Home / Știrea zilei / VIDEO: Reacții TURBATE după ce naționalistul Marian Motocu afișează portretul lui Corneliu Zelea Codreanu într-o emisiune televizată

VIDEO: Reacții TURBATE după ce naționalistul Marian Motocu afișează portretul lui Corneliu Zelea Codreanu într-o emisiune televizată

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 18, 2022

Ca niște vampiri la vederea crucii, invitații au turbat în momentul în care olteanul Marian Motocu a afișat portretul lui Corneliu Zelea Codreanu la televizor.

Au sărit ca diavolii, arși de apa sfințită a legionarismului.

12 comments

 1. Eu mi-am comandat si procurat un tricou cu chipul Comandantului Horia Sima. Alaturi de Căpitan trebuie promovată și memoria Comandantului. Paradoxal sau poate nu, un discurs, tricou, portret, etc, despre Comandant, poate să îți aducă mai multe necazuri chiar decât Căpitanul. Poți să ai surpriza să auzi injurii chiar din partea unor naționaliști. Oricum, atitudini ca cea a lui Marian Moțoc trebuie aplaudate. Unul din țelurile noastre trebuie să fie și acesta: datele legionare importante (30 noiembrie, 13 septembrie, 3 iulie, 25 mai, etc) să fie marcate cum se cuvine inclusiv în parlamentul României. Trăiască Legiunea și Căpitanul! Trăiască Legiunea și Comandantul!

  P.S: tocmai reciteam un articol – Dezbateri parlamentare: intervenția deputatului PRM Florea Buga despre îngrijorarea PRM “față de renașterea mișcării de tristă memorie – mișcarea legionară” – 21 septembrie 1999.
  Deci așa comemora partidului “marelui tribun” 60 de ani de la masacrul legionarilor din ordinul regelui criminal carol al 2-lea. Cine e pro-Vadim nu are cum să se numească naționalist în opinia mea. La fel ca “invitații”. Mișcarea Legionară rămâne hârtia de turnesol a naționalismului românesc contemporan.

  • “Eu mi-am comandat si procurat un tricou cu chipul Comandantului Horia Sima. […] Paradoxal sau poate nu, un discurs, tricou, portret, etc, despre Comandant, poate să îți aducă mai multe necazuri chiar decât Căpitanul. Poți să ai surpriza să auzi injurii chiar din partea unor naționaliști.”

   Ai foarte mare dreptate cu naționaliștii, pentru că la așa ceva te poți aștepta numai din partea cuiva care îl recunoaște pe Horia Sima, în condițiile în care anul trecut eu nici despre Corneliu Zelea Codreanu nu știam cum arată:

   https://www.incorectpolitic.com/activistii-de-la-declic-cer-presedintelui-iohannis-vize-pentru-refugiati-afgani/#comment-44933

   Dar citatul ăla se aplică în foarte multe situații sau, după cum zicea cineva: “I-am avut lângă noi”.

 2. De unde avea ăla cartonaș roșu la el? Și eu cu cine votez? Că am căutat despre Partidul Șoș România și n-am găsit decât o pagină pe **ce*o*k unde bineînțeles că n-am văzut nimic 😕

  https://www.facebook.com/partidulsosro/

 3. Statul National Legionar

  Trăiască Legiunea și Căpitanul!

 4. Felicitari dle Motocu! Continuati tot asa! Bunul Dumnezeu si Maica Sfânta sa va ocroteascà!

  Jidanii care l-au asasinat pe Corneliu Zelea Codreanu, astazi prin urmasii lor, au “încalecat” Neamul Românesc.
  Auziti cum urla turbatii ?
  Pui de vipere, parasiti România, urgent !
  Criminalilor ! Ucigasilor! Blestemati sa fiti în veci vecilor!
  Jidovi blestemati tot voi l-ati asasinat si pe Mihail Eminescu.

  Sfintilor Mucenici Corneliu si Mihail rugati-va pentru Tara Româneasca strivita de naparcile jidovesti !

  • Așa e cum spuneți, despre jidovii blestemați. Dar durerea noastră cea mai mare e totuși trădarea de frați: pe Eminescu, românul Maiorescu l-a vândut. Pe cel cu cartonașul roșu nu-l cunosc, dar cum apare la o emisiune intitulată “Titularii suveranității naționale”(!) – mă întreb cine sunt rezervele – cred că este român.

 5. Oare ce-i sperie așa de tare ? Prostia, sau vinovâția …. ? 😉

 6. Avand in vedere situatia Romaniei de azi, toate miscarile nationaliste mai mici sau mai mari trebuie sa se uneasca, sa se depaseasca orgoliile si sa se adopte ideologia Miscarii Legionare, singura in istoria Romaniei, care a unit sub stindardul ei toti romanii nationalisti cu adevarat, din toate clasele sociale, toti cu credinta in Dzeu si tara! Nu trebuie uitat un lucru: ceea ce i-a unit atunci pe romani, afost dragostea de tara si neam! MISCAREA LEGIONARA a fost acea miscare care a aparat cel mai mult interesele Neamului Romanesc! Traiasca LEGIUNEA si CAPITANUL ei!

  • Ai dreptate dar destul de greu de facut. Ai vazut reactiile “suveranistilor” la vederea tabloului Capitanului. Sunt nationalisti, alminteri bine intentionati si cu dragoste de tara, cu parul alb…care cred ca legionarii l-au ucis pe Antonescu (!!). Nu glumesc. Citeste articole legate de perioada aceea in revista Art-Emis de exemplu. Am dat exemplul demn de toata sila a unui membru PRM, care intr-o zi de 21 septembrie 1999, deci in ziua cand se implinea o cifra rotund de la un eveniment tragic al istoriei nationaliste (masacrul legionarilor din 21/22 septembrie 1939), in loc sa spuna macar o rugaciune pentru sufletele celor ucisi, s-a apucat sa infiereze cu manie proletara Miscarea Legionara si adeptii ei din zilele noastre. Iti spun cu tristete, am vorbit cu un membru AUR, care venise cu tinerii din Fratia de Cruce “Valeriu Gafencu” la comemorarea de la Sâmbăta de Sus (22-24 iulie 2022). Strategia lor e să nu apară cumva ca simpatizanți ai Mișcării Legionare, căci ar fi mulți români, care deși disperați de clica de la putere, nu i-ar vota numai pentru acest motiv: că ar fi neo-legionari. Îmi pare rău s-o spun, propaganda nu doar comunistă, dar din toate perioadele, au avut ca principal cal de bătaie Mișcarea Legionară și Garda de Fier. Ar fi interesant un sondaj de opinie printre liderii individuali și liderii și membrii cei mai activi ai organizațiilor naționaliste privind Mișcarea Legionară și doctrina ei. Cred că am avea surprize neplăcute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *