Home / Evenimente / Finlanda Practică Răpirea de Copii – PROTEST LA AMBASADA FINLANDEI

Finlanda Practică Răpirea de Copii – PROTEST LA AMBASADA FINLANDEI

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 28, 2020

Finlanda Practică Răpirea de Copii - PROTEST LA AMBASADA FINLANDEI

 

LUNI, 29.06.2020 ORELE 13, PROTEST IN FATA AMBASADEI FINLANDEI PENTRU MIHAI SI MARIA SMICALA! VENITI CU TOTII!

DESPRE SERVICIUL SOCIAL DIN FINLANDA
SI ABUZURILE SALE

“Organizația finlandeză Lokakuun Liike avertizează că Finlanda are cea mai mare rată de copii în plasament. În marile orașe, unu din zece copii primește o formă sau alta de asistență socială, iar unu din douăzeci ajung în plasament. Serviciile sociale sunt prestate în Finlanda de companii private, la cererea municipalităților. Tampere, municipalitatea finlandeză care a decis să-i ia pe Mihai și Maria Smicală de lângă mama lor, ignorând custodia acordată acesteia de către un judecător, a avut în 2018 un buget de servicii sociale pentru copii în valoare de aproape 48 de milioane de euro. Yle.fi a calculat că, în 2014, costul mediu per copil în sistemul de protecție socială a fost de 51.174 euro. Lokakuun Liike estimează că 20% din copiii aflați în sistemul de protecție socială au fost luați din familie împotriva voinței lor și fără consimțământul părinților. „Reunirea acestor familii este foarte rară în Finlanda, iar plasamentul este de obicei permanent”, precizează Lokakuun Liike, adăugând că aceasta contravine Convenției Internaționale a Drepturilor Omului.”Sursa StiriPentruViata.ro

Abuzurile autorităților finlandezeSuntem hărțuiți de către absolut toate autoritățile finlandeze, poliție,…

Posted by Camelia Smicala on Saturday, June 27, 2020

Avocatul Poporului din Finlanda considera ca abuzurile din centrele finlandeze de protecția copilului „contravin legii și drepturilor fundamentale ale omului”. Sursa StiriPentruViata.ro

Homepage

6 comments

  1. Sunt curioasa. Vreau sa adopt o pozitie neutra: de ce sa nu respectam legile unei tari daca tot alegem să trăim in ea? Nu stiu foarte bine cum s-a desfășurat toată treaba, dar din ce am înțeles copiii au fost batuti si banuiesc ca s-au căutat si dovezi pe pielea lor inocenta. Ori n-au primit niciodata palme, urecheli, pumni etc?

    • Manuela Alexandrescu

      Daca nu stii foarte bine cum s-a desfasurat toata treaba, drept este sa taci. Sau sa te documentezi inainte sa vorbesti, inainte sa-ti dai cu parerea. Ce s-a intamplat acolo este strigator la cer, copiii au fost luati sub pretextul ca isi iubesc prea mult mama.

  2. Va multumim din suflet! Dumnezeu sa va binecuvinteze in toate zilele!

  3. Nu au plecat de bine ce le-a fost in Romania,au fost alungati de aici, ca multe alte milioane de romani.Cu siguranta, si-au imaginat ca, intr-o “tara civilizata”,vor putea trai decent. N-or fi fost la curent cu planul Kalergi sau cu neomarxismul din vest. Ma indoiesc ca stii ce inseamna sa fii parinte.Nu cred ca ai copii si nici nu-ti doresc sa ai.In cazul in care ai avea,probabil,i-ai arunca la primul tomberon, i-ai vinde ptr.organe sau vreunui pedofil. Banuiesc ca nu esti roman/romanca si cred ca orice e romanesc iti dureri de cap.

  4. Alexandru Balcu

    Am spus azi PREZENT! Cu aceasta ocazie am cunoscut-o si pe doamna “Augusta”, fiind si dansa prezenta. Doamne-ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *