Home / Problema Țigănească / Alexandra Păcuraru în vizorul teroriștilor de la institutul Elie Wiesel pentru că a cerut deportarea țiganilor în India

Alexandra Păcuraru în vizorul teroriștilor de la institutul Elie Wiesel pentru că a cerut deportarea țiganilor în India

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 17, 2022

Alexandra Păcuraru susținând familia tradițională

Alexandra Păcuraru în vizorul teroriștilor de la institutul Elie Wiesel pentru că a cerut deportarea țiganilor în India

Libertatea:

 „Când libertatea de opinie este confundată cu ratingul și câștigul, asistăm la derapaje cu efecte sociale greu previzibile”, a transmis vineri seară, pe Facebook, Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, după ce activistul Ciprian Necula a semnalat vineri, într-un editorial publicat în Libertatea, declarațiile făcute de moderatoarea Alexandra Păcuraru, de la Realitatea Plus, la adresa unui grup etnic, în contextul protestelor din orașul Bolintin Vale.

Poate se va găsi un om de bine și pe toți ăștia care nu respectă legea să-i urcăm și să îi ducem… uite, în India. Tot există atâtea locuri nepopulate acolo și tot se aseamănă între ei”, a declarat Alexandra Păcuraru în emisiunea „Legile puterii”, pe care o moderează la Realitatea plus, după cum a remarcat Ciprian Necula, contributor Libertatea. În acest context, Institutul „Elie Wiesel” a transmis că „protestează față de mesajul fascizant al moderatoarei de la Realitatea plus, cu adresă directă la un grup etnic”. „Când libertatea de opinie este confundată cu ratingul și câștigul, asistăm la derapaje cu efecte sociale greu previzibile”, menționează institutul într-o postare pe pagina de Facebook.

Când spune “om de bine” se referă la un Ion Antonescu care să vină cu soluția finală – deportarea în India.

Elie Wiesel a fost obligat să reacționeze pentru că Alexandra Păcuraru este o persoană publică, moderează o emisiune și are milioane de privitori, deci ceea ce spune are impact, iar teroriștii de la Elie Wiesel nu pot lăsa idei pro-românești să fie spuse în fața unei asemenea audiențe fără consecințe.

Protestele din orașul giurgiuvean Bolintin Vale au început miercuri, în urma morții unui șofer de microbuz, care a fost lovit cu o piatră de un tânăr. Localnicii din Bolintin au ieșit în stradă, nemulțumiți că autoritățile nu au luat măsuri împotriva familiilor despre care ei spun că au fost mutate în ultimii ani din localitatea dâmbovițeană Răcari la marginea Bolintinului. Ei susțin că-i „terorizează” și că dintre ei face parte și atacatorul șoferului.

Țiganii care terorizează Românii din Bolintin Vale au văzut ce se întâmplă când o comunitate se unește și cere linșarea criminalilor, iar comunitatea din Bolintin Vale a dovedit că are curajul să-și apere teritoriul, familia și semenii împotriva unui grup cu interese diferite, chiar opuse cu cele ale comunității românești.

Ambele etnii au învățat o lecție importantă.

*

Citește și Ajută! În patru ani de când există Incorect Politic v-am furnizat gratuit cărți interzise, satire tăioase, adevăruri necenzurate și românism neapologetic în cea mai pură formă, fără reclame. Site-ul crește, odată cu el cresc problemele, costurile și provocările. Pentru a menține formatul fără reclame apelăm la bunăvoința cititorilor care pot să ne sprijine și îi rugăm să o facă prin PayPal  sau prin BTC la adresa  3CkvWJwbTCLat1Y9J7JAqxrhFMQhfAZEHo

13 comments

 1. Odata ce autoritatile Romaniei nu functioneaza ca sa apere cetatenii acestei tari, care respecta legea, nu are nicio logica sa ataci romanaii atunci cand ei isi cer drepturile la securitate nationala, caci sunt in legitima aparare .
  Spune constitutia !. .

 2. Sigur în zona acelei localități există ong-uri sau filiale care drenează bani în scopuri „de incluziune socială, asistență defavorizați, ș.a.m.d.”…
  După repetate auditări și analize sociologice asupra activității lor în rândul minorităților de care spun că se ocupă, trebuie date în judecată fix odată cu răufăcătorii și anti-socialii respectivi. Plus să restituie banii !!
  Deportarea nu mai funcționează decât în favoarea celor dirijați spre Europa, exclusiv și cu celeritate (nici astăzi nu a fost condamnată merkăloaia pentru penetrarea spațiului schengen de către 2 milioane „refugiați”, care aveau țintă obsesivă Germania !).
  Dar despre agresiunea socială, hărțuirea în forme continuate, a populației pașnice, nimeni nu se sesizează ? Că de la milițieni și jăndari aflați în perfectă înțelegere cu infractorii nu mai așteptăm nimic, de cel puțin 50 de ani…

 3. ajungetzi in urma pe unguri in chestia asta; la ei de 15 ani nu se pronuntza numele TZIGAN nu se arata in stori dace fac ceva crime [daca se arata ca de obicei nu]; iar marioneta asta de Johann a bagat ceva lege anu trecut ca nu poti zice nimic negatov despre ei ca te baga la inchisoare deci si aicea e Anti Albism nu numai in west; la unguri deja 4 judete au majoritate tziganeasca + cati jidani s-au mutat in ultimii ani in orasele mai mari etc

 4. Păcuraru este floare la pălărie! Nevastă-mea a dat definiția rasismului.

  Nu intră în mare pentru că au intrat țiganii înainte.

  Și nu vă gândiți că este vorba de Marea Neagră ci este vorba de Mediterana.

 5. A gresit Alexandra ca nu l-a consultat pe jidan…
  Ar fi spus sa-i trimita in Isra[h]el, sa ii protejeze acolo ca in India e nasol cu comportamentul si “filozofia” de viata a tiganilor – nici hindusi, nici musulmani, …

 6. Că bine, zice

 7. Da ciuhabul ala cu care doarme in pat si caruia ii este lene sa isi dea barba jos se incadreaza la deportare?Asta nu e jigodia care tipa ca o isterica la Realitatea ca emisiunea ei e libera de nevaccinati?

  • Ba da, chiar ea e! Oricum, are dreptul sa vorbeasca despre etnia din care face parte. Nu vad unde e problema.

 8. Solutia Transnistria din 1942 era mult mai buna decit India.
  Acolo ukrainienii “iubitori” de alte etnii ar fi avut grija sa nu mai avem probleme cu boritaniile care au astazi pretentia sa fie numite rromi.

 9. a cerut bilet gratuit la salman kohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *