Home / Articole Promovate / Zuckenberg Recunoașțe că Facebook Cenzurează Postări Pro-Viață

Zuckenberg Recunoașțe că Facebook Cenzurează Postări Pro-Viață

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 16, 2019

Zuckenberg Recunoașțe că Facebook Cenzurează Postări Pro-Viață

Zuckenberg recunoaște ceea ce știm deja.

Faptul că o spune verde în față înseamnă că nu se mai teme de o reacție socială.

Buciumul:

Mark Zuckerberg a recunoscut  că rețeaua de socializare pe care a creat-o a interzis o serie de anunțuri pro-viață înainte de referendumul privind legalizarea avortului din Irlanda, de anul trecut, potrivit Breitbart News

Imagine similară
Într-un interviu acordat recent la Festivalul Aspen Ideas, șeful Facebook, Mark Zuckerberg, a început să explice modul în care gigantul social media încearcă să colaboreze cu guvernele altor țări pentru a determina ce discurs politic ar trebui să fie permis pe site-uri. Zuckerberg a dat ca exemplu de interacțiune cel dintre Facebook și guvernul irlandez înaintea referendumului din 2018, privind legalizarea avortului în țară.

Vorbim despre faptul că o companie privată care găzduiește milioane de utilizatori are voie să decidă care opinii sunt cușer și care opinii sunt wrongthink (gândire greșită) doar pentru că este o companie privată. Nu numai mesajele pro-viața sunt intenționat cenzurate, ci în general mesajele cu tentă conservatoare care susțin granițele, normalitatea, credința, tradițiile, decența, sunt denumite “limbaj de ură” și suprimate.

Totul e pe dos, e încurajată uciderea de prunci în loc să fie încurajată viața. Acesta este Facebook sub iudeul Zuckenberg.

El a explicat că grupurile americane pro-viață doreau să ruleze anunțuri pe Facebook orientate către cetățeni irlandezi. Facebook a luat legătura cu guvernul irlandez pentru a afla dacă anunțurile ar trebui sau nu să fie permise în acel moment. Zuckerberg a declarat: „Răspunsul lor era că „în prezent nu avem o lege, deci trebuie să luați decizia pe care vreți să o luați”.

„Iar noi am decis să nu permitem anunțurile”, a declarat Zuckerberg.

Noi am decis să nu permitem anunțurile”.

Poate fi mai clar de atât?

Anul trecut, în mai, irlandezii s-au pronunțat, printr-un referendum  în favoarea legalizării avortului, adică pentru abrogarea celui de-al 8-lea amendament al Constituției Republicii Irlandeze, care prevedea „dreptul la viață al nenăscutului”.

Concluzia:

Când alegerile sunt influențate în favoarea conservatorilor este din cauza fake news și a boților rusești care trebuiesc cenzurați.

Când alegerile sunt influențate pro-avort și pentru globalism, Facebook nu are nici o jenă să sprijine asta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *