Home / Dacă ești nou pe site / Albii vs. Industria de Divertisment

Albii vs. Industria de Divertisment

MNR
Incorect Politic
Decembrie 7, 2018

În vest este OK să urăști omul alb și să îi dorești moartea. Presa vestică, industria de media și divertisment nu se feresc să arate lucrul acesta.

Presa din România preia știrile selectiv, de obicei din presa de stânga, lucruri atent selectate cât să țină romanaul în “somnul cel de moarte”, distrat de la problemele reale cu care se confruntă întreaga rasă albă, iar dacă cumva apar discuții legate de problemele respective, ele se pun pe seama naziștilor frustrați care inventează teorii conspirative.

Ni se inoculează idei stupide cum că nu este niciunde mai rău decât în România, vestul este cel mai bun, noi suntem cei mai puturoși, cei mai nespălați, cei mai proști, cei mai nefericiți, cei mai nepoliticoși, cei mai săraci, cei mai conservatori, nu dorim progres, noi suntem indobitociti de biserică, suntem… niște nimicuri.

Hai românule! Fugi în vest! Integrează-te în societatea vestică civilizată!!

BBC se întreabă dacă nu cumva negresele cu pielea mai deschisă la culoare o duc mai bine în industria divertismentului.. desigur este o trimitere clară la faptul că femeile albe reușesc mult mai ușor.. pentru că au, desigur, privilegiu alb.

Albii vs. Industria de Divertisment

 

Eșecul filmului Ocean’s 8, o continuare a filmului Ocean’s 11, dar care a avut ca protagoniști numai femei a fost un eșec total și, desigur, bărbatul alb este vinovat! De ce? Pentru că majoritatea criticilor de film sunt bărbați albi..

 

Desigur următorul pas a fost să ceară ca bărbații albi să nu mai revizuiască filmele, pentru că nu vor părerea lor..

 

 

Sunt curioasă ce o să facă la box-office această capodoperă în devenire… Împăratul muștelor cu protagoniști exclusiv de sex feminin. Oare cum o să decurgă acțiunea? Vor sta la plajă toată ziua, vor bârfii, vor plânge că nu au bărbați care să le aducă mâncare, își vor regla menstruatiile, vor plănui cum să deturneze patriarhia… și vor aștepta ca bărbații să vină să le salveze?

 

Dacă nu au cum să dea vină pe critici albi pentru eșecul unui film, ei dau vina pe trolli ruși (adică tot pe bărbați albi).

 

Premiile BAFTA s-au jidanizat și ele total, așa că începând din anul 2019 nu vor mai primii în competiție filme care nu sunt diverse, adică filme care nu au cât mai puțini albi în ele și cât mai mulți colorați… Dacă ești un regizor dintr-o țară cu populație majoritară albă … ești obligat cum-necum să diversifici nuanțele pielii, etniile, etc.

 

 

Taylor Swift și-a făcut în sfârșit cunoscută înclinația politică și a îndemnat lumea să voteze un politician de stânga dar tot nu a mulțumit progresiștii… Se pare că ea trebuia să îndemne albii să nu mai voteze în timp ce susținea politicianul de stânga.

 

 

Taylor, te rugăm să mai susții politicieni de stânga! Faci o treaba minunată!

Romeo și Julieta, re-adaptare futuristă, în locul bărbatului alb avem o lesbiană iar bărbații heterosexuali au fost exterminați.

Și mai avem un Romeo și Julieta interesant la Cambridge.

O negresă obeză o să o interpreteze pe Audrey Hepburn într-un film biografic.

Nici Ioana D’Arc nu scapă de înnegrire.

 

Le festivalul de film din Suedia va avea premieră filmul *Să te f*t* ce are că subiect un cuplu mix, o femeie de culoare și un bărbat alb, femeia de culoare folosește un strap-on furat să își sodomizeze iubitul alb, ca să îi arate ce insseamna să fi suedez.

Un articol din (((Forbes))), din 2016: * (((știința))) e de părere că Superman ar trebuie să fie negru.*

Asta este programare predictivă.

 

Albii vs. Industria de Divertisment

Acum, în 2018 se pare că într-adevăr vom avea Superman negru. Eu i-aș spune Robberman, sau Fatherlessman.

BBC ține morțiș să distrugă întreagă istorie a Marii Britanii.

Albii vs. Industria de Divertisment

 

Dar tot BBC dă afară un angajat pentru că este bărbat alb și nu aduce diversitate.

Tot BBC este ocupat să producă cât mai multe personaje homosexuale în programele lor, ca să învingă *cultură heteronormativa* .

 

Oare de ce face (((BBC))) toate astea? Nu uitati ca britanicii sunt obligati prin lege sa plateasca o licenta pentru BBC, fie ca au televizor sau nu.

 

 

Tot în Marea Britanie s-a încercat să se mintă că primii britanici au fost de culoare.. desigur (((știința))) a confirmat. Dar tot știința a și infirmat acesta mizerie, promovată la greu tot de BBC, printre alții.

Albii vs. Industria de Divertisment

 

Nu vă mai uitați la nimic produs de Național Geographic, de care se ocupă acuma (((Susan Goldberg))). Primul lucru pe care l-a făcut de când a luat frâiele NG a fost să își ceară scuze pentru antisemitismul companiei apoi a avut grijă să fie publicate aceste mizerii în revista NG.

 

 

Un articol bun despre ce face acum NG aici.

Știința din trecut a NG este rasistă, spune doamna (((Goldberg)))

Albii vs. Industria de Divertisment

Walking Dead nu mai are nici un cuplu alb, toate sunt mixte sau gay.

 

V-ați săturat de filme cu naziști nebuni? Vreți să uitați de Holocaust? Ghinion…

O cioara se îndrăgostește de un tânăr nazist…

Și chiar dacă termină cu filmele, ne atacă cu holograme. Aștept ecranizarea și nota de plata pentru reparații.

Albii vs. Industria de Divertisment

Nici Pokenon nu scape neatins…de ce? pentru că are foarte mulți fani albi în vest așa că o să avem de-a face cu un personaj negru. JP Morgan a investit foarte mulți bani în Pokemon iar acum studioul japonez nu mai are nici un cuvânt de spus. Cel mai probabil vor renunta la Pokemon când le va permite contractul.

Albii vs. Industria de Divertisment

Naziștii sunt responsabili pentru orice în vest așa că dacă faci glume legate de viol,instigi la pedofilie pe Twitter și ești concediat, tot naziștii sunt vinovați.

 

Acest actor de care eu nu am auzit a fost obligat să își ceară scuze public pentru că îi place de Ben Shapiro, de Rubios și de Trump. La Hollywood nu ai voie să ai gânduri proprii, trebuie să susții stânga și marxismul.

Albii vs. Industria de Divertisment

Unul dintre creatorii Rick and Morty postează pe Twitter un desen în care Trump își sodomizeaza fiul. Mă întreb dacă avea același curaj să posteze despre Obama și fiicele lui.. sau aia însemna rasism?

 

Alte mențiuni onorabile:

Albii vs. Industria de Divertisment

Și reclamele din SUA ne bombardează cu bărbați albi proști și bărbați negrii deștepți, dar și cu o grămadă de cupluri mixte … evident femeie albă și bărbat negru:

În câțiva ani o să avem și noi parte de așa ceva în România, căci trebuie să devenim și noi vestici, nu?

2 comments

  1. si nici eu nu am stut de asta ce se petrece in vest; numai in ultimele 5 luni m-am bagat pe Bitchute si de atunci
    Deci e colosal n-ai cuvinte;
    am facut un site aici pe Vk cu articole majoritatea englezesti
    https://vk.com/public205929004

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *