Home / Actualitate / A fost vandalizata statuia savantului Nicolae Paulescu! Cine se teme de descoperitorul insulinei?

A fost vandalizata statuia savantului Nicolae Paulescu! Cine se teme de descoperitorul insulinei?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 11, 2022

A fost vandalizata statuia savantului Nicolae Paulescu! Cine se teme de descoperitorul insulinei?

A fost vandalizata statuia savantului Nicolae Paulescu! Cine se teme de descoperitorul insulinei?

 

 

Statuia din București a lui Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei, a fost vandalizată. Dacă vă închipuiți că fenomenul neobolșevic, “cancel culture”, va ocoli România, vă înșelați.

Dacă vom sta pasivi, urmează Mihai Eminescu!

Actul revoltător a avut loc pe 11 septembrie. Presa până acum tace.  Dar ce a scris Nicolae Paulescu încât să deranjeze la peste un veac după nașterea sa?

Una dintre cărtile sale este Spitalul Coranul Talmudul Kahalul și Francmasoneria.pdf

Examen pentru patrioții din România

Cei care-l vor apăra pe Nicolae Paulescu în spațiul public se vor încadra pe linia Neamului, pe linia Românismului și pe linia Adevărului. Presa îi va murdări cu etichete de antisemitism, nazism, rasism și xenofobie.

Vom vedea în zilele următoare cine dintre cei care se pretind a fi patrioți vor avea curajul să-l apere pe marele savant și cine sunt lașii care vorbesc despre conservatorism în timp ce asistă pasiv la ștergerea și rescrierea istoriei neamului nostru.

*

Actualizare 12 Septembrie 2022:

Naționaliștii din București au curățat statuia și soclul, dând dovadă de conștiință națională și spirit civic. Felicitări!

14 comments

 1. Feminismul care a patruns in universitati, inclusiv in cea de medicina langa care se afla statuia, a spalat pe creier cateva fetite instabile emotional si acestea au mazgalit statuia.

 2. Am impresia că au fost desenate niște simboluri fasciste, nu e vreo infracțiune pe undeva?…

 3. Nu există buton de partajare pentru WordPress ca eu altceva nu am, nici macar facebook!

 4. Am aflat că deja camarazii din grupul NOI au fost la statuie și au spălat însemnele vandalizării.

 5. Nu l-au ofensat pe eternul Nicolae Paulescu,
  ci l-au omagiat, inconştienţii inculţi
  Au pus pe el zvastica, care e un vechi şi foarte frumos simbol arian, adoptat chiar de el, de Nicolae Paulescu, marele român, unul din primii ideologi realişti ai suveranităţii românilor în faţa ofensivelor de tot felul asupra lor, mai ales a ofensivei hidrei anti-creştină venită din nord-est, care se năpustise asupra tuturor popoarelor europene.
  Uniunea Naţional Creştină, întemeiată de Nicolae Paulescu şi de profesorul A. C. Cuza, a adoptat zvastica drept simbolul său oficial în 1922, înainte ca aceasta să fie consacrată ca a lor de către naţionaliştii germani, iar simbolul corespunde cultural, de mii de ani, conform cercetărilor vechilor orientaliştilor, lumii indo-europene, ariană, prezent şi în Troia antică, ca şi la greci şi la celți, ajungând în India prin popoarele antice europene care au format castele superioare şi fiind simbolul vieţii însăşi, dar lipsind de la alte populaţii, precum semiţii. De aceea, ce altceva exprima ea, zvastica, decât unitatea europenilor în faţă năvălirilor de tot felul, culturale dar şi teritoriale, subjugatoare, preponderent asiatico-semitice?
  Şi au scris şi „nazist“ pe soclul statuii lui, dar pentru nemuritorul Paulescu trebuie să fie doar o onoare să fie considerat naţional-socialist, deşi nu a apucat să vadă venind la putere această ideologie în Germania, trecând la veşnicie în 1931.
  Căci blamarea naţional-socialismului sub apelativul de nazism, cu toată încărcătura negativă adăugată de detractori, este tot o formă de ignoranţă cultivată, socialismul național fiind mai apropiat celui original, primii socialişti fiind creştini, dar care au fost înlocuiţi de activiştii evreii, care au preluat socialismul altoindu-i marxismul şi, făcându-l internaţionalist, l-au opus naţiunilor şi au introdus şi „ura de clasă“ între oameni şi comunismul. Naţional-socialismul a dat la o parte invenţiile evreieşti încărcate de ură.
  Iar acuzarea de azi a ideologiei naţional socialiste seamănă cu aceea, plină de ură, a „naţional-comunismului“, ceea ce nu există, ci e doar un apelativ sub care autorii „internaţionalişti“, de regulă evrei (Tismăneanu, Joseph Rothschlid), atacă denigrator emanciparea treptată de sub colonizarea ideologică a regimurilor „comuniste“ ale popoarelor est-europene, care redescopereau suveranitatea naţională, deşi erau încă „comuniste“ ca urmare a ocupaţiei sovietice a ţărilor lor, demarată în 1944-1945 (Vladimir Tismăneanu s-a întemeiat în «Raportul de condamnarea a dictaturii comuniste din România», asumat de preşedintele Traian Băsescu, pe lucrarea lui Joseph Rothschild, „Return to diversity: a political history of East-Central-Europe since World War II“ 1989-1993, însuşindu-şi astfel chiar teoriile acestuia cum că dictaturile comuniste ar fi fost de fapt naţionaliste; Aşa se face că „Raportul Tismăneanu“ îl citează pe Joseph Rothschild atunci când vorbeşte despre „«Devierea» română“ ca versiune a „comunismului naţional“, evreii ajungând astfel să fie din nou prezentaţi drept victime eterne, şi ale comunismului – „naţional“, de data aceasta -, conform „Concluziilor“ Raportului, ca şi când naţionalismul şi suveranismul altora este mereu o „persecuţie“ pentru evrei).
  *
  Nichifor Crainic l-a numit pe Nicolae Paulescu „profetul naţionalist şi creştin al României“, fiindcă Paulescu a demonstrat că „naţionalismul este un instinct natural“, „de iubire înrădăcinată în fiinţa omenească“, ce e „o puternică realitate biologică“.
  De aceea cei cu instinctele răsturnate, luciferice (satanice), fiind şi ignoranţi, îi vor ataca mereu pe Nicolae Paulescu şi pe alţi mari români.

 6. Cred ca swsticile au fost desenate de jidani. Eii insisi isi pun swastika pe sinagogi ca sa-i acuze pe goimi de antisemitism. Uitati-va cu atentie la ele. Un om normal ar desena o swastika care nu seamana cu o mazgalitura – un simbol perfect. Swasticile desenate de evrei prezinta intotdeauna strambaturi si linii suplimentare facute aiurea, de parca i-ar fi frica s-o deseneze cum trebuie. Imbarligatura se vede de la o posta.

 7. Asta face parte din ” programul ” Romania educata , program folosit pe post de presh d e catre Klaus Werner Johannis si altii asemenea lui . I-au murdarit statuia lui Paulescu NESTIIND NIMIC DESPRE EL , ROMANIA EDUCATA . Cine ar urma ? Eminescu cumva ,Petre Tutea , Emil Cioran , Mircea Vulcanescu , NICHIFOR CRAINIC , RADU GYR { asta a fost legionar arhicunoascut deci , SIGUR NAZIST } , Mircea Eliade si…pot scrie din memorie pana poimaine la aceeasi ora , NUME de filozofi romani care putea sa apara in fatza natiunii cu IMAGINEA terfelita de catre semidoctii ce fac parte din ” PROGRAMUL ” Romania educata . Dar cacaciosii astia numiti Politie Comunitara astia ce ma-s a pazesc ? Nu mai vegheaza INCLUSIV NOAPTEA la linistea noastra ca popor ? Cum sa faci asa ceva tu care n-ai produs una de un leu in viata ta ??? Ce vor astia ? Sa se intample si la noi ce s-a intamplat in USA sau Anglia mai nu stiu cand . Vor sa darame statuile de pe mormintele adevaratilor patrioti pentru a se razbuna pentru inlaturarea statuii lui…LENIN ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.