Home / Internațional / Ziua Judecății Pentru Franța Globalistă

Ziua Judecății Pentru Franța Globalistă

Mihai Șerban
Incorect Politic
Decembrie 7, 2018

Economistul sionist Emmanuel Todd tocmai a spus-o la televiziunea națională: „Riscul major pentru Franța nu este revoluția, ci lovitura de stat!”. Un scenariu care pare din ce în ce mai plauzibil în pragul zilei de sâmbătă, 8 decembrie 2018. Într-adevăr, toții indicatorii ne arată că, actul IV al confruntării dintre popor și oligarhie o să fie mult mai violent decât cele anterioare. O lovitură de stat? Probabil, dar condusă de cine?

Alegerea lui Emmanuel Macron, al optulea președinte al celei de-a cincea versiuni a unei republici extrem de instabilă, a fost deja o lovitură democratică – noul „produs” de piață al sistemului bancar, fiind impus prin deziluzia și absenteismul istoric, lipsa alternativei politice naționalistă (madame M. Le Pen preferând de departe linia sionostă!) și un tratament mass media preferențial demn de spitalul de nebuni –, dovedind că democrația reprezentativă este o armă de subminare a interesului popular și național.

Fabricat de urgență de către susținătorii Euro-globalismului (Attali, Minc) și asamblat de atlanto-sioniștii de rețea (Drahi, BHL, CRIF, GOF) după înfrângerile candidaților lor (Sarkozy, Valls), produsul Macron nu s-a bucurat niciodată de o bază populară puternică. Încercarea mass mediei jidovite de al prezenta drept candidatul „antisistem” când, de fapt, se știa că este o creație bancară, a fost semnalul că sistemul începea să pedaleze în gol.

Reprezentant al hiper-clasei globalizate, stângist neasumat și cosmopolit înverșunat, adept al tuturor progresismelor sociale, pus în funcție să livreze Franța băncilor și Europa alianței nord atlantice (NATO), contractul pentru care a fost angajat președintele „nici de dreapta nici de stânga”… seamănă izbitor cu o misiune sinucigașă în plin interval de trezire a națiunilor: dezintegrarea U.E., înfrângerea militară a coaliției occidentale în Orientul Mijlociu și revenirea bilateralismul… Fără să mai vorbim de semnalele LGBT pe care le transmite președintele „în mers” la fiecare din deplasările sale. Ultima ispravă, iubire macroniană alături de niște negroizi transpirați pe pieptul gol, foști spărgători de bănci!? Pozele postate pe facebook, pe rând, au fost anihilate de organul de cenzură – caută și vei afla!

În doar 18 luni, toate limitele acestui plan de salvare a sistemului prins în propriile contradicții, în ciuda propagandei jido-electrice (TV), au fost deja atinse. Macron cristalizează injustiția și întruchipează oligarhia sclavagistă monopolistă în ochii poporului, la fel ca toate marionetele din penitenciarul-Spital politic european!

Așa cum s-a putut analiza în ultimele luni, toate semnele ne arată că, sistemul se bazează pe o schimbare de paradigmă pentru a continua să mențină dominația asupra popoarelor.  Tovarășii național-sioniști o să încerce transformarea protestelor în furie rasială împotriva populațiilor negroido-arabe, folosind subversiv masca apărării „valorilor europene”.

România se află în plină fază de destructurare. În timp ce majoritatea populației este ajutată să creadă în spectacolul pluralităților politice autohtone, pe lângă faptul că țara a fost cedată cu contract nelimitat în timp, urmează înlocuirea treptată a populației – genocidul lent: „Președintele României (după titulatura oficială, menționez că nu l-am votat și nu-l recunosc ca președinte), a aprobat miercuri, 28 noiembrie a.c., la propunerea Guvernului României, Memorandumul cu tema Participarea delegației României la Conferința interguvernamentală la nivel înalt pentru adoptarea Compactului ONU pentru o Migrație sigură, ordonată și reglementată”. Dacă până acuma ne-am plâns de țigani, în curând o să-i regretăm, urmează să fim înecați într-o maree NEAGRĂ! După părerea multor români ungurii și polacii sunt niște fraieri, însă politicienii lor au refuzat „acordul” genocidal – de ce? Fiindcă ungurii și polacii i-ar fi linșat în piața publică!

Ziua Judecății Pentru Franța Globalistă

Mihai Șerban

One comment

  1. De aceea am iesit in strada, prima data pe 22 noiembrie, apoi pe 5 decembrie si protestam si luni, 10 decembrie, intr-un mars pana la Cotroceni. Miercuri am fost cca 400 de oameni. Eu sunt membru Noua Dreapta si cu constiinta impacata ca lupt, ca fac ceva concret impotriva pericolului arabo-african. Dar miercuri au fost prezente si televiziunile, pe microfonul unui reporter era scris digi24. De ce n-au dat nimic? Ei stiu ca majoritatea oamenilor, din pacate, isi iau informatia tot de la TV, desi internetul e acum la indemnana oricui. Mergem inainte, ce sa facem. Speram ca luini sa fim mai multi (si da, ar fi bine sa nu ninga sau sa ploua). Speram sa trezim odata tara asta care nu intelege intrebarile la Referendum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *