Home / Actualitate / Împreună Pentru Pervertirea Copiilor – OMS, MozaiQ si Cartoon Network

Împreună Pentru Pervertirea Copiilor – OMS, MozaiQ si Cartoon Network

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 27, 2020

Copiii sunt miza războiului pentru viitor. De aceea iudele vremurilor noastre se căznesc să îi corupă prin otrăvuri frumos ambalate (educația sexuală, egalitate în dragoste, etc.), virusându-le inocența pentru a da naștere unor monștri sau, în cel mai bun caz, unor ratați.

Cartoon Network, postul de desene animate care a animat copilăria multora, s-a alăturat eforturilor cosmopolite de subminare a inocenței și și-a exprimat recent sprijinul pentru coruperea de minori, afișând culorile devianților legebetiști.

ActiveNews:

Postul de desene animate, Cartoon Network, și-a asumat mesajul homosexualilor cu ocazia Lunii „Pride” (Mândriei) homosexualilor, schimbându-și logo-ul cu unul care încorporează simbolurile acestei ideologii.

Cunoscutul canal de desene animate a postat noul Logo pe facebook, stârnind numeroase reacții adverse din partea părinților, dar și favorabile din partea homosexualilor și al lobby-ului LGBT.

Astfel, Asociația „Mozaiq” din România, a salutat decizia pe pagina sa de facebook.

„În luna Pride, Cartoon Network și-a schimbat poza de profil cu steagul LGBTQ!
Cartoon Network susține persoanele gay, lesbiene și bisexuale, persoanele trans și persoanele de culoare.Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populația lumii va fi queer”, au scris adepții acestei ideologii.

Cartoon Network este un component mic dintr-un ansamblu care include organizații globaliste precum OMS, la care în vreme de pandemuie ne uităm ca la sfântul Avraam…

De altfel, OMS precizeazăsimțurile sexuale apar la copii de la o vârstă foarte fragedă, la 2-3 ani ei începând să-și exploreze propriile corpuri, prin masturbare timpurie, sau pe ale prietenilor, prin jocuri de rol.

De exemplu, pentru categoria de vârstă 0-4 ani, copiii trebuie să fie educați să-și formeze respectul pentru egalitatea de gen. Deja, copilul află despre bucuria de a-și atinge propriul corp, prin masturbare, și este sprijinit să-și exprime propriile necesități, dorințe și limite.

Copiii cu vârsta de 4-6 ani sunt învățați despre sentimentele sexuale (apropiere, plăcere, excitare), care ar trebui să fie pozitive și să nu includă constrângerea sau ofensa. De asemenea, copiii pot afla acum despre dragostea față de persoanele de același sex.

Copiii de 6-9 ani discută deja de actul sexual, despre “sexul acceptabil” (acord reciproc și voluntar).

Cine apără sau susține astfel de lucruri o face cu rea credință. Nu mai pot să cred că cei ce promovează masturbarea la copii de 4 ani chiar cred că fac educație.  Este corupere de minori, pedofilie promovată de la cel mai înalt nivel mondial. Toți cei care susțin educația sexuală, începând cu politicieni USR-PNL-PSD-UDMR, cu activiști neomarxiști prin ONG-uri, până la vedete de carton cu sufletul vândut, o fac știind că susțin pedofilia.

Ei trebuie acuzați public de acest lucru, în conversații pe facebook, pe stradă, oriunde. Nu noi trebuie să ne apărăm poziția, ci noi trebuie să-i atacăm și să-i lăsăm pe ei să încerce să justifice coruperea de minori.

Susții parada gay? Susții pedofilia. Susții educația sexuală? Susții pedofilia.

One comment

  1. Educația sexuală Războiul împotriva copilăriei https://www.youtube.com/watch?v=MUnoNjcxNmw&ab_channel=IoanaIoana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *