Home / Chestiunea Jidănească / CARAGHIOS și SLUGARNIC: Prima oprire a lui Marcel Ciolacu în vizita din S.U.A. a fost la Muzeul Holocaustului din Washington

CARAGHIOS și SLUGARNIC: Prima oprire a lui Marcel Ciolacu în vizita din S.U.A. a fost la Muzeul Holocaustului din Washington

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 4, 2023

CARAGHIOS și SLUGARNIC: Prima oprire a lui Marcel Ciolacu în vizita din S.U.A. a fost la Muzeul Holocaustului din WashingtonStânga: stăpâna. Dreapta: golemul

CARAGHIOS și SLUGARNIC: Prima oprire a lui Marcel Ciolacu în vizita din S.U.A. a fost la Muzeul Holocaustului din Washington

Culmea slugărniciei! Prima oprire a lui Marcel Ciolacu în vizita din S.U.A. este Muzeul Holocaustului din Washington.

Plocoanele trebuie făcute, ghetele trebuie linse, demnitatea trebuie sacrificată pe altarul jidovismului internațional. Stăpânii atât României cât și Americii au inginerit un ritual de umilire pentru fiecare premier, președinte sau persoană importantă dintr-un guvern.

O parte din acest ritual implică vizitarea acestor muzee, altă parte implică purtarea kippei și înclinarea capului la zidul din Ierusalim.

StiripeSurse:

Premierul Marcel Ciolacu şi-a început vizita oficială în SUA la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington, unde a comemorat, duminică, victimele genocidului din cel de-Al Doilea Război Mondial.

El a încheiat turul muzeului în Sala Amintirii (Hall of Remembrance), un spaţiu de reculegere, unde a aprins o candelă, alături de membri ai delegaţiei sale oficiale. Marcel Ciolacu a semnat apoi în cartea de onoare a Muzeului.

A semnat în cartea sclavilor, făcând limpede realitatea că premierul României nu este decât o slugă la iudei. Un gest care stârnește disprețul patrioților, sigur că ne-am fi așteptat la asta din partea lui Marcel Ciolacu, nu este vreo surpriză, cu toate astea, gestul tot este deranjant pentru demnitatea națională a unei țări acuzate pe nedrept că ar fi ucis sute de mii de jidani.

Alături de delegaţia română s-au aflat ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, şi ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru.
Ghidul delegaţiei în muzeul memorial a fost directoarea instituţiei, Sara Bloomfield.

Andrei Muraru este “handlerul” lui Ciolacu și altor slugi autohtone, care trăiește cu 71000 de dolari pe lună, din banul public (buzunarul nostru), prin care își întreține viloaca din America.

Ea (Kathleen Kavalec) i-a transmis premierului că România este considerată un lider în ceea ce priveşte amintirea istoriei Holocaustului.

Doamne ferește și apără, rău am ajuns dacă asta este percepția României în străinătate.

“Mulţumesc foarte mult”, a spus ea. Totodată, a vorbit despre simbolistica Muzeului, despre “fractura în civilizaţia Occidentală” în cel de-Al Doilea Război Mondial şi despre “cum a fost posibil ca nişte oameni să facă aşa ceva altor oameni, lucru care a început într-o ţară precum Germania, cu o populaţie foarte educată, foarte evoluată, cu o constituţie democratică, stat de drept, care a alunecat în genocid”.

Astfel, potrivit lui Bloomfield, Muzeul vorbeşte “despre rolul SUA în lume şi despre toţi oamenii cărora le pasă de viitorul libertăţii şi demnităţii umane”.

Care este rolul SUA în lume? De a fi jandarmul mondial? De a bombarda vietnamezi cu napalm, a invada țări orientale pentru interesele politico-financiare ale Israelului? Este rolul SUA în lume acela de a otrăvi țări din lumea a treia cu ideologia LGBT și de a o ridica la rang de nomenclatură în țările civilziate?

Rolul SUA este rolul celui care otrăvește fântâna. Este rolul celui care căsăpește populații autohtone. 

Rolul SUA? Este rolul teroristului de serviciu, rolul golemului controlat de stapânii “aleși”.

2 comments

  1. Ciucă, Ciolacu, nici nu au fețe de români. Ciucă aduce a individ din rasa rușilor din partea asiatică, e mongoloid. Iar Ciolacu, fiind țigan, normal că are o afinitate pentru jidovi, se știe că țiganii sunt înrudiți cu khazarii, cred că se gudură pe lângă talmudiști nu neapărat din interes ci pentru că “sângele apă nu se face”.

  2. S-au întâlnit 2 jigodii criminale….evreica si tiganul….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *