Home / Internațional / Alt APOGEU CIVILIZAȚIONAL: Gay Pride la Grădiniță

Alt APOGEU CIVILIZAȚIONAL: Gay Pride la Grădiniță

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 14, 2018

Activenews:

Un scandal monstru, care s-a lăsat cu interpelări ale unor politicieni la adresa ministrului Educației, s-a iscat în Italia. Totul a pornit de la Gay Pride, care a avut loc la Bologna și în cinstea căruia mai mulți copii de grădiniță, aflați într-o tabără de vară în Casalecchio di Reno, în afara orașului Bologna, au fost puși să dea frâu liber imaginației în așa numite „tabere de pictură și lectură orientate către lumea homosexuală”.

Tabăra de vară în cauză, administrată de Dolce Coop, este deschisă copiilor de până la 5 ani. Când mamele au mers să-și ia copiii acasă, au rămas fără cuvinte: în mai multe afișe apăreau copiii lor, pictați în culorile curcubeului.

Ce înțeleg copiii de până la 5 ani?

Nu prea multe, dar nu asta contează.

Contează că vârsta fragedă permite cu ușurintă îndoctrinarea lor cu propagandă gay și  întoarcerea lor împotriva normalității.

„Astăzi – se putea citi pe unul dintre postere – ne-am pictat fețele pentru a sărbători Gay Pride împreună”. Pe un alt afiș se spunea că în ziua respectivă copiii vor citi în curte „ Bună dimineața, poștaș”  și „Micul ou” (două povești considerate pro-gender – nota redacției ), deoarece există foarte multe tipuri de familii”.

Nu sunt părinte și nu-mi permit să dau sfaturi parentale, dar următoarea treabă mi se pare logică:

Dacă ești părinte îți pasă de copilul tău.

Deci, te informezi în legătură cu siguranța lui, aflii prin cercetarea proprie că există școli și grădinițe în occident care ți-i manipulează, îndoctrineaza, strică de cap prin ideologia gender. Încerci să le eviți.

Apoi urmează să participe la o tabără. Faci cercetare, vezi unde se ține, cine o organizează, etc. Iar dacă în orașul în care se ține tabăra are loc o paradă Gay, nu-i trimiți în gura lupului.

Cazul, scrie site-ul italian Il Giornale, pare similar cu ceea ce s-a întâmplat la Milano, unde copiilor le-a fost predată o lecție de către un transsexual.

Numai că atunci copiii au fost aduși acolo în mod special, în timp ce acum, se plâng mamele micuților, această acțiune s-a făcut „fără a cere părinților aprobarea”. „Fiica mea are doi ani și, sincer, eu cred și sper că nu a suferit nicio traumă psihică”, se plânge una dintre mame. „Când am ajuns am avut un șoc: avea bluza toată colorată și desene pe frunte și obraji …. Bine că e la vârsta la care nu înțelege prea multe”.

Cazul a provocat controverse și în rândul politicienilor.

O interpelare pe acest subiect a fost adresată ministrului educației și familiei de deputatul formațiunii Forza Italia Galeazzo Bignami, care a definit inițiativa drep „inadecvată, manipulatoare și provocatoare”.

Cazul a fost reclamat și consilierului municipal de către părinții deranjați că organizatorii taberei i-au făcut pe copiii lor să ia parte la celebrarea Gay Pride. Replica autorității locale a fost însă una năucitoare: „Nu vă faceți griji! Copiii nu au participat la parada gay de la Bologna ci, pur și simplu, educatorele din tabără au organizat „o zi a curcubeului”.

O schemă de semantică și o batjocură la adresa părinților.

“Nu vă faceti griji, goim, nu vă îndoctrinăm copiii, doar îi învățăm cum să gândească.”

Sub diktatul propagandei LGBT cad victime tot mai mult și grădinițele din peninsulă. La cererea specială a unor părinți homosexuali, care au spus că se simt discriminați, o grădiniță din Roma a decis în acest an să nu mai țină nicio serbare dedicată „Zilei Mamei” sau, așa cum se obișnuiește în Italia, „Zilei Tatălui”.

În locul celor două serbări vor fi organizate, după cum susține conducerea grădiniței, așa numitele „petreceri de familie”, adică o zi de activități și ateliere deschise destinate familiilor pentru a promova o mai bună cunoaștere a lor însele”.

Occidentul continuă să escaladeze muntele decadenței, semn clar că civilizația vestică se află în declin.

Ce putem noi să facem?

Să tindem prostește spre exemplul lor, sacrificându-ne ce ne-a mai rămas din moralitate?

Sau, ca înțeleptul, să învățăm din greșelile lor, amintindu-ne de pilda Sodomei.

9 comments

 1. Sterie Ciumetti, ai vazut asta?

  https://adevarul.ro/news/eveniment/turisti-israelieni-coborati-taxi-batuti-jandarmi-timpul-protestului-reactionat-ambasada-1_5b71730bdf52022f75577288/index.html

  Ceva nu pusca. Jandarmii au oprit o masina in trafic, si i-au scos afara pe pasageri si i-au batut. Pai treaba lor era manifestantii, nu masinile ce circula pe strada.

  Din experienta mea cu minciunile evreilor…. cred ca de fapt ce s-a intamplat cu adevarat.

  Israelienii nu erau “turisti”…. si erau in grupul manifestantilor, incitand la violenta.

  (Observi ca amandoi sunt barbati bine facuti, din care unul e musculos).

  Jandarmii i-au vazut ca incitau violenta, si i-au urmarit. Atunci ei au chemat un TAXI si au incercat sa fuga.

  Jandarmii au oprit taxi-ul si i-au scos din taxi, i-au pus pe jos, i-au legitimat.

  Observi din film ca sunt vreo 10 jandarmi care au oprit masina.

  Nu are sens sa opreasca jandarmii o masina care doar “circula pe acolo”.

  Se incearca acelasi lucru ca si in Ukraina in 2014.

  Populatia a fost “organizata” de interese evreiesti sa iasa in strada.

  Cand au iesit 100 de mii in strada, agenti ai Mossadului au incitat violenta la manifestatiile din Ukraina, si chiar au tras in populatie.
  Unii agenti ai Mossadului au tras in soldati.
  Armata vazand ca anumite persoane trag cu arma, soldatii au tras si ei.

  De aici a reiesit ca “armata a tras in popor”.

  Oamenii s-au revoltat, si l-au dat jos pe Viktor Yanukovych.

  Acelasi lucru se incearca si la noi cu Dragnea.

  De aceea “liderul revolutionar” Ovidiu Grosu a incitat la violenta. Anumite elemente subversive incita la violenta, pentru a crea o reactie din partea Jandarmilor, ca oamenii sa se revolte si sa dea jos guvernul.

  La fel cum au facut in Ukraina.

  De aceea persoane au furat pistoalele jandarmilor batuti.

  Poti sa scrii despre asta (probabil mai bine decat mine).

  • @nikki au fost multe voci care au spus ca erau agitatori care nu vorbeau roamana la proteste, dar nu au fost bagate in seama . si eu m-am gandit la acelasi lucru…

   • Acele voci ar trebui sa inregistreze pe ascuns cu telefonul ce au auzit si au vazut —

    si sa incarce anonim pe youtube.

 2. Pt. Sterie.

  Revolutia din Ukraina.

  https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Ukrainian_revolution#Initial_clashes_(Mariinsky_and_Lypky)

  Daca citesti, o sa observi ca protestatarii au initiat violenta si au atacat fortele de ordine.

  Protesters started to throw the pavement blocks at the police, while officers defending themselves with shields tried to subdue the crowd with stun grenades.[101] Protesters who had barricaded themselves near the Dynamo Stadium colonnade began setting fire to tires.

  Cand politia a ripostat.. hopaa si mass media.

  Multiple news outlets published photographs showing the police armed with AK-74 assault rifles.

  Se incearca si in Romania ce s-a facut in Ukraina.

  http://observers.france24.com/en/20131204-agent-provocateurs-infiltrating-ukraine-protest

  Din articol “Photo of protesters who participated in a demonstration supposedly in favour of homosexual-rights in Kiev. Opposition activists say they doubt whether these activists were genuine proponents of homosexual rights.”

  O singura problema. Romanii sunt mai apatici, si multi il iubesc pe Dragnea ca le-a dat salarii. In Ukraina presedintele era rus, si pro-Putin.

  Insa Victor Grosu incearca.

 3. Scrie te rog un articol.

  Daca vrei o explicatie exacta a ce se intampla: trebuie sa legi protestele din Ukraina, ce s-a intamplat acolo (provocatori infiltrati care au fost violenti) — de declaratiile lui Victor Grosu, si de prezenta unor “turisti” israelieni care au incercat sa fuga cu un taxi si au fost opriti de 10 jandarmi si legitimati.

  (Si nu minciuna tipic evreiasca – cum ca se plimbau cu taxi-ul si mergeau la club, si jandarmii au oprit masina, fara nici un motiv… deci au oprit un taxi pe strada fara nici un motiv.

  La fel cu Hitler avea boala pe evrei…. fara nici un motiv.)

  Ce au facut in Ukraina, au incercat evreii acum cateva luni in Iran… revolta populara + violenta egal caderea guvernului.

  E o tactica evreiasca des folosita.

  • fir-ar ele de proteste, ca nu am mai avut timp de articolul despre acceptarea pedofiliei si transsexualitatea infantila …

 4. Sterie Ciumetti, ai vazut si asta?

  https://adevarul.ro/entertainment/tv/membru-cna-autosesizare-legatura-afirmatii-grave-facute-antena-3-aduc-aminte-manipularile-specifice-anilor-90-1_5b72b7e5df52022f7560ab75/index.html

  CNA s-a autosesizat in privinta afirmatiilor de la Antena 3.

  Dar ce au afirmat?

  “Alessandra Stoicescu şi invitaţii săi au încercat acreditarea ideei că violenţele din Piaţa Victoriei nu au fost provocate de jandarmi şi de instigatori, ci de oameni antrenaţi, cu pregătire paramiltară, anarhişti din gruparea Antifa, plătiţi de miliardarul George Soros.”

  Unde e minciuna?

  Repede CNA, SHUT IT DOWN. The goyim know.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *