Home / Internațional / CRUZIMEA SIONIȘTILOR care povestesc cum îi vor tortura pe palestinieni “Le vom frige testiculele în ulei de canola și-i vom forța să le mănânce”

CRUZIMEA SIONIȘTILOR care povestesc cum îi vor tortura pe palestinieni “Le vom frige testiculele în ulei de canola și-i vom forța să le mănânce”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 5, 2023

Te apucă groaza, dar mai ales disprețul pentru oamenii care susțin regimul terorist din Israel

CRUZIMEA SIONIȘTILOR care povestesc cum îi vor tortura pe palestinieni “Le vom frige testiculele în ulei de canola și-i vom forța să le mănânce”

Ce urmează să citiți este halucinantul mesaj al consilierei Sarei Netanyahu. Această barbară ocupă o funcție oficială în aparatul de stat israelian și declarația ei reflectă poziția reală a sioniștilor:

Continuăm să spunem să terminăm cu Gaza, să terminăm cu Gaza, și cred că nu este suficient. Nu va calma furtuna de emoții, nu va stinge puterea furiei și a durerii pentru care nu poți găsi o soluție. De fiecare dată când sunt expus la un videoclip sau o fotografie care ilustrează grozăvia teribilă care s-a întâmplat în regiunile noastre, îmi imaginez cum FDI îi prinde pe toți teroriștii și rezidenții din Gaza care au participat la masacru, îi concentrează într-un singur loc și în direct, pentru ca întreaga națiune israeliană să vadă, îi ia unul câte unul îi corupe bine cu grăsime de porc și începe cu tortura.

Mai întâi îndepărtează unghiile de la mâini și picioare, apoi îndepărtează bucăți de piele din diferite zone ale corpului, încet încet și cu grijă pentru a nu provoca moartea cartilajelor, trebuie să sufere și să se chinuie mult timp.

După ce îl jupoaie pe mizerabil, îi taie organele genitale și îl lasă să vadă cum i se prăjesc testiculele în ulei de canola și îl lasă să le mănânce, și uite așa împrăștie încet și cu răbdare pe părți (avem mult timp). Păstrează limba până la capăt, ca să ne mulțumească cu țipetele sale, urechile ca să își audă propriile țipete și ochii ca să ne vadă zâmbind.

Ți se pare că sunt crudă? Spuneți-o fetelor violate, bebelușilor chelioși, băieților arși și soldaților noștri paralizați.

“Cel care îi compătimește pe cei cruzi are sfârșitul său de a fi crud cu cei milostivi”…

 

13 comments

 1. Corect ar fi ca mai întâi să-i taie prinprejur și să sugă sângele ce rezultă. Să-i convertească un picuț la iudaism.

 2. Vai de capul ei!

 3. Tot la imagini cu orori nu mai puțin tulburătoare ca acelea din 7 octombrie sunt expuși zilnic și musulmanii după bombardamentele recente din Gaza, doar că ei sunt cu ordine de mărime mai mulți. După constituirea Israelului, evreii de proveniență europeană aveau un ascendent cultural asupra arabilor, precum și rude bogate și influente în capitalele importante. Între timp arabii au și ei acces la educație și informație și au relații în lume și bani, sunt la fel ca evreii de inteligenți, chiar dacă au o altă nuanță de culoare a pielii. Cei care au comis atacul din 7 octombrie au fost la rândul lor expuși din copilărie povestirilor despre ororile comise de ceilalți asupra neamului lor sau au văzut grozăvii cu ochii lor.

 4. Statul National Legionar

  Si cică de ce îi urăște lumea. Păi, de asta: Fiindcă sunt niște DRACI ÎMPIELIȚAȚI. La propriu, nu la figurat. Jidanii sunt întruparea unor spirite demonice. Altfel, nu se poate explica răutatea, viclenia și ticăloșia lor……..

 5. Neamul de vrăjitori și de ucigași ai lui Hristos își arata cele mai mari calități pe care le are : temperamentul de bestii și mincinosi. Nu se dezmint nici acum, după ce sângele creștinilor a curs în valuri și creștinii au fost torturați de aceste bestii în Franța, Rusia, în România, după ce aceste bestii au instaurat comunismul în aceste tari. Acum curge sângele arabilor pe care ii torturează și ii masacreaza fara rușine și remușcare în fata întregii lumi. Acest neam blestemat impreuna cu țiganii sunt cele mai periculoase și cel mai mare pericol pentru libertatea și siguranța celorlalte națiuni.

 6. Jidoafca asta ucigașă e probabil urmasa lui Ana Pauker, care a făcut prăpădul din România și a omorât tot tineretul legionar și toată elita românească, în închisorile comuniste evreiești, împreună cu jidanii tortionari și teroriști cu identitate falsa și nume romanesti.

 7. “comunitatea internationala” nu a sarit de cur in sus? daca un oficial rus declara chestiile astea despre ukrainieni.. va imaginati reactiile? dar ei sunt “popor ales” aka porci alesi de Satan, so, li se permite orice..

 8. “în ulei de canola” -jidanii tot de reclama se tzin, ce e aia “canola”? evidenta ca au interesul: canola e ulei jidanesc,sa-l puna in cadela!

 9. “Cel care îi compătimește pe cei cruzi are sfârșitul său de a fi crud cu cei milostivi”…

  Asta e o lecție pentru noi. De secole îi tolerăm pe ăștia… Masacrele din Rusia, revoluția din China, distrugerea Africii de Sud, căderea Constantinopoluluim unde au deschis porțile ca să intre invadatorii otomani, genocidul armean, Hiroshima si Nagasaki…

 10. cine seamana rapitza culege rapitza,o buruiana: i-au spus “canola” ca sa nu intelegem,suna miraculos,ca-nooooooooooooo-la.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *