, nu de alte organizații independente.

Dar cred că ne rămâne să îi credem pe cuvânt.

Toate aceste tragedii au deschis cutia Pandorei care este în momentul de față Orientul Apropiat și în care singurii câștigători au fost oligarhia din SUA și Israelul care și-a văzut majoritatea oponenților în regiune dispărând unul câte unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *