Home / Actualitate / Asociație nonprofit din România: “Legea anti-legionară este terorism cultural!”

Asociație nonprofit din România: “Legea anti-legionară este terorism cultural!”

Incorect Politic
Decembrie 4, 2023

Asociație nonprofit din România: "Legea anti-legionară este terorism cultural!"Libertatea asasinată, sugrumată, prin legea 217/2015 nedreaptă

Asociație nonprofit din România: “Legea anti-legionară este terorism cultural!”

Via ComunitateaIdentitară:

În noaptea de Sfântul Andrei (29 Noiembrie -30 Noiembrie), în anul 1938, era asasinat Corneliu Zelea Codreanu, liderul și fondatorul Mișcării Legionare, alături de alți 13 legionari (Nicadorii și Decemvirii), din ordinele regelui corupt Carol al II-lea. Astăzi, la 85 de ani de la această crimă, comemorarea personalităților legionare, sau orice referire pozitivă la Legiunea Arhanghelului Mihail, este considerată o infracțiune sub legea anti-legionară, o lege tiranică, anti-constituțională și anti-românească. Aceasta a fost votată în Parlamentu României, în 2015, după ce a fost propusă de Crin Antonescu, fost președinte PNL, aflat sub influența institutului anti-românesc „Elie Wiesel”.

În această noapte, membri Comunității Identitare din Cluj-Napoca au afișat, la lumina torțelor, un banner cu mesajul „Libertatea asasinată, sugrumată, prin legea 217/2015 nedreaptă”, în semn de protest față de această lege ce încalcă dreptul la liberă exprimare, dreptul la liberă asociere, libertatea religioasă, libertatea politică, libertatea de cercetare, Constituția României, drepturile omului și legislația internațională. Practic, legea anti-legionară îi obligă pe români să gândească „cum trebuie”, cum vrea sistemul și politrucii moderni de la institutul „Elie Wiesel”, nu așa cum dorește fiecare.

Foarte mulți tineri îl consideră pe Corneliu Zelea Codreanu un erou național, o mulțime de români îl cinstesc ca sfânt, însă dacă aceștia își manifestă simpatiile în public, riscă să ajungă în spatele gratiilor conform sancțiunilor prevăzute de tirania legii 217/2015.

Oameni cinstiți ce respectă legea, pot devenii victimele abuzurilor noilor bolșevici și asimilați cu criminalii, hoții, violatorii, proxeneții, traficanții de droguri și alți infractori. Pentru ce? Pentru un tricou cu o personalitate legionară, pentru un parastas în memoria unui personaj interzis, pentru un simbol ce nu le place comuniștilor, pentru un cântec sau o poezie scrise de un legionar, pentru că își exprimă public viziunile incorect politice ce nu sunt pe placul celor de la putere, pentru că refuză să fie niște sclavi și vor să gândească liber.

Astăzi, la 34 de ani, de la revoluția anti-comunistă din 1989, când sute de români au murit pentru ca noi să trăim într-o țară liberă, într-un stat membru UE ce se pretinde a fi democrat, există legi de inspirație totalitară ce permit niște abuzuri demne de perioada stalinistă.

Asociația Comunitatea Identitară România nu încurajează pe nimeni să încalce legea 217/2015, chiar dacă este una nedreaptă, însă cât timp mai există o fărâmă de libertate de exprimare în România, cât să mai permită criticarea unor legi anti-democratice, vom striga clar și tare: LEGEA ANTI-LEGIONARĂ E TERORISM CULTURAL!

Prin acțiunea din noaptea aceasta nu am urmărit încălcarea acestei norme anti-românești, ci atragerea atenției asupra unei nedreptăți, prin care mii de oameni pot ajunge la închisoare pentru delicte de opinie.

Susținem abrogarea legii anti-legionare și a tuturor legilor anti-românești, așa cum am scris și în acest APEL.

Citește și:

Legea anti-legionară e stalinism

Alba Iulia: Mesaj contra legii anti-legionare

Acțiune de afișaj împotriva legilor anti-românești la Alba Iulia

Vasile Zărnescu este liber dar legile antiromânești rămân în vigoare

Pentru Libertate! Protest împotriva legii antilegionare

Pentru libertatea de exprimare!  Împotriva tiraniei corectitudinii politice

Comunitatea Identitară România din diaspora și asociația Nuove Sintesi alături de Vasile Zărnescu

Comunitatea Identitară București cere dreptate pentru Vasile Zărnescu

Solidaritate cu Vasile Zărnescu și Florin Dobrescu sub privirea lui Mihai Eminescu

Comunitatea Identitară Iași alături de Vasile Zărnescu

Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

6 comments

 1. Ba fix asta ar trebui sa facem !!!! Sa încalcăm aceasta lege mizerabila, data de către partidele politice trădătoare vândute iudaismului și neamului evreiesc, pentru a se asigura ca românii nu vor fi niciodată stăpânii acestei țări, ca stăpâni vor fi in continuare evreii asa cum sunt de peste 200 de ani.

 2. Magda

  De acord.

  Doamne ajutā !

 3. “Legea anti-legionară este terorism cultural!”

  CUM O SA FIE DOAR TERORISM CULTURAL CAND IAU ROMANII DE CEAFA SI-I AZVARLA IN INCHISOARE DACA-SI APARA SFINTII ?????
  ASTA-I SI TERORISM FIZIC SI EXISTENTIAL !!!

  SI-L PERMIT FIINDCA SUNTEM DEZARMATI IN FATA TUTUROR LEPRELOR CARE NE-AU PRELUAT TOATE PARGHIILE TARII , INFILTRAND LA MAXIMUM SI ANIHILAND TOATE INSTITUTIILE CARE AR TREBUI SA NE APERE !

  ALTFEL NU PUTEAU SA CALCE IN PICIOARE DREPTURILE UMANE ELEMENTARE SI SA VAXXXINEZE POPULATIA CONTRA VOINTEI EI, CU ARME BIOLOGICE, CACI N-A FOST NICI URMA DE VACCIN CI DOAR DE VAXXURI CU CARE AU OMORAT SI AU IMBOLNAVIT LUMEA PE CAPETE, ASTIA CARE NU PATESC NIMIC DECAT CIRC LA TEMBELIZOARE CA SA TACA TURMELE DE ROMANI INSCLAVAGITI !

  EI DICTEAZA TOTUL IN TARA ASTA SI UCID NONSTOP PE CINE VOR !
  SI MAI FAC SI MILIARDE PE DE-ASUPRA !

 4. stie cineva ce e cu Cătălin Valeriu Dănoiu – Veghe Patriei ?

 5. e neconstitutionala.

 6. De fapt, toate legile pe care le numim anti-legionare, sunt ANTIROMÂNEȘTI! Noi înșine, români ce ne asumăm incorectitudinea politică, față de mafia banditească actuală, nu suntem suficient de conștienți de ceea ce facem, de ceea ce spunem, de cele se petrec azi, de cele ce s-au petrecut în 1938, când Căpitanul a refuzat să se apere, să evadeze, să-și asume până la capăt rolul de ȘEF AL MIȘCĂRII DE ELIBERARE NAȚIONALĂ A ROMÂNLOR ȘI A ROMÂNIEI – mișcare pe care, de altfel, nici măcar nu a proclamat-o, de la tribuna Parlamentului, cum bine face azi, din când în când, ultimul bărbat român, prea-bărbătoasa și viteaza Șoșoacă. Noi, incorecții politic, suntem niște epigoni, adică urmași nedemni, incapabili, inculți, impotenți, din multe puncte de vedere, inapți în a înțelege ce înseamnă românismul. Până când o să cântăm PLÂNGE PRINTRE RAMURI LUNA? Până când o să bem bere, o să mâncăm coliva pomanagiilor și o să insultăm generația lui Codreanu cântând MOARTEA, NUMAI MOARTEA LEGIONARĂ NE ESTE CEA MAI SCUMPĂ NUNTĂ DINTRE NUNȚI? Pentru noi, cântecele legionarilor au devenit vorbe de clacă. Nici măcar de „NUNTĂ” nu suntem în stare, adică de unirea cu femeia, iubirea adevărată, ce naște copii și prelungește CREAȚIA lui Dumnezeu. Care Gheorghe, care Ion, în sensul lui Radu Gyr, s-a ridicat, s-a trezit, până acum? Ridicarea la care se gândea Radu Gyr nu se compară cu frecarea ușilor de sinagogi parlamentare și biserici spurcate prin jidovire. Întreținerea anumitor monumente ale trecutului, a Tricolorului de la Mărășești este un pas în sensul bun, dar insuficient. Ridicarea lui Gheorghe, a lui Ion înseamnă în primul rând înțelegerea, cunoașterea adevărului, curajul de a recunoaște realitatea prezentă, înțelepciunea necesară găsirii modului de a fi la înălțimea gravității situației prezente. Nu am nimic contra cântecelor legionare, le știu probabil pe toate, dar să nu ne îmbătăm cu muzică, bere și mititei – pentru care ne lăsăm otrăviți prin falsa vaccinare, binecuvântată până și de patriarhul bandit, școlit de homosexualii ecumenico-protestanți din Geneva și de la Dracu-în-Praznic.
  În 1923, câțiva viitori legionari au făcut lista trădătorilor ce ar fi trebuit executați! Între cei ce făcuseră lista, s-a găsit trădătorul Vernichescu, pe care l-a ratat Ionel Moța! Căpitanul n-a avut totdeauna înțelepciunea alegerii camarazilor. La fel a fost și cu Sterescu, din care cauză au murit cei zece Decemviri, au fost îndoliate zece familii, etc. De atunci nu s-au mai făcut liste. Nimeni nu ne-a spus de ce?
  De atunci, cum, necum, s-a trecut la democrația jidovească, iar democrația a însemnat dictatura regelui dement, asasinatul regalo-democrat al celor paisprezece, la Tâncăbești, sutele de legionari măcelăriți în septembrie 1939, orientarea politică sinucigașă a României Mari… Orice cale sau așa numitele soluții democrate vor conduce la noi asasinate gen Tâncăbești, la alte sute și mii de români asasinați, la alte mii și zeci de mii de văduve, orfani, familii îndoliate, distruse, secole și milenii de ani pușcărie, un nou Canal al Morții, de la Atlantic la Vladivostoc, pe care-l vom săpa cântând Ridică târnăcopu Gheorghe!, Dă-i la cap, Ioane!, căci asta înseamnă tăierea cerebrală împrejur, cu ajutorul Evangheliilor jidovești. Inclusiv azi, după aproape un secol, putem fi întemnițați pentru că admirăm, respectăm și iubim eroii Neamului Românesc. Asta înseamnă democrația, camarazilor Incorecți politic. Să nu ne facem iluzii., Democrații sunt ori tâmpiți, ori escroci-profitori, ori ambele plus trădarea ce vine. ca destinul, când ți-e lumea mai dragă!
  Oricât or fi fost ei de buni români, legionarii epocii Căpitanului s-au dovedit incapabili să câștige o bătălie, pe care, în momentele decisive, nu au avut curajul să o dea, cu adevărat. În mai multe rânduri, chiar fără să fie întrebat, Căpitanul însuși a spus că nu vrea să dea „Lovitură de Stat”. De ce nu? Dacă salvarea poporului român o impune, orice lovitură contra guvernelor trădătoare este nu numai „BUNĂ” ci ABSOLUT NECESARĂ! Talibanii, Palestinienii sunt exemple demne de urmat! Cum și în ce fel, asta e altă problemă. Dacă totuși a spus că nu vrea să dea Lovitură de Stat, asta înseamnă că el sau cei din jurul lui se gândeau și la asta, cum era normal, de altfel. Banditului regal, Carol al II-lea, trebuia să i se taie capul încă din 1918, când a dezertat, ori din 1930, când a dat Lovitura lui de Stat, la care legionarii au fost spectatori, ca țațele, ba chiar spectatori simpatizanți, precum viitoarea eminență cenușie, Nae Ionescu, căruia Carol al II-lea îi poruncea să nu se bage în sula lui, între el și jidoavca blestemată…
  În orice caz, mersul la BISERICA JIDOVITĂ, LĂLĂIALA PROSTEASCĂ ÎN FAȚA ICOANELOR, A MOAȘTELOR, ASCULTAREA PREDICILOR JIDOVITE, arată că suntem milogi, cerșetori de minuni, caricaturi cu chip de oameni, goimi, cum ne spune poporul ales, pe care-l pupă în cur Biserica. Toate acestea dovedesc că cerșim dreptul de a fi ROMÂNI, în țara noastră. Nici măcar nu suntem capabili să gândim și să vorbim corect românește, ne gargarisim cu barbarisme occidentale, toți analfabeții, chiar dușmanii Românilor și României au drept de cuvânt, de comentarii, pe situl Incorect politic, ne dau lecții de supușenie democrată… Până la urmă, refuzând să își asume rolul de căpetenie a poporului, de eliberator al Țării, din sclavia democrată, Căpitanul însuși s-a dovedit slab. Ăsta este adevărul! Vrem, nu vrem, trebuie să acceptăm adevărul. Cu toate meritele lor incontestabile, în momentele supreme, de la sfârșitul lui 1937 și începutul lui 1938, generația lui Corneliu Codreanu, Ionel Moța și a celorlalți s-a dovedit incapabilă să-și asume misiunea ei istorică, aceea de eliberare a Românilor din lanțurile sclaviei democrate, care-i făcuse robi inconștienți în propria lor țară. De-ar fi avut Căpitanul câțiva ca luptătorii HAMAS, de azi, multe ar fi fost altfel în Europa și în lume.
  Peștele se împute de la cap! Codreanu este cel ce a refuzat lupta! În 1938, Codreanu nu mai era viteazul din 1919, care a săltat drapelul românesc pe uzina Nicolina, din Iași. În 1938, viteazul din 1919, sau din 1924, când l-a pedepsit pe polițaiul bandit din Iași, în 1938 acest viteaz devenise democrat, adică bun de ucis, ceea ce nu a întârziat să se adeverească. Sabia destinului cade când ne așteptăm mai puțin. Personal, cred că misiunea Căpitanului și a generației lui era pe lumea asta. Raiul? Puțin îmi pasă de minciuna Raiului și a Iadului. Aici mă despart de Codreanu și de toți jidoviții, de la patriarhul Avraam încoace, campionul tuturor tăiaților împrejur trecuți, prezenți și viitori. Legionarii au pierdut războiul prin neprezentare! Nu poți trece examenul la care nu te prezinți. Acest adevăr trebuie cunoscut de toți Incorecții politic, care, cu toate lipsurile lor, sunt cei mai buni Români de azi.
  În noiembrie 1940, sub conducerea, cam auto-proclamată, a lui Horia Sima, legionarii au comis măcelul de la Jilava, care le va fi reproșat cât va exista suflare românească pe fața pământului. Măcelul de la Jilava arată că, sub Horia Sima, legionarii puteau asasina bătrâni ca Iorga, Madgearu, prizonieri deja arestați, în așteptarea judecății. Vai de ei. Asta era vitejie de lași! Mai bine am analiza aceste triste evenimente din trecutul neamului, decât să ne lăsăm jidoviți prostește cu liturghiile din sinagogile jidovești, deghizate în biserici românești. Să băgăm în născătoarele mamelor lor pe sfântul Elie-Ilie, pe politrucul-apostol Andrei, pe toți sfinții politruci jidovi, din calendar, să terminăm odată cu masturbația pseudo-naționalistă în fața „Preacuratei”, a moaștelor Pareachevei, Dumitru Basarabov și alți Nimeni în Vânt! Să renunțăm la dogmele jidovești ce au sucit până și mințile lui Codreanu. Cine a mai văzut femeie gravidă cu Sfântul Duh? Dogmele iudeo-creștine contrazic legile nescrise ale lumii în care trăim. Raiul? Raiul e treaba lui Dumnezeu. Raiul, Iadul nu sunt treaba noastră. Până una-alta, cel puțin, treaba noastră e lumea asta, țara noastră, familiile, viețile noastre. Să nu anticipăm cu Raiul, cu Mântuirea și atâtea alte bazaconii iudeo-cretine. Mântuirea bisericească este o minciună gogonată. Refuz cu scârbă „mântuirea” preoților și ierarhilor neisprăviți omenește. Ce duhovnicie și mântuire putem aștepta de la incultul Patriarh Daniel Ciobotea, care habar nu are de medicină. Cum îndrăznește el să se ocupe de sufletele și spiritele noastre, de vreme ce nu este capabil să înțeleagă nici cum funcționează trupul, corpul oamenilor. De idiot, incult pretențios și bandit ce este, Afurisitul Daniel Ciobotea a îndemnat Românii să se sinucidă prin injectarea substanțelor ucigașe din falsele vaccinuri jidoveși. Dacă era întreg la cap, Capul Bisericii trebuia să știe că orice vaccin este o escrocherie financiaro-masonică, un banditism democrat. În calitatea mea de DAC ZAMOLXIAN ÎL AFURISESC ȘI ÎL BLESTEM PE FALSUL PATRIARH ȘI FALSUL DUHOVNIC, PROBABILUL LGBT-IST DANIEL! Fută-l toți dracii iadului și sfinții Raiului…
  Teologia din căpățânile seci ale majorității ierarhilor contrazice realitatea lumii în care trăim. CETATEA LUI DUMNEZEU, cartea fericitului Augustin, este o tâmpenie, o utopie, o trădare a maniheismului, care era mai aproape de realitatea, prelungită aproape încă o mie de ani, de către Bogomili, Catari, Cavalerii Templieri și ocultiștii rozi-crucieni. În tinerețea lui, viitorul episcop creștin Augustin fusese manihean, adept al religiei lui Mani, care de bine de rău era o religie, nu o idolatrie pentru sclavi, cazul iudeo-creștinismului.
  Maria-Miriam, așa numita „Maică a Domnului” a fost o femeie cusecade, foarte onorabilă, model de muiere vrednică, a avut șapte sau opt copii, din două căsnicii… Conform legii iudaice de atunci, și conform nevoii de a-și apăra copiii din prima căsătorie, între care Isus, primul născut (care a avut un frate geamăn, participant activ la punerea în scenă a FALSEI ÎNVIERI), Maria-Miriam s-a recăsătorit, altfel nu putea crește copiii rămași de la primul soț, Iuda din Gamala, răstignit, ca și tatăl său, Ezechia din Gamala (bunicul lui Isus, dinspre tată) ca mai toți fii și nepoții săi, pe care Romanii i-au răstignit, unul după altul, uneori doi sau chiar trei odată, după cum reușeau să îi prindă…
  Până nu ne vom vindeca de aceste jidovisme, nu ne vom putea socoti DACO-ROMÂNI adevărați, ci niște bieți epigoni, urmași nedemni ai unor înaintași a căror lecție de viață nu suntem capabili să o înțelegem.
  Lupta de eliberare națională este singura formulă de viață a celor ce iubesc libertatea, a celor care nu acceptă viața de sclavi, singura pe care falsa democrație actuală ne-o permite. Ori vom face precum Talibanii sau Palestinienii, stârpind toți dușmanii ce ne fură și ne murdăresc țara, ori vom pierii! Iudeo-creștinismul este religia morților, nu a oamenilor vii, capabili să se iubească și să transmită viața prin iubire. Iudeo-creștinismul a dus la pieire multe popoare puternice, vestite, multe imperii strălucite, Imperiul Roman de Apus, Imperiul Roman de Răsărit, mulțimea stătulețelor Italiene, care au dăinuit până în secolul al XIX-lea, a stătulețelor franceze sau germane, Imperiul Austro-Ungar, chiar și Moldov unită cu Țara Românească. Unite la 1859, cele două Principate Române au reușit performanța de a se unii pentru a scădea, ambele, în putere, dovadă că în șapte ani am fost înjugați cu toții la carul blestemat al familiei Hohenzollern, care a făcut din noi un neam de slugi și a deschis țara în fața iudeo-bolșevicilor lui Stalin, în mai puțin de 80 de ani.
  Dacă nu înțelegem aceste lucruri, dacă nu acționăm în consecință, atunci vom pierii. Nimic nu este veșnic pe lume, decât poate pieirea tuturor, mai devreme sau mai târziu. Noi vom pierii însă înainte de a ne fi realizat cu adevărat ca popor, cultură, civilizație în sensul deplin al cuvântului. Ce fel de limbă și cultură românească avem câtă vreme instituțiile de bază ale Statului ne sabotează. Militarii noștri au devenit slugoi și ucigași în slujba iudeo-americanilor.
  E cazul să pricepem că tot ce fac actualele guverne de la București este antiromânesc. În relațiile noastre cu ultimul polițist trebuie să avem totdeauna toporul la îndemână. Să se știe că ultimul polițai, ultimul funcționar al statului antiromânesc actual este privit ca dușman al neamului. Nu ne costă nimic să discutăm cu toporul în mână, așa cum românii liberi, le altă dată, aveau sabie la brâu și pistol în teacă, putându-se apăra fără să aștepte salvarea de la alții. Ajută-te singur și Dumnezeu te va ajuta, spune o vorbă. Ajutându-ne singuri, îl vom forța pe Dumnezeu să-și aducă aminte de noi. De cerșetori și neisprăviți s-a săturat și Dumnezeu, și Dracu și Lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *