Home / Actualitate / Viitorul planificat de mamona și simularea pandemiei SPARS 2025-2028

Viitorul planificat de mamona și simularea pandemiei SPARS 2025-2028

Incorect Politic
Decembrie 15, 2020

Comentariu iscălit de coltescu:

Viitorul e planificat de mamona. Din ce in ce mai bine cu modelare AI. Vor aparea efecte neurologice de la vaccin. Toate simularile pandemiste, vacciniste, teroriste, ecologiste si tratatele internationale sunt coduri oculte in vazul tuturor pentru elita functionala.

Lumea a auzit de Event 201 2019, cu Gates, Davos si Bloomberg si alti milardari eugenisti si mondialisti dar de SPARS a auzit?

+ 2017- simularea pandemiei SPARS 2025-28, pandemie de coronavirus. se finalizeaza cu o lume conectata la digital dar fragmentata si izolata (pt a o putea struni). Se arata ca efetele vaccinului apar dupa un an si corporatiile nu vor recunoaste ca vaccinul e vinovat. Seamana perfect cu oportunitatea Covid19 si Marea resetare/zombificare.

Mai scrie ca izolarea oamenilor va fi si in mediul digital ca sa nu poata afla efectele secundare ale vaccinurilor si ca vor fi bombardati de reclame cu vedere la vaccin.

Documentul: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/pubs-pdfs/2017/spars-pandemic-scenario.pdf

9 comments

 1. ”Mai scrie ca izolarea oamenilor va fi si in mediul digital ca sa nu poata afla efectele secundare ale vaccinurilor ”
  Nu știu dacă are treabă, dar ieri pe la amiază a picat o parte din google – serviciile care cer să fii logat. Până și la radio a dat despre asta. Acum vreo 3-4 săptămâni youtube a avut probleme am auzit.

  • E posibil să aibă. Predicția mea: în curând vor începe să implementeze si până la urmă va deveni obligatoriu un sistem de identitate pe internet. Adică adio postări sub anonimat. O să înceapă cu site-urile porno (vezi problemele cu Pornhub) și va continua cu restul. Opoziție controlată avem, LePen, Farage, aș îndrăzni să zic chiar și Viktor Orban. E tare în gură, mai face niște mișcări frumoase, dar din UE nu iese. La fel și Polonia. La urma urmei e suficientă o lovitură de stat colorată în Ungaria și s-a terminat și cu ei.

 2. eroare de redactare la ultimul rand, “reclame cu vedete (vip uri/politiceini..) pt vaccin.

 3. deja dl. Caramitru jr. a vorbit pe post ca in vara va fi euforie “droguri, sex si rock n roll”, adica toti se vor repezi sa primeasca vaccinul ca sa reintre in circuitul social.

 4. Noaptea mintii si lipsa de utilitate a vaccinului: “ OMS recomandă purtarea măștilor de protecție și după vaccinare” ….
  https://www.google.com/amp/s/m.hotnews.ro/stire/24485024%3famp

  • Abia acum ai aflat? :)) Și nu știu de ce ești surprinsă. Eu am zis de mult, din păcate nu aici pe site, deci n-am dovadă, dar în particular am spus-o, că n-o să mai scăpăm NICIODATĂ de gogorița “covid”. Dată fiind pasivitatea populației, de ce-ar face-o? Nu tu revolte populare, politicienii sunt priviți ca salvatori, sursă constantă de venit pentru farma… Modificarea genetică a oilor cu față de om prin vaccinuri cu ARN. Numai avantaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *