Home / Internațional / A început un nou măcel! Peste un milion de civili prinși în Rafah sub bombardamentele Israelului

A început un nou măcel! Peste un milion de civili prinși în Rafah sub bombardamentele Israelului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 07, 2024

A început un nou măcel! Peste un milion de civili prinși în Rafah sub bombardamentele Israelului

A început un nou măcel! Peste un milion de civili prinși în Rafah sub bombardamentele Israelului

Bineînțeles, nu vă avertizează înainte de a ataca.

Jidanii au fost de acord să evacueze, dar ei încep să bombardeze și apoi spun “da, probabil că ar trebui să vă evacuați casa distrusă”.

The Guardian:

Mii de oameni sunt evacuați din Rafah, cel mai sudic oraș din Gaza, la câteva ore după ce armata israeliană le-a spus rezidenților și persoanelor strămutate din cartierele estice să plece, înainte de un atac asupra orașului și împrejurimilor sale, amenințat de mult timp.

Martorii au descris familii speriate care au părăsit luni orașul pe jos, călare pe măgari sau încărcate cu bunurile lor în camioane supraîncărcate. Loviturile aeriene israeliene din timpul nopții au întărit “panica și frica”, determinând mai multe persoane să țină cont de instrucțiunile de a se muta.

“Există o tensiune extremă în toate zonele din Rafah, inclusiv în zonele de la vest de oraș. Mulți au început să se gândească la evacuare, iar mulți au evacuat deja”, a declarat un martor.

Forțele de Apărare ale Israelului (IDF) au declarat că au aruncat pliante și au difuzat instrucțiuni prin “anunțuri, mesaje text, apeluri telefonice și emisiuni media în limba arabă”, spunând locuitorilor să se îndrepte spre o “zonă umanitară extinsă” pe coastă.

Acesta este un plan de evacuare pentru a scoate oamenii din calea pericolului”, a declarat presei un purtător de cuvânt al armatei israeliene.

Rafah a adăpostit peste un milion de persoane strămutate din alte zone din Gaza în timpul războiului de șapte luni și este o bază logistică cheie pentru operațiunile umanitare din teritoriu. Taberele dense de corturi înconjoară orașul și au aglomerat deja și al-Mawasi, zona de coastă situată la aproximativ 5 km nord-est, în care Israelul a cerut oamenilor să se evacueze.

Luni, Yoav Gallant, ministrul israelian al apărării, a declarat că refuzul aparent al Hamas față de cea mai recentă propunere a mediatorilor în cadrul negocierilor de încetare a focului în curs de desfășurare a însemnat că “este necesară o acțiune militară în Rafah”.

Un oficial de rang înalt al Hamas a descris ordinul israelian de evacuare a civililor din Rafah drept o “escaladare periculoasă care va avea consecințe”.

“Administrația americană, alături de ocupație, poartă responsabilitatea pentru acest terorism”, a declarat Sami Abu Zuhri pentru agenția de presă Reuters.

Forțele de apărare israeliene au declarat că viitoarea operațiune este de “amploare limitată” și au estimat că va fi nevoie să mute aproximativ 100.000 de persoane.

Evident, nu mai există niciun loc în care persoanele să fie evacuate.

Într-un act de răutate caricaturală, jidanii au închis complet punctul de trecere a frontierei egiptene în weekend. (Notă: Egiptul a declarat astăzi că granița este încă deschisă pentru ajutor. Nu este ceea ce s-a raportat, dar oricum este imposibil să lași mai mult de un milion de oameni să treacă granița).

Aceasta este o a doua fază a masacrului în masă. Va fi cel puțin la fel de rău ca în Gaza City.Vor bombarda taberele de refugiați și îi vor ucide pur și simplu pe toți.

Am citit că oamenii care citesc știri online, chiar dacă sunt știri mainstream, cred că Israelul comite un genocid. Singurii oameni care nu cred că Israelul comite un genocid sunt cei care se uită doar la CNN și Fox News. Dar The Guardian și toate celelalte site-uri media tradiționale refuză să relateze ceea ce se spune în ebraică.

Uitați-vă la acest jidan de top:

“Ucide, ucide, ucide” este programul jidovesc.

 

Mult noroc în oprirea protestelor

Proiectul de lege care interzice criticile la adresa Israelului în campusuri și care a fost adoptat săptămâna trecută de Camera Reprezentanților este trecut în grabă prin Senat. Chuck Schumer a spus că o va muta pe biroul lui Biden cât mai repede posibil.

Nu este 100% clar ce va declanșa legea, dar, cel mai probabil, universitățile vor fi pur și simplu închise pentru toți oamenii pentru a preveni protestele, pentru că, dacă nu previn protestele, guvernul federal le va tăia finanțarea. Nu există nicio universitate în America care să fie viabilă din punct de vedere financiar fără finanțare federală.

Va fi o mare scenă în timp ce polițiștii vor brutaliza mai mulți studenți. Dar protestele vor trebui să se mute undeva. Nu veți putea opri toate protestele cu toată lumea care se uită la un nou lot proaspăt de videoclipuri cu măceluri din Rafah.

Polițiștii îi vor urmări pe protestatari oriunde se vor duce și vor continua să-i bată. În cele din urmă, polițiștii vor începe să împuște oameni.

În timp ce americanii dau foc întregii lumi, America se destramă pe plan intern.

Tradus de pe Daily Stormer

3 comments

  1. Teroriștii evrei vor reuși să enerveze întreaga planetă. Atacul asupra Rafah va arăta și celor care, naivi fiind, încă mai cred in “singura democrație din Orientul Mijlociu” că evreii sioniști sunt niste criminali/teroriști. Eu vreau ca toate țările arabe impună sancțiuni Israelului. Țările din Golful Persic au un comportament ticălos și se limitează la critici. Cine nu impune sancțiuni Israelului, ăla e complice.

  2. Afara cu Izraelul terorist de la Olimpiada! Afara cu jidanii din toate functiile publice! Natia criminala trebuie pedepsita peste tot in lume!

  3. Statul National Legionar

    Nu există pe lume un cancer mai mare decât iudanii și cenzura lor împuțită! De Ce acceptă omenirea așa ceva? De ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *