Home / Chestiunea Jidănească / Antiromânca Ileana Moroianu și masteratele de la Goldstein Goren din București

Antiromânca Ileana Moroianu și masteratele de la Goldstein Goren din București

Cornel-Dan Niculae
Incorect Politic
Septembrie 25, 2022

Antiromânca Ileana Moroianu și masteratele de la Goldstein Goren din București

Răspuns la articolul Revista 22 defăimează Justiția Română pentru sentința în cazul Vasile Zărnescu și denigrează “site-ul extremist” Incorect Politic

Ticăloasa de Ileana Moroianu nu e vreo tefelistă. Este născută în 1969 (are deci 53 de ani) şi este dentistă (stomatolog) în Bucureşti, dar a apucat-o ebraismul la bătrâneţe şi s-a înscris la master la „Goldstein Goren”, unde o trage originea etnică, precis.

Este primul şi singurul ei articol de până acum la revista 22, crezând că se lansează astfel, deşi publica LaPunkt, unde a debutat în iulie 2022 cu o proză leşinată de frustrată ( https://www.lapunkt.ro/author/ileanamoroianu/ )

LaPunkt.ro este membru Eurozine, o reţea de presă a „corectitudinii politice“ din Europa. La rândul său, Eurozine este condusă de un bord ce are în fruntea sa pe evreul Samuel Abrahám (https://www.eurozine.com/eurozine-boards/) şi au ca principal sponsor, din 2020, pe americanii de la NED, partenerii acţiunilor globale ale Fundaţiei Soros.

Alt sponsor important al Eurozine este „European Cultural Foundation“, în spatele căreia stă casa regală a Olandei prin „Prins Bernhard Culture Fund“, adică fundaţia prinţului Bernhard, cel care a acreat împreună cu Rothschildzii şi Rockefellerii grupul politic ocult Bilderberg, ce vrea să domine guvernanţa globală.

Ce au în comun revista 22 şi masterele de la centrul „Goldstein Goren” din Bucureşti?

Pe evreul Andrei Cornea. Masteranzii de aici primesc burse (bani) de la statul Israel („dar şi la alte burse acordate direct de instituţii de specialitate din SUA, Germania, Israel, Suedia, etc.“), iar Andrei Cornea e șef și al „Grupului pentru Dialog Social“ (GDS, produsul Brucan-Soros) şi, implicit, al revistei 22.

Paul Cornea, tatăl tartorului GDS Andrei Cornea, a fost un evreu comunist dintre cei mai toxici marxişti proletcultişti implicaţi în războiul împotriva culturii române:
https://www.justitiarul.ro/la-vremuri-noi-tot-noi-evreii-bolsevici-isi-mentin-privilegiile-in-toate-regimurile/

Andrei Cornea conduce şi masterele la centrul „Goldstein Goren”, unde e înscrisă Moroianu, care apare astfel ca o marionetă a lui şi a ăstora:

https://centruldestudiiebraice.wordpress.com/master/

Marionete lor, „masteranzii“, sunt momiţi cu promisiunea că, după absolvire vor beneficia de poziţii şi avantaje precum: cadre academice; cercetători la institute de specialitate din România, Israel şi alte ţări; diplomaţi; angajaţi ai unor institute culturale (Institutul Cultural Român de la Tel Aviv); experţi guvernamentali; jurnalişti; specialişti în cadrul unor organizaţii non-guvernamentale din ţară şi din străinătate.

Aşa se fabrică vânzătorii şi cozile de topor.

5 comments

 1. FOARTE BINE PUNCTAT, MAESTRE CORNEL-DAN NICULAE !!!

  CACI ACEASTA LE ESTE MASINA DE RAZBOI CU CARE AU DISTRUS TOATE UNIVERSITATILE – SI IN APUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EXCELENTA DOCUMENTATIE !

  MULTUMIM !!!

 2. “Publicăm astăzi capitolul cărții mele Agenda haosului, dedicat primei etape a acestei agende, și anume sindicarea castei globalizate. Unde descoperim că, atunci când a izbucnit epidemia de COVID, peste treizeci de lideri mondiali erau Young Global Leaders. La fel ca vicepreședintele Pfizer. Ca atâția bătrâni Mc Kinsey. Din cele 10 țări cu cele mai multe vaccinări din Europa, cinci sunt conduse de Young Global Leaders. Aceasta este ceea ce se numește muncă pe termen lung”.

  Extras din :
  https://lecourrierdesstrateges.fr/2022/02/08/payant-agenda-du-chaos-syndiquer-la-caste-mondialisee/
  Agenda haosului: Sindicalizati ți casta globalizată
  titlul original:

  Agenda du Chaos : syndiquer la caste mondialisée
  8 février 2022

 3. “Răspuns la articolul…” -din neatentie intelesesem ca doamna Ileana Moroianu a dat raspunsul….

 4. merci carolina:stim ca esti germanista, poate ai tradus cu internetu din franceza-aia nu e lb. romana scrisa!

 5. Ma alatur si eu dnei Caroline prin a spune ca ceea ce a realizat d-l Cornel-Dan Nicolae se cheama….DOCUMENTARE adevarata! “Asa se fabrica vanzatorii si cozile de topor!” Cat adevar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.