Home / Chestiunea Jidănească / Invazie de jidani în Sighet! HORECA îi tratează ca pe niște regi

Invazie de jidani în Sighet! HORECA îi tratează ca pe niște regi

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 19, 2023

Invazie de jidani în Sighet! HORECA îi tratează ca pe niște regi

Au venit la mega-sinagoga pe care au construit-o din 2017 până în 2021. Mircea Șerban punea la un moment dat o întrebare, dacă statul Israel nu permite non-iudeilor să construiască case pe teritoriul său, statul român de ce permite non-românilor să construiască?

Faptul că s-a construit o mega-sinagogă în țară, dar nu se știe pentru cine (având în vedere datele oficiale despre numărul jidanilor) ar trebui să ne dea de gândit.

La Sighetul Marmației mai activează o filială a clubului Rotary.

Invazie de Jidani – Sighet 2023

În reportajul de sus se arată cum au aterizat sute de jidani la Sighet, cu pălării, perciuni și fără prepuțuri.

HORECA din zonă îi tratează ca pe niște regi, urmând cu fidelitate indicațiile lor, care constau în: Să le deschidă ușa, să le aprindă lumina și tot ceea ce ține de ritualul lor sabatic. Jidanii nu au voie să atingă întrerupătoare și clanțe când se află în sabat. Mai urmează să-i șteargă la cur.

Nu consumă nimic din meniul local, apa și alimentele au fost aduse din Tel Aviv.

Recent au cumpărat un hotel situat în centrul din Sighetul Marmației, care a costat aproximativ 2 milioane de euro. În aceste zile va fi pusă și piatra de temelie pentru construcția unei unități de cazare cu circuit închis, fix lângă sinagogă, dedicat exclusiv jidanilor. Asta în România.

Asta-i România căpușată, ocupată, distrusă, sărăcită, colonizată. România jidănită.

9 comments

  1. Perciunații ăștia se cred buricul pământului fac ce vor , nimeni nu le zice nimic ….ăștia ora să se mute în România!!! Atenție că nu e de glumă!!!

    • Ei sint foarte bine, si nu au nici o problema, daca gasesc terenul slab…. Se cred buricul pamintului pentru ca noi in prostimea si miicimea noastra sintem in stare sa ii pupam si in fund ptr banii lor. Nu am invatat ca proverbul “clientul nostru, stapinul nostru” nu inseamna sa fii sclavul nimanui, mai ales unor indivizi care sigur si-au ppus ceva in cap, dar cum poporul roman doarme…

  2. credeam ca au venit direct din ukrania…..
    ,

    • Din juKraina au venit acum câteva sute de ani, din zona khazară a Maloruisiei (JudeoKraina). Au stat, au propăşit şi s-au îmbogăţit în Maramureş până i-au gonit nemţii şi maghiarii în 1944, căci agenţii sovietici inamici se ascundeau în rândurile lor.

      • Au plecat din Romania in Ungaria si de-acolo i-au trimis ungurii la munca in Germania… Secta Szatmar, hasidici….. anti-Israel!

  3. Și HoReCa cui credeți că-i aparține, de la marile hoteluri din București la pensiunile de lux pentru pătura superpusă? Litoralul „românesc” pe care îl promovează presa cu fascinație tâmpă aparține 3/4 mafiei israeliene și 1/4 mafiei arabe, de aceea este în halul în care este. Un pensionar din Israel a venit pentru prima oară la Mamaia și s-a mirat că indivizi necunoscuți îi vorbeau în ebraică; aveau toți brățări de o anumită culoare care le confereau tratament preferențial și mâncare cușăr; există și brățări pentru musulmani în timp ce turiștii creștini și europeni sunt tratați în bătaie de joc și ușurați de bani, deci ăsta e turismul la ora actuală în România.

  4. https://www.salutsighet.ro/pelerinajul-evreilor-ultra-ortodocsi-la-sighet-video-autor-dr-sorin-markus/

    “În perioada 16 februarie 2023 – 21 februarie 2023 la Sighet, la Noua Mare Sinagogă hasidică (Palm Tree Court, inaugurată în 05 noiembrie 2021), a avut loc o întâlnire aparte a evreilor ultra-ortodocși, marea majoritate sosiți din New York (USA). Au participat aproape 700 de evrei ultra – ortodocși, printre ei fiind peste 200 de tineri cu vârsta între 13 – 18 ani.
    Evenimentul (cu o triplă semnificație) la care a participat Marele Rabin Aaron Teitelbaum (liderul comunității hasidice Sătmar din New York, continuatoarea dinastiei sighetene), nepotul lui Joel Teitelbaum (fondatorul comunității hasidice), a inclus comemorarea împlinirii a 120 de ani de la trecerea în neființă a rabinului Yom Tov Lipa Teitelbaum, Kedushat Yom Tov, rugăciuni și consiliere pentru tinerii între 13 – 18 ani și așezarea pietrei de temelie la spațiul de cazare din vecinătatea Sinagogii.

    Luni, 20 februarie 2023, Marele Rabin Aaron Teitelbaum a condus serviciul divin de dimineață în Noua Sinagogă și de asemenea a rostit binecuvântările prilejuite de așezarea pietrei de temelie pentru viitoarea facilitate de cazare a complexului hasidic sighetean: …. “

  5. În cele din urmă toți au dreptul la ULTIMA DORINȚĂ

  6. “statul român de ce permite non-românilor să construiască?”

    corect = anti-romanilor. E de competenta statului major si a blestemelor sinodului. Adica ne-au tradat toti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *