Home / Internațional / Reinstaurarea delictului de opinie, în aplauzele lumii civilizate

Reinstaurarea delictului de opinie, în aplauzele lumii civilizate

Incorect Politic
Ianuarie 17, 2022

Via R3Media Telegram:

Reinstaurarea delictului de opinie, în aplauzele lumii civilizate

Ceea ce s-a întâmplat în cazul Djokovici ne arată, încă o dată, clar ca lumina zilei, că pe lumea asta nu există stat de drept, democrație, justiție și drepturi, decât pentru dulăi.

Pentru căței, ciocul mic.

Dacă un Guvern din Estul Europei, să zicem România, ar fi trecut peste o decizie judecătorească, ar fi fost haos, curgeau comunicatele ambasadelor „îngrijorate” de statul de drept și independența justiției.

Și mai rău, dacă după aia s-ar fi ajuns la o nouă instanță, unde judecătorul constată și APROBĂ faptul că Guvernul ia o decizie împotriva cuiva pe baza UNEI OPINII, era tsunami. Sfârșitul lumii.

Totalitarism pe față. Și chiar așa ESTE. Acum am aflat, cu toții, că Djokovici reprezintă un pericol public pentru Australia din cauza OPINIILOR sale.

Că oamenii tineri s-ar putea inspira din exemplul său și ar putea pune la îndoială sensul măsurilor restrictive luate de Guvern.

Dar pentru că toate aceste lucruri se întâmplă într-o țară din „lumea occidentală”, este perfect în regulă. Liniște pe toate fronturile.

Presa „îngrijorată” de starea democrației în România tace și aprobă. Celebrele asociații pentru drepturile omului sunt în weekend și nu lucrează, deci canci reacție.

Nu mai vorbim despre celebrul „Departament de Stat”, care n-are nicio reacție. Ba dimpotrivă: cred că se exultă prin birourile respective. Bine i-au făcut bigotului!

Ca și în secolul trecut, totalitarismul își arată chipul hidos în Occident, de unde este exportat și către restul lumii. Uitați-vă bine la cei din România care aplaudă ce se întâmplă în acest moment: aceștia vor fi cei care mâine vă vor băga la pușcărie pentru delictul de opinie.

Respect Novak! De ce? Pentru că prin lupta ta și prin chinul de 11 zile prin care ai acceptat să treci, fără crâcnire, ai arătat mizeria în integralitatea ei. Din acest moment, doar cine e cu noii bolșevici nu vede ce se întâmplă.

Opinie de Mihai Șomănescu

13 comments

 1. Corect! Si, voi scrieti, prostii citesc si emit pareri una mai idioata ca alta, iar Marea Resetare merge mai departe. Khazarii convertiti la mozaism isi continua politica de 200 de ani, stabilita la Congresul Sionist International. Ei cred ca daca detin 75% sau 90% din avutia planetara pot face ce vor. Acesti “bautori de sange cald”-khazarii, care au impus legea liberticida a antisemitismului pe o mare parte a planetei, vor disparea asa cum au disparut toate popoarele si imperiile criminale. E o chestiune de timp care din pacate e mai presus de viata noastra cotidiana.
  Toate lucrurile acestea se intampla si s-au intamplat pentru ca peste 90% din locuitorii planetei sunt prosti intelectual si lasi. Dar istoria nu e proasta si lasa (sic).

 2. Aveti ìncà putinticà ràbdare…..!2022 o sà fie un an de pominà!si NWO stie asta.Trebuie sà fim atenti sà nu ne ìnecà ca tiganu’la mal!

 3. Oameni buni , una-i una , alta-i alta ! Novak Djokovik nu merita dram de respect caci , el n-a savarsit un delict de opinie ci , a mintit pur si simplu bazandu-si atitudinea aroganta pe notorietatea sa si crezand ca…LUI NU I SE POATE INTAMPLA ! Adica , atatzia alti tenismeni , la fel d e mari si avand cam acelasi succes { Nadal , Federer , Isner etc } , au fost corecti insa lumea , s-a oprit in loc pentru fartitziile unui singur om care-a dorit sa se joace cu legile unei tari intregi , o tara infinit mai intinsa decat insasi tara sa de provenientza de pe vremea cand se numea inca Jugoslavia ? Imi pare rau s-o spun insa , ” opinia ” lui Mihai Soimanescu n-are nici o legatura cu cele intamplate deja si este total pe dinafara . Scuze amicale Mihai insa , n-ai dreptate ! RESPECT TOTAL INTREGII REDACTII ” INCORECT POLITIC ” PENTRU COMBATIVITATE SI OBIECTIVITATE DOVEDITA !

  • Federer nici nu participa la editia asta. Despre ce vorbesti? Argumentul tau se bazeaza pe faptul ca “asa e legea deci trebuie respectata” sau “daca ceilalti s-au vaccinat, Djokovic de ce nu?” ceea ce e prostesc. Lasand asta la o parte, ai vazut cati fotbalisti profesionisti au murit in 2021 in comparatie cu orice alt an? Djokovic e campion de 9 ori la Australian Open printre care si ultimele 3 editii !

   • @ANTIVACCINISTU Nici n-am afirmat ca Federer ar fi participat ci am dat u exemplu de tenisman la fel de bun precum Djokovik care insa n-a adoptat atitudinea sarbului asta-i tot cat despre argumentul meu ” asa e legea deci trebuie respectata ” : ASA E TREBUIE RESPECTATA ! Intreaba redactia astora de la Incorect Politic si-ai sa vezi ca majoritatea lor fiind militari sau fosti militari iti vor confirma cuvintele acestea : DURA LEX , SED LEX !!!

    • =)) legile idioate nu trebuie respectate, ci dimpotriva, COMBATUTE !
     Cred ca tu nu intelegi imaginea de ansamblu defapt…

  • Ti-ai tras ochi bionici si urecgehea altuia?
   In ce realitate fantezie vietuiesti?
   Djokovici a facut tot ce i s-a cerut.
   Asta i-a infuriat pe bolsevici fiindca s-au prefacut a admite exceptii si au cautat nod inj papura.
   Djokovic a fost rezervat si s-a exprimat politicos si respectuos in toate ocaziile – unde vezi tu aroganta?

   Cum de ti-a dat dracu ideea asta ca “a vrut sa se joace cu legile” Australiei?
   Ce legatura psihiatrica este intre participarea la o competitie sportiva si dimensiunea unei tari?
   DISONANTA COGNITIVA! – te doare daca vii si trantesti asemenea rautati, tampenii si absurditati!

   Cand iti zice australianu ca nu vrea sa incurajeze “sanatosii” fiindca vrea sa-i injecteze pe toti… tu inventezi nereguli procedurale? … zice tot australianu… “sa protejeze sacrificiile australienilor in lupta cu covidu” … inseamna sa nu vada australienii ca nu e nici un pericol sa nu te injectezi ca ar fi contra politicii de genocid.
   Nu are legatura cu sanatatea jucatorilor, nu are legatura cu medicina, nu are legatura cu sportul.

   Daca Djokovic era lasat sa joace – de asta l-au invitat si i-au dat viza! – ar fi putut castiga – regula este sa se faca statuie celui/celei care castiga de 10 ori turneul! Ij Australia, adica!
   Asa ceva i-a adus in stare de dementa pe globalistii tai; era clar ca injectatii nu puteau sa-i faca fata unui om care isi vede de problemele lui de sanatate, discret.
   ====
   Unde-ai facut scoala tovarase?

   Bai, s-a tampit rau de tot “lumea”…!

   • Gheorghe 1] Scoala am facut-o fix acolo unde ai facut-o si tu fiind cu un an in urma ta si anume la Scoala de Subofiteri de Securitate Militie de la Campina . 2] Totusi ” tovaras ” cu tine n-am fost deoarece eu am absolvit la Paza si Ordine in vreme ce tu draga Gheorghe …la SECU fireste . 3] Mie nu mi-a venit vreo ” idee ” este purul adevar pe care orice om cu mintea intreaga si care gandeste cu ea fara s-o faca ” la ordin ” al poate observa . 4] De mai bine d e doi ani de zile eu ma impotrivesc vacinarii deoarece NU CRED IN BENEFICIILE ACESTUI VACCIN asa incat Gheorghe , atunci cand vei sta si tu in strada la mitinguri si sa-ti urlii furia laolalta cu protestatarii asa cum am facut-o eu…abia atunci sa vorbesti , pana atunci : HAI SIKTIR CODOSULE !!!

  • Îmi pare rău pentru tine, dar n-ai înțeles despre ce e vorba. Nu e relevant ce-a zis sau făcut Djoko ci reacția și comportamentul autorităților. Ei trebuie să fie baremul atitudinal al societății care trebuie prezervat, nu încălcat în numele unor interese meschine și chiar criminale de grup infracțional. Meditează !

 4. Trage-ți ma un glonț în picior, ma codosule și lingaule!

 5. Guvernul Romaniei a trecut peste mai multe decizii judecatoresti, cum ar fi cele referitoare la H.G.-urile privind starea de alerta.

 6. Una mare:

  Poland, Romania and Lithuania ordered to compensate CIA victim

  https://www.voltairenet.org/article215317.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *