Home / Actualitate / AUR NU SE DEZICE și asta îi infurie pe globaliști

AUR NU SE DEZICE și asta îi infurie pe globaliști

Incorect Politic
Ianuarie 17, 2022

AUR NU SE DEZICE și asta îi infurie pe globaliștiBalabasciuc Calin Constantin

Faptul că A.U.R. nu se dezice îi înfurie pe globaliști. E cel mai puternic gest în fața hoardelor din presa vândută. Acești mercenari vor ca A.U.R. să slăbească prin adoptarea unor poziții de slăbiciune, dezicându-se de unul și de altul, cerându-și scuze pentru crime imaginare, etc.

A.U.R. s-a prins și  nu se dezice. Ultimul exemplu este domnul Balabasciuc Calin Constantin

Mirel Paladă a făcut o postare în care sărbătorește faptul că trădătorilor le este frică de legionari, iar domnul Balabasciuc i-a preluat postarea ca un chad. Urmările au venit la scurt timp după, deputatul fiind contactat de un USRist poponar care a încercat să smulgă o dezicere din partea lui Călin.

Iată cum i-a răspuns:

AUR NU SE DEZICE și asta îi infurie pe globaliști

Acest modus operandi îi scoate din minți pe globaliștii care speră că pot determina ca A.U.R. să scadă în sondaje și să-și piardă baza principală (conservatori/naționaliști) din cauza unor poziții defensive și fricoase.

Câtă vreme A.U.R. rămâne pe ofensivă, vor continua să crească până vor obține majoritate în Parlament.

*

Citește și Ajută! În patru ani de când există Incorect Politic v-am furnizat gratuit cărți interzise, satire tăioase, adevăruri necenzurate și românism neapologetic în cea mai pură formă, fără reclame. Site-ul crește, odată cu el cresc problemele, costurile și provocările. Pentru a menține formatul fără reclame apelăm la bunăvoința cititorilor care pot să ne sprijine și îi rugăm să o facă prin PayPal  sau prin BTC la adresa  3CkvWJwbTCLat1Y9J7JAqxrhFMQhfAZEHo

One comment

  1. Adica va obține majoritatea în parlament la viitoarele alegeri sau acum , pentru că migrează unii din alte partide? Dacă migrează știu ei ca aceia nu sunt globaliști?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *