Home / Chestiunea Jidănească / ALERTĂ! Antisemitism în debaraua lui Darius Radu Constantin

ALERTĂ! Antisemitism în debaraua lui Darius Radu Constantin

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Aprilie 8, 2021

Cosmopolit în aparență, antisemit în profunzime

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

Navigând internetul după o zi grea de muncă (camăta nu se face singură), am dat peste ceva de-a dreptul șocant.

Într-un colț al YouTube, un tânăr rasist face videoclipuri anti-Mălin Bot. Nimic neobișnuit până acum, știm bine cum crește noua generație de tineri. Stau închiși în casă, cu acces la rețele de socializare, ajung rapid să fie radicalizați privind meme naziste. Din nefericire reapariția nazismului este un fenomen aflat în derulare, care va trebui combătut prin lecții despre Holocaust și prin lagăre speciale în care să reeducăm fasciștii. Lucrul șocant este faptul că în videoclipul acestui tânăr apare Darius de la trupa ARMA, celebrul muzician Darius Radu Constantin, candidat din partea Diasporei, despre care până acum credeam că este un om rațional, un democrat și un cosmopolit.

Ceea ce am văzut m-a îngrozit. Pe lângă limbajul dur, de ură, cu care-l critică pe bravul și cinstitul jurnalist Mălin Bot, Darius afișează în mod sfidător un simbol profund antisemit.

Este vorba de simbolul Mișcării Legionare.

Vedeți simbolul încercuit. Îl recunoașteți? Eu da și îmi dă fiori.

Darius poartă un tricou legionar fără nicio străbatere, fără să se gândească la cei pe care-i ofensează, fără să țină cont de cele 6 milioane de evrei gazați la Auschwitz de către Hitler însuși, îmbrăcat în costum de SS.

Iată videoclipul:

Antisemitismul lui Darius Radu Constantin

După cum se poate vedea în fotografiile incriminatorii, dovezile sunt copleșitoare. Priviți cu atenție!

Este același simbol cu cel folosit de legionari. Pentru exemplificare, iată ce propagandă criminală se făcea folosind acest simbol:

 

O parte din mine n-a vrut să creadă că Darius Radu Constantin este antisemit așa că am căutat mai multe informații despre el. Suspiciunile mele s-au adeverit când am dat peste un interviu apărut pe podul. În acest interviu, iată ce spune:

Ultima carte pe are aţi citit-o? Ultimul film pe care l-aţi văzut?

Ultima carte citită: Dama cu camelii de Al Dumas. Nu prea mi-a plăcut să citesc cărți, materia mea preferată a fost matematica unde participam tot timpul la olimpiade.

Subtilitatea acestui antisemit o rivalizează pe cea a rabinilor. Ați crede că nu este nimic neobișnuit la răspunsul său, dar faptul că a participat “tot timpul” la olimpiade de matematică este ca și cum ar fi participat la olimpiade de rasism competitiv.

În școlile occidentului civilizat deja se discută despre rasismul matematicii și cum ar trebui predată pentru a evita discriminarea.

Ce raport trebuie să fie între Stat si Biserică? 

Sunt un om credincios de religie ortodox, nu sunt în măsură să răspund la această întrebare

Această a doua întrebare dezvăluie bigotismul “candidatului” și ne confirmă teoria că este un legionar ascuns. Știm că toți legionarii erau religioși.

Singurul lucru pe care Darius îl mai poate face în lumina acestor dezvăluiri este să iasă în public,  să condamne antisemitismul, să-și ardă tricoul fascist și să-i ceară iertare lui Mălin Bot.

Sterian David Bruckman SHEKELSTEINBERG

5 comments

  1. Hai ma mai lasa ne… Era ortodox, deci e legionar…
    Nu stiu ce religie ai, dar 80% din poporul roman e ortodox… Deci legionar, nu?
    Ai cam luat o razna…

  2. Insidios de frumos ! Sau invers … 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *