Home / Internațional / Actorii care ne conduc

Actorii care ne conduc

Ioan Sperling
Incorect Politic
Aprilie 14, 2022

Actorii care ne conduc

Via vrăbiuțe:

Un articol interesant de pe Report 24 despre cum se fabrică știrile in urma carora cântăm toți în cor, ce ni se cere.

Autorul numește teatru elitelor pentru atragerea Europei in război.

Actiunea se petrece în Bucha, unde Ursula von der Leyen a mers ca să pozeze șocată în camerele ce au transmis aceste imagini în toată lumea.

În primul rând „regizorul” i-a îmbrăcat pe toți cu veste anti-glonț deși rusii au plecat de acolo din data de 30.03 iar cei din saci ” nici nu mușcă nici nu mai trag„!
Șocul doamnei von der Leyen este sigur doar mimat, spune autorul, pentru că sacii cu cadavre nu puteau să apară brusc acolo ei trebuiau sa fi fost deja acolo cand grupul a ajuns in locul filmarii și la ce miros degajau după una până la 5 saptămâni de putrefactie era imposibil să te apropii fără să-i remarci!

Nu în ultimul rând inscenarea e demascată de „privirea de control” laterală a doamnei von der Leyen care spune: „A fost bine? Mai tragem un cadru?”

Autorul încheie articolul cu următoarele cuvinte:

„N-am văzut niciodată în istoria jurnalismului un asemenea circ lipsit de pietate despre ca în jurul acestor saci cu cadavre vechi de cel puțin opt zile. Dacă evenimentele s-au petrecut așa cum sunt susținute, atunci nu este nevoie de un astfel de circ de presă. De asemenea, se poate condamna cu evlavie moartea a numeroși oameni dintr-o sală de conferințe. Dar, evident, asta nu ar avea suficient efect pentru mințile simple și manipulabile”

Poate faptul ca președintele „erou” și multe personaje din guvernul lui, vin din branșa actorilor, cinematografiei, nu este un lucru întâmplător?

Poate ar fi timpul să și judecăm ce vedem și auzim să ne punem întrebarea DE CE? sau CUI, LA CE FOLOSEȘTE? în tot ce vedem, auzim din Media! La fiecare proiect de lege! La orice și oriunde!

3 comments

 1. Până şi Robert Turcescu a răbufnit: ne încolonăm toţi în haita pro-Zelenski şi Ucraina?
  „Pot să nu cad în genunchi în fața lui Zelenski, eroul planetar?“, a mai zis el, continuând:
  „Unde a dispărut reflexul de a-ți pune întrebări și în legătură cu Ucraina, dar și în legătură cu lumea în general. De unde această încolonare în haită în care oamenii zic… A zis ăla că Zelenski e băiatul bun și rusul e băiatul rău, îl credem, a zis ăla că rușii comit atrocități în Ucraina… o luăm așa. Unde a dispărut acest reflex, de a-ți pune întrebări?“
  Ion Cristoiu i-a răspuns:
  „Acest reflex presupune un anumit creier. Ca să afle răspunsuri, cetățeanul trebuie să depășească telenovela. Toată această propagandă de război este hollywood-iană. Zelenski este frumușel, simpatic, Putin e bătrân și urât. În plus, există foarte multe prejudecăți în legătură cu armata rusă și cu rușii… Există o uriașă manipulare care se bazează pe emoția colectivă de jos nivel intelectual… Manipularea se adresează unei generații spălate pe creier“.
  (Din articolul de ieri «Robert Turcescu a răbufnit! Acuzaţii grave ale jurnalistului: „De ce ne încolonăm toți în haită?”» din EVZ, deşi Evenimentul – prin Dan Andronic – s-a transformat intr-un instrument al propagandei puterii, îndreptată împotriva Rusiei.)

 2. foloseste lu Satana- ca sa batjocoreasca!

 3. Ministrul Virgil Popescu, „hoţul“, serveşte Israelul.
  Ministrul Energiei Virgil Popescu a fost în 10-13 aprilie 2022 în „vizită de lucru“ în Israel, în contextul încare sindicaliștii din energie tocmai au afirmat că Virgil Popescu, sabotează termocentralele pentru a putea importa energie din afara țării.
  Același ministru a anunțat marți, 12 aprilie 2022, că România urmează să importe gaz natural lichefiat tocmai din Israel, deși stă pe munți de cărbune în pământ.
  Virgil Popescu: „Întărirea relaţiilor bilaterale dintre România şi Israel, în mod special în domeniul energiei, este un deziderat important de atins. În aceste zile împreună cu Cosmin Ghiţă – CEO SNN, Bogdan Badea – CEO Hidroelectrica, Aristotel Jude – CEO Romgaz şi Răzvan Popescu CFO Romgaz facem o vizită de lucru în Israel. Vizăm cooperare pe un larg palier în sectorul energetic: gaze, energie electrică, RES şi alte tehnologii. În această dimineaţă am avut un dialog foarte bun cu reprezentanţii companiei NewMed Energy, compania grupului Delek, care exploatează cel mai mare zăcământ offshore de gaz din Israel. Le-am transmis că suntem interesaţi de diversificarea surselor de aprovizionare şi putem importa LNG, din Israel, via Egipt…“ (http://energie.gov.ro/ministrul-energiei-virgil-popescu-a-facut-o-vizita-de-lucru-in-israel/).
  Israelul controlează de facto şi gazele din Cipru, pe care le exploatează, iar Delek este o companie desprinsă din Chevron (ce a aparţinut Rockefellerilor).
  Este vorba de rezerve de gaze de zeci de miliarde de dolari, în care Israelul a implicat şi multinaţionalele americane pe lângă Delek, unul din cele mai importante grupuri energetice israeliene, care s-a angajat de acum 10 ani să exploateze gazele din apele cipriote. Preluarea Ciprului în sfera intereselor Israelului a demarat de la începutul lui 2012, printr-o vizită politică a premierului israelian Benjamin Netanyahu, prima vizită a unui şef de guvern israelian în Cipru, ţară considerată mult timp de responsabilii isralieni ca fiind „pro-arabă“, după poziţiile adoptate la ONU. Israelienii lucrează demult timp, din umbră, să formeze o alianţă energetico-politică cu Grecia, România, Bulgaria şi Cipru, iar în povestea asta era implicată în 2014 şi evreica Victoria Nuland, adjunct al Secretarului de Stat american John Kerry, care se ocupa atunci şi de instigarea şi susţinerea „Revoluţiei EuroMaidan“ de la Kiev, îndreptată împotriva Rusiei (https://www.art-emis.ro/analize/victoria-jane-nuland-marul-otravit-al-sua).
  *
  Ministresa evreică Karine Elharrar i-a spus lui Popescu zilele trecute, la Tel Aviv, că „Israelul este hotărât să sprijine Europa în efortul de a-şi reduce dependenţa de gazul rusesc“.
  Deci SUA şi Israelul, care vor livra Europei gaze, sunt practic beneficiari ai războiului dintre Rusia şi Ucraina, aceasta din urmă fiind practic împinsă de SUA din 2004 (când a avut loc „revoluţia portocalie“ a lui Soros şi CIA la Kiev) într-o atitudine ostilă Rusiei.
  Popescu i-a mai spus israeliencei că guvernul român vrea mai multe companii israeliene în România, în domeniul energiei (https://www.news.ro/economic/virgil-popescu-i-am-transmis-ministrului-energiei-din-israel).
  Asta înseamnă că guvernul Ciucă vrea să vândă termocentralele româneşti israelienilor şi îi invită şi la privatizarea Hidroelectrica, deşi de aceasta din urmă mai sunt foarte interesaţi şi evreii (americani) ce conduc sau deţin Fondul Proprietatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *